Zoltar Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ważność - Do 12.2005 musisz aktywować karte... Ona będzie działać dalej, jeśli tylko będziesz doładowywał :) Można dzwonić... Co to za bzdury :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ad2. Można, można... dzwonie od kilku dni z domowego na heyah do kobiety i nie ma żadnego problemu (mam TPSA-złodzieji), także wiadomosci które posiadasz... są raczej na pewno fałszywe! PZDR! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Mam pytanie odnosnie Poczty głosowej. Czy wiecie jak ustawic czas po ktorym nieodebrane polaczenie bedzie przekierowywane na poczte. Na www.heyah.pl pisze ze mozna ustawic miedzy 5 a 30 s (co 5 sekund). Jak jest w praktyce? Czy aby to zmienic to trzeba dzwonic do BOK'u. Wyslalem to pytanie rowniez do Info center (by e-mail) ale nie wiem czy mi odpowiedza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Mam pytanie odnosnie Poczty głosowej. Czy wiecie jak ustawic czas po ktorym nieodebrane polaczenie bedzie przekierowywane na poczte. Na www.heyah.pl pisze ze mozna ustawic miedzy 5 a 30 s (co 5 sekund). Jak jest w praktyce? Czy aby to zmienic to trzeba dzwonic do BOK'u. Wyslalem to pytanie rowniez do Info center (by e-mail) ale nie wiem czy mi odpowiedza. Jednak dostalem odpowiedz od info-center (www.heyah.pl): **004*+48888000011*11*czas# (OK) gdzie (OK) to potwierdzenie klawiszem akceptacji/inicjacji połączeń, a wymagany czas należy podać w sekundach: od 05 do 30 w interwałach co pięć sekund. (uwaga ten kod włącza automatycznie wszystkie przekierowania, jesli mielismy je wylaczone) *61*888000011*11*czas# - to samo co powyzej lecz nie wlacza automatycznie wszystkich przekierowan(jesli mielismy je wylaczone), wlacza tylko przekierowanie na telefony nie odebrane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Dzieki za odpowiedzi. Juz wyjasniam o co mi chodzilo z tym dzwonieniem na Heyah z tel. stacjonarnego. Otoz jeden kumpel powiedzial mi, ze nie mozna dzwonic z Heyah na stacjonarne, oraz nie da sie dzwonic z domowego na Heyah. Inny kumpel (ktory juz posiada Heyah i mogl sprawdzic w praktyce) poinformowal mnie, ze nalezy wpierw zamowic rozmowe (co niby kosztuje 1zl) a dopiero potem normalnie gadac (wg stawki danego operatora za polaczenia z komorkami). Juz sam nie wiem. Ad2. Można, można... dzwonie od kilku dni z domowego na heyah do kobiety i nie ma żadnego problemu (mam TPSA-złodzieji), także wiadomosci które posiadasz... są raczej na pewno fałszywe!>>Raki: dzwonisz bezproblemowo, ale jestes pewien, ze przez to dzwonienie z domowego na heja nie wyskoczy Ci jakis "nadprogramowy" rachunek (1zl za kazde nawiazanie polaczenia)??? Wolalem sie tutaj upewnic, gdyz dziwne, ze dwaj kumple potwierdzili te sama bzdure :/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Dzieki za odpowiedzi. Juz wyjasniam o co mi chodzilo z tym dzwonieniem na Heyah z tel. stacjonarnego. Otoz jeden kumpel powiedzial mi, ze nie mozna dzwonic z Heyah na stacjonarne, oraz nie da sie dzwonic z domowego na Heyah. Inny kumpel (ktory juz posiada Heyah i mogl sprawdzic w praktyce) poinformowal mnie, ze nalezy wpierw zamowic rozmowe (co niby kosztuje 1zl) a dopiero potem normalnie gadac (wg stawki danego operatora za polaczenia z komorkami). Juz sam nie wiem. Ad2. Można, można... dzwonie od kilku dni z domowego na heyah do kobiety i nie ma żadnego problemu (mam TPSA-złodzieji), także wiadomosci które posiadasz... są raczej na pewno fałszywe!