opolin Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ale i tak teraz startera z jakims fajnym numerem musze dorwac...hehe...dobra dzieki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ach erach ;) znaczy sie era dzisiaj ufundowala nam akcje ni chooyah ;) czyli znowu chcielismy pokazac ziomala jacy jestesmy fajni i mlodziezowi ale znowu nam serwer zatkalo ;) No ale jak sie nie mozemy zaŁapac to trudno nie kupimy ziomalskiego startera (chyba ze wiemy ze sklep jest na http://sklep.nadchodzi.pl/) Generalnie niezla kasa poszla w reklame chooyaha razem z wciskaniem kitu ze to nie Era wiec w punktach ery sie starterow nie kupi. Plus z tego taki, ze: - sim minus na dniach ma miec nowa lekka taryfe dla ziomali ;) - 17stego najprawdopodobniej nowa promocja post-paid T-mobile Polen znaczy sie tfu Ery ;) - II pol IV ponoc nowe taryfy z mozliwe 1/1 - Idealnii nie liczac zalosnych łapkowych reklam maja juz dla kazdego a teraz wchodzi Idea Mega tez bez telefonow ale post-paid podobny do starych 50/150 i naprawde wygladajacy bardzo fajnie cenowo. W ramach loterii/quizu z nagroda pt uscisk dloni prezesa ;) Czy i jaki MVNO wystartuje pierwszy (nie liczac chooyaha bo niebiescy chca nam ten kit wcisnac ;) i dlaczego nie bedzie to onet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Świetna konkluzja marco :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ja mam taką sprawę: Mam abonamenta w Ideii od 4 lat.No i bardzo kocham mój złoty numer telefonu ale mimo to już mam dość tych złodzei :) Podobno po wejściu do unii będzie możliwa taka akcja że zachowam mój nr. i się przerzucę do jakieś tańszej sieci. Czy to prawa, że będzie istaniała taka możliwość?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 opolin tez mam ten problem :/ dopiero 5 miechow mam tel. a zostalo jeszcze 1,5 roku :/ szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Black Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ja zamowilem wczoraj z sklep.nadchodzi.pl :) ale troche sie wkurzalem bo strona sie nie chciala wczytac :P z nr. jestem zadowolony :D :D :D (dzien i miesiac urodzin mojej dziewczyny ;) zebym nie zapomnial hehe ;) ) ceny mi odpowiadaja :) za sms w popie do idei place 29gr. (ze znizka) a do innych sieci 38 (2gr znizki ale laske mi robia...) Wiec 28gr do innych sieci mnie skusilo ;) Ja i tak wysylam smsy tylko wiec mi wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Nareszcie ożywienie... :) Gratulacja dla Ery Mylisz pojecia Heyah nie jest ofertą ERY Firma POLSKA TELEFONIA CYFROWA ma na rynku 2 oferty jedna to ERA a druga to własnie Heyah tak jak POLKOMTEL ma Plusa a, PKT-Centertel Ideę Podobno ma powstać oddzielna firma do prowadzenia Heyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ale zazwyczaj dostajesz fajny telefon za mala kase, tylko to jest lepsze :ktory masz wliczony w abonament ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Nie mam czasu szukac w tej chwili. Jak jest z numerem ? Ma sie caly czas ten sam czy za kazdym razem inny ? nie kumam. specyzuj pytanie. Chodzi mi o to czy jak sie wladuje ten chip w telefon to dostajesz np. 15 pln na rozmowy i oczywiscie nowy numer tel zaczynajacy sie od 888 I teraz moje pytanie "czy ten numer zostaje i mozna sobie doladowywac konto czy za kazdym razem trzeba wymieniac chip co oczywiscie wiaze sie ze zmiana numeru ?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Black Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Kaeres -> kupujesz karty z doladowaniem normalnie tak jak do sim+, taktak czy pop... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Nie mam czasu szukac w tej chwili. Jak jest z numerem ? Ma sie caly czas ten sam czy za kazdym razem inny ? nie kumam. specyzuj pytanie. Chodzi mi o to czy jak sie wladuje ten chip w telefon to dostajesz np. 15 pln na rozmowy i oczywiscie nowy numer tel zaczynajacy sie od 888 I teraz moje pytanie "czy ten numer zostaje i mozna sobie doladowywac konto czy za kazdym razem trzeba wymieniac chip co oczywiscie wiaze sie ze zmiana numeru ?" normalnie to dziala tak jak w popie czy innych telefonach na karte doladowujesz zdrapkami, przeciez to by bylo bez sensu jak bys mial co chwile kupowac nowy starter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Przepraszamy. Przerwa techniczna. Odwiedź nasz Heyah e-sklep za 30 minut. Beznadzieja.Wstyd!Do [gluteus maximus] z tą Heyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coupe Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ile kosztuje przesyłka startówki Heyaha jeślikupimy ją na stronce Hweyaha?? Bo nie mogę znaleźć tam tej informacji??? