Skocz do zawartości
Q

HeyaH.pl =ceny,opinie użykowników,telefony,promocje itp.=

Rekomendowane odpowiedzi

Zerują konto??!!! Znaczy się zabierają kasę, którą tam mam?! Chyba zostane jednak przy heyah.

a jaki problem raz na 3 miesiace 50zl wydac ? ja w optimie co miesiac wydaje grubo ponad owe 50 zl, a do tego mam minute rozmowy za 1.65 i naliczanie "co poł minutowe".

i raczej nie mam co liczyc na jakies rewolucyjne obnizki...

trzeba sobie przeliczyc to co sie najbarsziej kalkuluje i siedziec na tym, a nie skakac z kwiatka na kwiatek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba sobie przeliczyc to co sie najbarsziej kalkuluje i siedziec na tym, a nie skakac z kwiatka na kwiatek...

Juz sobie skalkulowalem, przeskocze teraz na kwiatek o nazwie Nowy POP bo bedzie mi sie bardziej oplacalo (rok aktywacji za 50zl, mjam). Ech... wpierw jednak musze sie pozbyc Heyah, nie stac mnie na utrzymanie dwoch numerow (BTW: nie chce ktos kupic ode mnie startera? Naprawde dobry numer i dopiero co doladowane 50zl kuponem. Info na priva (jestem z Poznania, jakby co).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa cennik Heyah od 1 sierpnia:

80 gr- min poza siec

60 gr- min do sieci Heyah

20 gr- sms poza siec

15 gr- sms do sieci Heyah

naliczanie 1/1

źródło: www.telefon.pl i www.e-gsm.pl

Od 1 sierpnia Heyah lepsza od Nowego POP'a, Happy i Sami Swoi. Jedynym polskim prepaid'em nie mającym obecnie sekundowego naliczania od 1 s jest simplus team. Dla przypomnienia w Heji kasa na koncie nie przepada po upływie ważność konta na połączenia wychodzące oraz w przeciwieństwie do POP'a pieniądze na koncie po doładowaniu się kumulują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla przypomnienia w Heji kasa na koncie nie przepada po upływie ważność konta na połączenia wychodzące oraz w przeciwieństwie do POP'a pieniądze na koncie po doładowaniu się kumulują.

chyba chodzi ci o to ze w heyah nie przepadaja jesli uplynie termin na polaczenia wychodzace, a w popie tak. co nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla przypomnienia w Heji kasa na koncie nie przepada po upływie ważność konta na połączenia wychodzące oraz w przeciwieństwie do POP'a pieniądze na koncie po doładowaniu się kumulują.

chyba chodzi ci o to ze w heyah nie przepadaja jesli uplynie termin na polaczenia wychodzace, a w popie tak. co nie?
Oto mi chodziło. Tylko gdzieś czytałem , że np. jak mam na koncie 1.2 zł to jak doładuje 25 zł to będę mieć 25zł zamiast 26.2 zł. Nie wiem czy to prawda bo nigdy nie miałem POP'a. Możliwe że teraz jest inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie chyba simplus jest nautrzciwszy ja miałem 46 zł 3 miechy mineły, kase miałem dalej, nie doładowałem przez miesiąc albo 2 i dalej miałem tą kase i plus pokazuje stan konta na wyświetalczu głównym. Teraz zresztą weszło Team 2 i lepsze ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto mi chodziło. Tylko gdzieś czytałem , że np. jak mam na koncie 1.2 zł to jak doładuje 25 zł to będę mieć 25zł zamiast 26.2 zł. Nie wiem czy to prawda bo nigdy nie miałem POP'a. Możliwe że teraz jest inaczej.
kasa sie sumuje oile nie uplynol termin :) mialem pop'a przez 4 lata, teraz moja mama go uzywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam pytanie...

Od ponad roku mam Simplusa... Zawsze miałem więcej kasy na koncie, ale dziś wyzerowałem licznik.

Problem jest taki, że nie mogę włączyć karty.

Po pinie wyświetla się "Karta sim odrzucona"...

Co ja mam zrobić ?

Czy zasilenie przez net, z bankomatu, czy jeszcze inaczej coś da ???

Nigdy się z czymś takim nie spotkałem :!:

Bo sytuacji, że zablokował mi się numer to ja nie widzę... Wrrr :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi