uSh! Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Odpalam sobie Asus Update, z lenstwia nie chcialo mi sie flashowac przez DOS czego teraz zaluje :/... ale do rzeczy - naciskam "Flash" i nagle zwiecha. Przestraszylem sie ale mysle sobie reset i bedzie spox :P ale nic z tego tzn. wiatraczki sie kreca, napedy swieca ale niestety nie mam obrazu (grafike sprawdziem - dziala). I tutaj moje pytanie: co padlo? Procesor czy raczej Plyta glowna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 bios/mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 nie ma szans aby padl cpu probowales: clear cmos ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Tak i niestety pupa :/... mam nadzieje ze mi wymienia MB na gwarancji bo jak nie to 4 miesiace bez kompa - do urodzin :( nawet boje sie o tym myslec :/ eh... nie uzywajace Asus Update - taka przestroga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 mieszkasz w Legionowie wiec bierzesz plecaczek wsiadasz w autobus jedziesz na wgk programuja Ci bios placisz jakies ~40PLN i masz plyte sprawna. Na gwarancji tego nie wymienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Cos dokladniej o tym programowaniu? Jest to gdzies na stronie WGK? Czy w jakims konkretynm "pwailonie" to robia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Rozwiązanie jest proste. Jeżeli masz płytkę CD, którą dostałeś razem z mobo, to włóż ją do CD. Jeżeli nie masz, to ściągnij ze strony Asusa odpowiedni bios i wrzuć go na dyskietkę. Teraz zanim naciśniesz POWER, naciśnij i przytrzymaj przyciski ALT+F2. Komp powinien zacząć coś czytać z CD bądż dyskietki. Poczekaj te 2 minuty. Komp powinien sam się zresetować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...