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 3,5zl jak mTransferem lub karta placiles 7,5zl jak za pobraniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ciagle zastanawiam czy przejsc na ta heyah bo i tak wiekszosc mojich znajomych jest w ideii i jesli pop by wprowadzil nizsze ceny to pozniej bede zalowal ze moglem miec jeszcze taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 zawsze mozesz zmienic jak Ci sie skonczy hajs :/ jaki problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no tylko ze wkurzajaca sie ciagla zmiana numeru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no niby tak, ale chyba wazniejsze jest to, ze bedziesz mniej placil NO NIE :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coupe Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ja w to wchodzę ,ale nie mogę kupić teraz bo:[/b]Przepraszamy. Przerwa techniczna. Odwiedź nasz Heyah e-sklep za 30 minut. Ta jest już od godziny :x ale poczekamy , zobaczymy... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 dzisiaj na wolumcu byla histeria z tymi kartami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Nareszcie ożywienie... :) Gratulacja dla Ery Mylisz pojecia Heyah nie jest ofertą ERY Firma POLSKA TELEFONIA CYFROWA ma na rynku 2 oferty jedna to ERA a druga to własnie Heyah tak jak POLKOMTEL ma Plusa a, PKT-Centertel Ideę Podobno ma powstać oddzielna firma do prowadzenia Heyah Rozumiem, źle się wyraziłem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Nie ma co teraz si eprzesiadac poczekajcie az Idea i Plus odpowiedza jeszcze nizszymi cenami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coupe Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Nie ma co teraz si eprzesiadac poczekajcie az Idea i Plus odpowiedza jeszcze nizszymi cenami. No nie wiem czy ich stać na wydawanie takiej forsy jaką Era wsadziła w Heyah :roll: :lol: ....Ale Idea z tym zasięgiem i plus (ze swoimi cenami sms-ów w simplusie smsy dzielone na godzimy od 8 do 14 45gr zdzierstwo!!!) Sam nie wiem... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Kuzwa, brak MMS, WAP i GPRS ? Co to ma byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Jako ze chooyah rozbudza emocje ;) pare kolejnych niusów ;) * Startery HEYA z 5 dzika na koncie rozdawali wczoraj w kinie LUNA w 100-licy * "administratorzy" chooyah nie wpadli na pomysl ze nie ktorzy nie lubia wpisywac www. Zobaczcie jaka fajna witryna jest pod http://heyah.pl * miedzynarodowe ida po VoIP. Teraz pomyslcie jakie sa stawki interconnectowe w USA a jakie sa ceny miedzynarodowego w Chooyah i calej erze i jak pieknie rzna nas ;) * az z wrazenia wlozylem mojego LuxGSM'a zalogowalem sie w roamingu do niebieskich i zadzwonilem na 888. "Polaczenie nie moze byc zrealizowane" Widocznie ziomale nie maja kumpli z zaganicy ;) * boski jest regulamin - "karta mikroprocesorowa umozliwiajaca dostep do Sieci" - tylko ze nigdzie nie wyjasnione jakiej ;) - "Kazda karta SIM Heyah bedzie umozliwiala zainicjowanie..." czyli nawet jak sie polaczenie zrabie to zchargeuja bo zaincjowalo sie ;) Szkoda ze niema oplat za airtime i sluchanie sygnalu zajetosci ;)) - Nie ma nic o zablokowaniu w przypadku kradziezy SIMa. Czyli ktos zarabie Ci swiezo doladowanego 3 stowkami a ty mozesz chooyah zrobic ;) Za to jest: "operator ma prawo zawiesic wykonywanie uslugi ze skutkiem natychmiastowym, jesli (...) uzytkownik uzywa karty Heyah za pomoca kradzionego telefonu". Z chooyahowym pozdrowieniem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Kuzwa, brak MMS, WAP i GPRS ? Co to ma byc ? cos za cos, ja nieznam nikogo kto by uzywal mmsow(do zdjec to sluza cyfrowki a nie jakies lipne aparaty w telefonach) a tym bardziej wapu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Kuzwa, brak MMS, WAP i GPRS ? Co to ma byc ? cos za cos, ja nieznam nikogo kto by uzywal mmsow(do zdjec to sluza cyfrowki a nie jakies lipne aparaty w telefonach) a tym bardziej wapu No wiesz.... Zawsze można poszpanować przed kumplami, że masz takie bajerki w telefonie :D Co do strony heyah to masakra. Mogli się chyba spodziewać, że wszyscy będą tam wchodzić i jakoś to ulepszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Kuzwa, brak MMS, WAP i GPRS ? Co to ma byc ? cos za cos, ja nieznam nikogo kto by uzywal mmsow(do zdjec to sluza cyfrowki a nie jakies lipne aparaty w telefonach) a tym bardziej wapu a ja nie uzywam moze wszystkich tych wodotryskow codziennie, ale: - milo bylo wyslac fotke mms'em do idei, ktora potem wydrukowali na papierze i przeslali jako pocztowke poczta. dupska nie musialem z miejsca ruszac a kartka poszla. - wap.pkp.pl - przydaje sie i to baaaardzo czesto. - gprs - cale wakacje na tym jechalem - gg przez gprs jest tansze niz cokolwiek innego do komunikacji - i to bez zadnych stresow ze za dlugo polaczony jestem. dlatego taka siec-inwalida w ogole mnie nie rusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 widzisz kazdy ma swoje potrzeby ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Wiec moim potrzebom heyah nie odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...