wilk100 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hehe troche tych "zarejestrowni" za duzo napisalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hehe troche tych "zarejestrowni" za duzo napisalem :) Zawsze można kliknąć "zmień":wink: W czwartek-piątek kupuje starter. Shit... Dziś z wieczorka pomyślałem sobie, że jak mam 1 telefon z simlockiem na Ere, to będzie działać... Ehh skumałem teraz, ze jednak nie... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zna ktos odp na to pytanie ??? czy jak kupie zdrapke np za 20 zl czy bede mial faktycznie 20 zl na rozmowy czy mniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 jak kazdy prepaid.... ile zaladujesz, tyle wygadasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 w erze jest inaczej bo odliczja ci tam iles procent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 w taktaku jest juz normalnie jak sie ma simlocka na ere to normlanie dziala(testowalem na wielu telefonach) a smsy dochodza rowniez z miastaplusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 czy ktos wie jak z heji wyslac wizytowki ? mam noki3410 i nie wiem jak to zrobic probowalem dac wyslij wizytowke ale zjadlo mi hajs jak o zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 czy ktos wie jak z heji wyslac wizytowki ? mam noki3410 i nie wiem jak to zrobic probowalem dac wyslij wizytowke ale zjadlo mi hajs jak o zrobic ? bo nie wysyla sie z ksiazki telefonu tylko musisz wejsc w to dodatkowe menu (go-card) co jest na karcie i wybierasz wyzytowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 czy ktos wie jak z heji wyslac wizytowki ? mam noki3410 i nie wiem jak to zrobic probowalem dac wyslij wizytowke ale zjadlo mi hajs jak o zrobic ? bo nie wysyla sie z ksiazki telefonu tylko musisz wejsc w to dodatkowe menu (go-card) co jest na karcie i wybierasz wyzytowki a ja tych wizytowek nie wysylalem, bo mi sie nie podobaly i wolalem z neta wyslac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 czy ktos wie jak z heji wyslac wizytowki ? mam noki3410 i nie wiem jak to zrobic probowalem dac wyslij wizytowke ale zjadlo mi hajs jak o zrobic ? bo nie wysyla sie z ksiazki telefonu tylko musisz wejsc w to dodatkowe menu (go-card) co jest na karcie i wybierasz wyzytowki DZIEKI !!! A wiesz moze czy wsystko na (go card) jest darmowe np ten dowcip dnia pogoda itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 czy ktos wie jak z heji wyslac wizytowki ? mam noki3410 i nie wiem jak to zrobic probowalem dac wyslij wizytowke ale zjadlo mi hajs jak o zrobic ? bo nie wysyla sie z ksiazki telefonu tylko musisz wejsc w to dodatkowe menu (go-card) co jest na karcie i wybierasz wyzytowki DZIEKI !!! A wiesz moze czy wsystko na (go card) jest darmowe np ten dowcip dnia pogoda itp ? platne 0,60 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 jak sie ma simlocka na ere to normlanie dziala(testowalem na wielu telefonach) Dzięki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 a jak jest z doładowaniem ??? 20 zł na miesiąc 50 zł na 3 miesiące no ale dla przykładu załaduje za 20 zł miesiąc minie no i zablokują mi na rozmowy wychodzące i czy wtedy kasują mi kase co mi została jeszcze na koncie??? bo teraz mam idee i jak 3 dni temu mi zablokowali a dzisiaj kupiłem doładowanie to mi zaje....... całą kase co mi jeszcze na koncie zostało ( 40 zł i 50 sms-ów) :x i tak się wkórw....... że zmienie chyba na heyah!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ...zmieniłem się jush na Heyah, nawet niezły numer, zaczyna jush się od 5, ale małe pytanie: ktoś jush zjechał konto do poziomu poniżej 1 zły?? Czy jest w Heyah robot taki jak np. w TT przypominający za każdym razem ile zostało na koncie...