>>Raki: dzwonisz bezproblemowo, ale jestes pewien, ze przez to dzwonienie z domowego na heja nie wyskoczy Ci jakis "nadprogramowy" rachunek (1zl za kazde nawiazanie polaczenia)??? Wolalem sie tutaj upewnic, gdyz dziwne, ze dwaj kumple potwierdzili te sama bzdure :/ ? Stawki za polaczenia z numeru stacjonarnego na Heja sa takie same jak z telefonu stacjonarnego do innego telefonu komorkowego (idea, plus, era). Puszczalem gluchacze ( w zeszlym miesiacu) ze stacjonarnego na moja Heje i w tym miesiacu na rachunku nie bylo zadnych oplat za gluche telefony do Heji. Wiec na 100% tpsa nie nalicza zadnych nadprogramowych oplat za polaczenia z Heja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Dzieki luminat! Jesli mozna spoko dzwonic w obie strony (Hey>TPSA/NETIA, TPSA/NETIA>Hey) to juz nic nie stoi na przeszkodzie, bym kupil wlasnego startera:) (tzn. stoi brak towaru i zawyzanie cen w punktach, gdzie jeszcze kilka sztuk zostalo :evil: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 A moze ktos odpowiedziec na moje pytanie odnosnie telefonow bezplatnych i ulgowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 A moze ktos odpowiedziec na moje pytanie odnosnie telefonow bezplatnych i ulgowych? jaki ulgowy przeciez dzwoniles na zwykly stacjonarny wiec nei czaje skad Ci przyszlo do glowy ze masz na to jakas ulge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 W cenniku jest napisane: numery bezplatne 800 (80) i numery ulgowe 801 (81) kosztuja 18gr/min. Dlatego sie pytam dzwonilem na 81 5356789. Jezeli ja cos myle to trudno, ale inteligo ma tez numer 800 121 121 i tam jest podawane, ze dla telefonow stacjonarnych a w cennikach jak juz wyzej napisalem jest polaczenie na bezplatny numer 800. Hmmm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Dobra nie wazne, probowalem wlasnie zadzwonic na rozne kombinacje bezplatnego numeru i nic z tego, ale ciagle mnie zastanawia dlaczego w cennikach sieci komorkowych podaja kosz polaczen z numerami 800 i 801 skoro nie moza na nie zadzwonic? : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a mi skrzynka glosowa wciaz zrzera kase a miala byc bezplatna.Co mam z tym zrobic ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Aha, jeszcze jedno pytanko - poki co wszyscy potwierdzacie, ze mozna bezproblemowo dzwonic z tel. stacjonarnego na heyah. A na odwrot? Z komorki z heyah na telefon domowy tez mozna bez zadnych dodatkowych warunkow? Dzis kilka osob mowilo mi, ze uzywalo heyah i na 100% jest jakies ograniczenie (albo, ze sie nie da, albo, ze trzeba zamawiac polaczenie). Juz sie pogubilem :? To jak jest w tym przypadku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a mi skrzynka glosowa wciaz zrzera kase a miala byc bezplatna.Co mam z tym zrobic ? :( Dzwon pod numer 1111 (poczta głosowa), ten numer jest calkowicie bezplatny. Pewnie dzwonisz pod numer 888 00 1111 i dlatego Ci odejmuje kase!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ale wlasnie o to chodzi ze ja dzwonie pod 1111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ale wlasnie o to chodzi ze ja dzwonie pod 1111no to skontaktuj sie z biurem obslugi jezeli pobiera Ci oplate za to polaczenie. mi nie pobieraj oplat za polaczenie z poczta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Przyklejmy ten topic i będzie wporzadku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Aha, jeszcze jedno pytanko - poki co wszyscy potwierdzacie, ze mozna bezproblemowo dzwonic z tel. stacjonarnego na heyah. A na odwrot? Z komorki z heyah na telefon domowy tez mozna bez zadnych dodatkowych warunkow? Dzis kilka osob mowilo mi, ze uzywalo heyah i na 100% jest jakies ograniczenie (albo, ze sie nie da, albo, ze trzeba zamawiac polaczenie). Juz sie pogubilem :? To jak jest w tym przypadku?? Mozna bez problemu dzwonic z Heji na stacjonarke i odwrotnie. Ja dzwonilem dwa razy na stacjonarke i bez problemu moglem przeprowadzic krotka rozmowe. Koszt rozmowy(sekundowe naliczanie) miescil sie w granicach bledu. Koszty rozmow nie sa zawyzane, jak nie ktorzy twierdza. Te bzdury mowia pewnie zlosnicy ktorzy nie moga przejsc na Heje z powodu braku starterow lub z innego powodu. A juz tez wiele rewelacji, wysanych z palca, nasluchalem sie o Heyah. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zadzwonilem do biura obslugi i potwierdzono mi, ze to faktycznie sa bzdury. Mozna dzwonic w obie strony. Juz jutro bede mial wlasna Heje - dzis byl kurs nr 2 rowerem po Poznaniu, sposrod wieeeeelu kioskow (i salonow naciagajacych po 30-45zl) znalazlem jeden, w ktorym facet mial kilka starterow po 25zl. Zamowilem fajny nr (kto wie, moze go sprzedam na allegro za wieksza cene i kupie jeszcze jeden :P ), odbiore jutro i sprawdze jak funkcjonuje ta cala Heyah. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ja swoj starter kupilem za 20zl. Numerek jaki mam tez jest naprawde fajny: 88828878... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Wlasnie, nie ma zadnych problemow z laczeniem sie do lub ze stacjonarnych sam przetestowalem. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ...hmmm... a ja mam problem z tepsą - na normalne linie mogę dzwonić bez problemu, ale kiedy próbuję zadzwonić do chaty (isdn), wyskakuje mi cały czas zajęty - mimo, że phon leży obok (komp wyłączony, nic więcej nie jest podpięte pod entka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A moze telefon jak lezal obok to nie byl podlaczony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ok, mam juz starter. Mozecie mi wyjasnic o co chodzi z tym go-card? Rozumiem, ze mam tam darmowe wizytowki SMSowe, ale np. kliknalem sobie w "pogoda" czy "rozrywka" i wybralem np. prognoze na dzis i nic mi sie nie pokazalo (powrocilo do strony glownej). A zjadlo mi ok 60gr za 1 wejscie!!! O co chodzi z tymi zakladkami i czy z kazdego telefonu mozna je ogladac? Ile to kosztuje, bo na stronie heja nic o tym nie znalazlem:(. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ok, mam juz starter. Mozecie mi wyjasnic o co chodzi z tym go-card? Rozumiem, ze mam tam darmowe wizytowki SMSowe, ale np. kliknalem sobie w "pogoda" czy "rozrywka" i wybralem np. prognoze na dzis i nic mi sie nie pokazalo (powrocilo do strony glownej). A zjadlo mi ok 60gr za 1 wejscie!!! O co chodzi z tymi zakladkami i czy z kazdego telefonu mozna je ogladac? Ile to kosztuje, bo na stronie heja nic o tym nie znalazlem:(. Pozdr. A jaki masz telefon? Niektore stare telefony nie obsluguja poprawnie go-Cardu. U mnie dziala dobrze, mam telefon taki jak w podpisie. Masz wpisany dobry numer centrum sms? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A moze telefon jak lezal obok to nie byl podlaczony :D ...nope nie to, bezprzewodówka śakiś śimenś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A moze telefon jak lezal obok to nie byl podlaczony :D ...nope nie to, bezprzewodówka śakiś śimenś - raczej chodzi o to że isdn... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 a u mnie Go-Card jest jakis opuzniony :D A mam Nokie 5510 czy z tymi modelami tak jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ...tesh mam 5510 i to samo, trzeba czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C.I.N. Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 |<urwa. Pierwszy zonk w heyah! Mam 3,45zl na koncie, chce KONIECZNIE puscic komus wazny sygnal, a tu d**a: mily pan automatyczna sekretarka mowi mi w kolko, ze nie mam wystarczajaco funduszy na koncie, by sie polaczyc. Szlag! Dzwonie z sluzbowego telefonu do Biura Obslugi, odbiera monotonnym glosem jakas "siema, jestem Ulka" (:/ pelen profesjonalizm :/ ). Tlumacze kobiecie (dziewczynce) moj problem, a ona w kolko (zupelnie jak "pan automatyczna sekretarka") "ten problem jest nam znany, robimy wszystko, zeby niebawem to zlikwidowac, prosze tymczasem doladowac konto" hehe, kurde, mimo ze to zywy czlowiek, a gadala jak automacik, powtarzajac sennie te sama kwestie... Ech... Ma ktos jakas porade, co z tym zrobic? Nie mam zamiaru doladowywac, bo te 3,45 starczyloby mi jeszcze na miesiac ;). Help, hilfe, ajuto!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...