:Focus Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Heh - na mojej mozilliPL 1.6 jest lipa, najpierw wgrywa sie CALA ramka [3/4 screenu] a potem dopiero sie zmniejsza ;] A po tym zmniejszeniu ramki widzisz coś tam? Bo u mnie widać tylko częściowo napis uwaga i tyle :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 do redakcji: to nie ma sensu, czy wy myslicie ze ktos bedzie czekal nie wiadomo ile zeby mu sie ten tekst w ramce przesunal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 A chcesz żebym zrobił obowiązek oglądania przez 10 minut po zalogowaniu? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Moze dajcie ankiete postaci Co zrobic z ramka?? Zostawic Wywalic Zmodyfikowac I wszystko bedzie jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 A może nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 A chcesz żebym zrobił obowiązek oglądania przez 10 minut po zalogowaniu? ;]wtedy ta ramka by zdala egzamin :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ogólnie rzecz biorąc ten banner zostanie - nie jest aż tak utrudniający życie - a niedługo szykują się dość duże zmiany i się przyda. A co do działania w mozilli to na dniach to poprawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja nie wiem - nie wyraziłem się dość jasno? Nie ma sprawy, powtórze: Ramka jest i będzie; nie obchodzi nas, że komuś nie chce się czekać 3 minuty, żeby ją przeczytać - My jakoś możemy siedzieć i wywalać śmieci po looserach, którym nie chce się stosować do reguł forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 My jakoś możemy siedzieć i wywalać śmieci po looserach, którym nie chce się stosować do reguł forum.Z tego co wiem to posada moderatora jest nieobowiazkowa, wiec zawsze mozesz zrezygnowac... Ja wyrazilem moje zdanie na temat tej ramki, ze wiekszosc uzytkownikow nie bedzie jej czytala, bo komu sie chce czekac iles tam sekund na pozyteczna informacje,wiec roboty bedziecie mieli tyle samo (moze nawet wiecej bo musicie ja teraz "dopasowac" do mozilli itp.) Wedlug mnie lepsza by byla informacja ktora otwiera sie w okienku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Z tego co wiem to posada moderatora jest nieobowiazkowa, wiec zawsze mozesz zrezygnowac... Posada użytkownika również jest nieobowiązkowa... przy takiej liczbie userów niestety trzeba w jakiś sposób informować o bieżących wyrarzeniach. Popup się nie nie sprawdzi, bo każda rozsądna przeglądarka pozwala na ich łatwe blokowanie, co AFAIK praktykuje spora część userów. Tak ciężko wyrobić sobie nawyk sprawdzania codziennie, co w ramce stoi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Większość osób ma poblokowane okienka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Większość osób ma poblokowane okienka.a nie da sie tak zrobic tak jak z PM tzn. one zawsze (chyba) wyskakuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja tam ramke czytam i nie moge sie doczekac kiedy bedzie jakas nowa wiadomosc :D moze specjalnie dal mnie cos napiszecie :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 a nie da sie tak zrobic tak jak z PM tzn. one zawsze (chyba) wyskakuja.Nie da się. Jak zablokujesz popupy, to i powiadomienia na tweaku nei wyskoczą. ja tam ramke czytam i nie moge sie doczekac kiedy bedzie jakas nowa wiadomosc :D moze specjalnie dal mnie cos napiszecie :ploom: A teraz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Większość osób ma poblokowane okienka.a nie da sie tak zrobic tak jak z PM tzn. one zawsze (chyba) wyskakuja. Ja nie wiem, ty chyba jakiś ułomny jesteś. Przecież ci napisałem, że użytkownik może coś takiego spokojnie zablokować. Ja na przykład mam poblokowane wszystkie popupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Większość osób ma poblokowane okienka.a nie da sie tak zrobic tak jak z PM tzn. one zawsze (chyba) wyskakuja. Ja nie wiem, ty chyba jakiś ułomny jesteś. Przecież ci napisałem, że użytkownik może coś takiego spokojnie zablokować. Ja na przykład mam poblokowane wszystkie popupy. naprawde nie wiedzialem sorry :D :D :D dla mnie EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja mam poblokowane popupy bo nei robia nic pozytecznego. jakos mi nie przeszkadza popatrzenie 10sek na ta ramke, ale czy nie mozna by wprowadzic opcji, ze user moze sam ja przewinac?? Ja tez lubie ta ramke :ploom: :gitara: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ramka jest ok i w niczym nie przeszkadza. Będzie super jak będę mógł w niej coś zobaczyć :roll: -> ParanoiK trzymam Cię za słowo, że poprawisz działanie w mozilli. Btw pozdro dla Twojego :ploom: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 ja tam ramke czytam i nie moge sie doczekac kiedy bedzie jakas nowa wiadomosc :D moze specjalnie dal mnie cos napiszecie :ploom: A teraz? ;] hahahah :D polewa :D :ploom: pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ludzie usuncie te ramke po kiego 33333 to jest ? No rzeczywiscie wazne rzeczy maja sie tam pojawiac ale... no ja to zauwazylem dopiero jak o tym przeczytalem sens tego jest minimalny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ślepy, tępy a może głupi? Powiedz mi mój kochany człowiecze. Powiedzieli jest ramka i będzie. Jak Ci nie pasuje to pierdut stąd. ;]] Ja tesh BARDZO ramke lubie, hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 A mi sie ramka podoba :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Powinna byc "wyzsza" , szybciej sie przewijac albo (tak jak sie otwiera taka duza to Imho moze tak zostac bedzie duze ogloszenie zajmie duzo miejsca male malo (lub wcale) :?: Rownie dobrze mozna by czytac book'a patrzac przez słomkę :?: :? Ale jak by byla 2x taka jak jest (wysokosc) to by byla spoko :D Plóm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 U mnie na Konquerorze nie wyswietla zawartosci ramki :( Na IE6.0 wszystko ołkej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Powiedzmy sobie szczerze - konqueror jest ułomny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 taka mala sugestia - przydaloby sie wrocic do poprzedniej szybkosci przewijania textu, bo teraz aby przeczytac cala zawartosc trze byc baaaardzi cierpliwym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Teraz jest poprzednia. Nikt tej szybkości nie zmieniał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 eeee no teraz jest normlanie :) to nie wiem czemu jeszcze z godz temu text przesuwal sie tak z 10 razy wolniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 nie wiem co Ty palisz ale ja tez to chce ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Dla takiej bzdury nie ma potrzeby zakładać nowego tematu, więc podkleję się tutaj: Usuńcie te znaczniki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...