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 jak masz ponizej 4 zl to juz zaczyna gadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 i na dodatek to ten sam glos co w tt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fftp Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Co o tym myslicie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23223360 Obserwuje ktos pule na heyah i moze powiedziec jakie numery juz byly wyprzedane? bylbym wdzieczny za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Ja Wam powiem. Najlepszy jest simplus. Dlaczego ? Proste daja duze gratisy przy doladowywaniu przez neta. Dzis zamiast isc do kiosku doladowalem konto przez ich strone. Tam widocznym kolorem napis 10% gratis. Wiec przelalem 50zl a po chwili na mym koncie zamiast 55zł, równiutkie 65zł :] I to jużnie pierwszy raz takei gratisy. Przed Św. Bożego Narodzenia była promocja, że gdy doładujesz do 24.12 dostaniesz 10zł gratis + 10%. Doladowywujac karte kwota 50zł dostałem jeszcze 25zł. Wg. Mnie to bardzo oplacalna sprawa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Co o tym myslicie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23223360 Obserwuje ktos pule na heyah i moze powiedziec jakie numery juz byly wyprzedane? bylbym wdzieczny za odpowiedz. Buahahahahaha lol roku chyba... :lol: 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Dobre sa niektore aukcje na allegro :) Niektorzy przechodza samych siebie! Ale powiem Wam ze tak zawile pisza ze sie mozna zlapac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 jakie modele telefonów są dostępne w Heyah? Są to wszystkie dostępne na rynku czy jak, bo na stronie nie mogę znaleźć ; /// ?? Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ee w heyah sprzedają same startery bez telefonów jeśli o to ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Ja Wam powiem. Najlepszy jest simplus. Dlaczego ? Proste daja duze gratisy przy doladowywaniu przez neta. Dzis zamiast isc do kiosku doladowalem konto przez ich strone. Tam widocznym kolorem napis 10% gratis. Wiec przelalem 50zl a po chwili na mym koncie zamiast 55zł, równiutkie 65zł :] I to jużnie pierwszy raz takei gratisy. Przed Św. Bożego Narodzenia była promocja, że gdy doładujesz do 24.12 dostaniesz 10zł gratis + 10%. Doladowywujac karte kwota 50zł dostałem jeszcze 25zł. Wg. Mnie to bardzo oplacalna sprawa :] ale co z tego skoro i tak ceny maja wyzsze i naliczanie 60/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 NO tez tak myslalem, ale przeciez Heyah nie ma nic poza sms'ami i rozmowami. A jesli daja takei gratisy, to cena polaczen jest podobna :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja nie wiem czy wy się tutaj tak podniecacie? Heyah, oni to mają atrakcyjną oferte ale tylko do swojej sieci :lol: . Dobra reklama i każdy na to leci (prawie każdy). Tylko przykładowo bierzesz sobie kupujesz na początek miesiąca karte 100zł i jak nie wykorzystasz do końca miesiąca to Ci nie przejdzie na następby :| zonk totalny. Ceny do innych sieci już są takie jak u konkurencji z tego co mi qmple mówili sam tego nie liczyłem, bo mi się nie chce sam na abonamencie siedze. Chyba jednak pop lepszy :> :Plóm: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no co ty jak kupisz za 100( czyli 2 x 50zl) to bedziesz mial na pol roku,a ceny nawet poza siec sa i tak tansze od popa,smsy tez najtansze, zreszta nawet jak by bylo o polowe drozsze od konkurencji to przy napczaniu sekundowym jesli nie gadasz powyzej minuty to i tak by bylo taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no co ty jak kupisz za 100( czyli 2 x 50zl) to bedziesz mial na pol roku,a ceny nawet poza siec sa i tak tansze od popa,smsy tez najtansze, zreszta nawet jak by bylo o polowe drozsze od konkurencji to przy napczaniu sekundowym jesli nie gadasz powyzej minuty to i tak by bylo taniej Tak? Hymm no to moi koledzy coś złe info mają, to w taki razie zwracam honor :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 no to teraz sie zdenerwwalem bo nie moge nigdzie zadzwonic mam na koncie 3,26 i many mi sapie w sluchawce ze nie mam wystarczajacego limitu aby wykonywac polaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 a ceny nawet poza siec sa i tak tansze od popaTak, całe 2 grosze tanśze niż w "Dla każdego". Podsumowując Heyah: +naliczanie 1-sekundowe +tanie smsy -sim -zasięg >> cytat "z Heyah korzystasz właściwie wszędzie, bo Heyah to największy zasięg w Polsce - zasięg sieci Era". Największy to może i mieli ale kilka lat temu. -połączenie z biurem obsługi "Koszt połączenia 1 PLN za minutę brutto.".W idei zapłaciłem 1 zł za ponad poł godzinne połaczenie z biurem obsługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 moze to nie heyah, ale zobaczcie za ile numerek idzie :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23231607 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...