mak777 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Nowa taryfa to TEAM II :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 A odnoście plusa to jak ta nowa taryfa sie nazywa bo mam teama dzwoniłem dzisiaj i naliczyło mi po starych kosztach ale widziałem że oprócz teama multi i mono pojawiło sie costam sec to to?? niechce sprawdzać bo zmiana taryfy chyba ze 2,50 i z cofnięciem na starą to razem 5. Na stronie simplusa nic nie widziałem o tej nowości http://www.gsmonline.pl/news/?link=show_de...ils.php?id=8782 Aktywna od jutra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 i tak wszystko marnosc. Chcialbym miec ceny polaczen jak w Finlandii :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 A odnoście plusa to jak ta nowa taryfa sie nazywa bo mam teama dzwoniłem dzisiaj i naliczyło mi po starych kosztach ale widziałem że oprócz teama multi i mono pojawiło sie costam sec to to?? niechce sprawdzać bo zmiana taryfy chyba ze 2,50 i z cofnięciem na starą to razem 5. Na stronie simplusa nic nie widziałem o tej nowości http://www.gsmonline.pl/news/?link=show_de...ils.php?id=8782 Aktywna od jutra... DROGO!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Chciałem dzisiaj kupic starter Heji, ale niestety sie skonczyly (pytalem sie w dwoch komisach, bylo dosyc pozno i kioski ruchu byly zamkniete). Jutro wyrusze znowu na poszukiwanie czerwonej lapy (starter). Mnie nie zalezy na zadnym "fajnym" numerze (patrz wyzej) ja chce tylko dorwac jakis starter. Jutro na pewno gdzies kupie (nie zamawiam przez neta, bo potrzebuje go w tej chwili). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 To juz w Idei jest lepsza oferta niz w PLUS. Oczywiscie jezeli chodzi o te nowe prepaidy. Tak ? Spojrzałem na cennik Idei i nie widze rewelacji... O rewelacji nic nie mowilem. Jedynie mowie, ze "Idea dla kazdego" to lepszy wybor niz "Silmplus Team 2". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ***Kaeres, niekoniecznie, TEAM 2 jest skierowany do danego grona odbiorców, dla nich napewno będzie się to opłacało, pozatym tych 2-óch ofert IDK i S+ nie można porównywać, IDK to bardziej z HEYAH można... W IDK nie masz żadnych usług dodanych (mms, GPRS, itd.)... HEYAH i IDK to jedna rodzina, tak samo S+, TAK TAK, no i teoretycznie POP, choć brakuje mu GPRSu :) ***Zoltar Dawałem już ten link parę postów temu... Ogólnie warto poczytać komentarze w tym linku, szczególnie polecam te napisane przez WLO, koleś jest bardzo inteligentny i ma trzeźwe podejście do sprawy, a nie jak ta banda idiotów (bez urazy) jarających się HEYAH... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ***Zoltar Dawałem już ten link parę postów temu... Wiem... Tylko niektórzy nie widzieli i pytają o taryfe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Sim+ dal ciala, oferta jest denna. Fakt ze sa tam MMS'y i inne udogodnienia ale mi potrzebne sa tanie rozmowy i sms'y. Wiec witaj Heyah zegnaj S+ :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 mak77, ten WLO wciska kit, ze sekundowe naliczanie nie jest az takie fajne. Jedyny minus w Heyah to brak po prostu transmisji danych oraz WAP. Narazie zaden pre-paid nie ma z lapa szans. Ale abonament to abonament, za luksus sie placi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ale jzeli ktos uzywa telefonu do sms'ow i dzwonienia, a zadne wapy i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly nie sa potrzebne to heyah to super rozwiazanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ***Kaeres Wlo nigdzie nie pisze że naliczanie sekundowe to kit! Musiałbyć przeczytać całość komentarzy żebyś wiedział o co chodzi! Wręcz przeciwnie, on sam ma w Plusie taryfę wysoką i jeszcze dokupione za 15zł 1/1s, po to żeby obniżać koszta! Naprawdę z paru komentów nie możesz wnioskować o całokształcie :) Przeczytaj wszystko :) Też się tam udzielam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ja tez dolaczylem do Heyah ;] Zauwazylem, ze rozni sie tym, ze jest tylko 70 miejsc (dla mnie wystarczy) na kontakty, w simplusie mialem 250, i mozna chyba max 10 SMS'ow trzymac w Skrzynce Odbiorczej. Ogolnie zajebiste :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Chodzi wam self care (sterowanie telefonem ze strony www) bo mi nie. Nie moge sie zalogowac do tego serwisu :cry: . Raz mi wyskakują błędy a innym razem ze haslo staracilo waznosc (haslo jest jednorazowe i wysylaja je na fona). Chcialem uruchomic CLIR'a ze strony www (nie bede placil 1zl za zatrzezenie numeru) i nie moge. Czy ktos tez ma problem z zalogowaniem sie do self care? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Chodzi wam self care (sterowanie telefonem ze strony www) bo mi nie. Nie moge sie zalogowac do tego serwisu :cry: . Raz mi wyskakują błędy a innym razem ze haslo staracilo waznosc (haslo jest jednorazowe i wysylaja je na fona). Chcialem uruchomic CLIR'a ze strony www (nie bede placil 1zl za zatrzezenie numeru) i nie moge. Czy ktos tez ma problem z zalogowaniem sie do self care? U mnie działa dobrze tylko czasami chyba serwer jest przeciążony i za pierwszym razem nie daje sie zalogować. Biorę jeszcze raz u działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Chodzi wam self care (sterowanie telefonem ze strony www) bo mi nie. Nie moge sie zalogowac do tego serwisu :cry: . Raz mi wyskakują błędy a innym razem ze haslo staracilo waznosc (haslo jest jednorazowe i wysylaja je na fona). Chcialem uruchomic CLIR'a ze strony www (nie bede placil 1zl za zatrzezenie numeru) i nie moge. Czy ktos tez ma problem z zalogowaniem sie do self care? U mnie działa dobrze tylko czasami chyba serwer jest przeciążony i za pierwszym razem nie daje sie zalogować. Biorę jeszcze raz u działa. Ok, juz teraz wszystko dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ja tez dolaczylem do Heyah ;] Zauwazylem, ze rozni sie tym, ze jest tylko 70 miejsc ... 80 miejsc jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 ale jak dla mnie S+ T2 jest spoko, a jakby jeszcze zrobić 1s naliczanie od pierwszej sekundy to wg mnie bajka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 No i normalnie 100 minut gratis. ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 hmmmm przeciez heyah mial byc bez GPRSu. A moze to nie był GPRS tylko (HS)CSD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ej wysylaja wam te zjeby non stop ta wiadomosc o dyskusji ? Bo mnie tak i zaczyna mnie to wnerwiac :/ Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 O jakiej dyskusji?? Kto ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 taaaaa wysylaja ze 3 razy dzinnie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Mi nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ale o co chodzi? :) Egeba, kosmo, tHuNaR, oświećcie mnie o czym piszecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ale o co chodzi? :) Egeba, kosmo, tHuNaR, oświećcie mnie o czym piszecie :) W sumie to nie wiem, ale mowie ze nic mi nie przychodzi i nie wiem od czego to jest zalezne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 chodzi o to ze, dzisiaj przyszly 3 sms'y z pytaniem "czy zgadzxasz sie na kary smierci za przestepstwa......wez udzial w dyskusji na forum sms wyslij sms na numer..... blablabla", 3 razy to samo, wczoraj tez z tym ze chodzilo o licytacje kosciola (dokladanie nie wiem co tam bylo ale dzisiaj przy mnie brat dostal 2 sms z tym, wsumie to jego kom i numer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Ja tez dolaczylem do Heyah ;] Zauwazylem, ze rozni sie tym, ze jest tylko 70 miejsc ... 80 miejsc jest na bank tylko 80 miejsc?? ktos jeszcze to potwierdzi?? bo jak tam to rezygnuje chyba z kupna karty narazie mam zapisanych 100 telefonow na starej karcie taktak a potzrebuje jeszcze wiecej miejsca :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Czara a nie masz pamieci w telefonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 mam pytanie do osob ktore posiadaja Heyah.ile jest miejsc na karcie na smsy,i ile jest miejsc w ksiazce telefonicznej???z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...