Q Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Czekamy na odpowiedź Plusa i Idei. Zapowiada się ciekawie. Więc póki co zostaje z Plusem. Ja też czekam :) Ale i tak kupię Heayh tylko muszę jakis ładny nr. dorwać. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Czekamy na odpowiedź Plusa i Idei. Zapowiada się ciekawie. Więc póki co zostaje z Plusem. Ja też czekam :) Ale i tak kupię Heayh tylko muszę jakis ładny nr. dorwać. :wink: W Plusie numer mam fajny. Więc gdybym dorwał fajny w heyah, to też bym zakupił jako 2. Teraz tylko kupić nowy aparat i kontakt pełną gębą :P. Oferta Plusa może być ciekawa i opłacalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Czekamy na odpowiedź Plusa i Idei. Zapowiada się ciekawie. Więc póki co zostaje z Plusem. Ja też czekam :) Ale i tak kupię Heayh tylko muszę jakis ładny nr. dorwać. :wink: W Plusie numer mam fajny. Więc gdybym dorwał fajny w heyah, to też bym zakupił jako 2. Teraz tylko kupić nowy aparat i kontakt pełną gębą :P. Oferta Plusa może być ciekawa i opłacalna. Ja mam abonament w ideii. Ale chce mieć drugi numer. :wink: bo smsy sa po 19gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Na necie sa tylko 888 2?? ???, a czy da rade jakis inny poczatek chodzi mi zeby bylo np. 888 1?? ???. Ktos cos o tym wie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Na necie sa tylko 888 2?? ???, a czy da rade jakis inny poczatek chodzi mi zeby bylo np. 888 1?? ???. Ktos cos o tym wie ?? jesli chcesz se wybrac numer w tym sklepie internetowym to tylko 888 2 ... a normalnie mozna kupic pozatym 888 0, 888 1 lub 888 3 z innymi sie nie spotkalem pewnie jeszcze nie wyprodukowano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 AAAA jeszcze jeden problem, terz macie 20 wizytowek zamiast 40, mam telefon NOki 3310(nie jest stary) ps. poczta glosowa nadal nienasycona zrzera mi kase Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 AAAA jeszcze jeden problem, terz macie 20 wizytowek zamiast 40, mam telefon NOki 3310(nie jest stary) ps. poczta glosowa nadal nienasycona zrzera mi kase Pozdrawiam Egeba jak ci sie skoncza te 20 to bedziesz mial kolejne 20, z poczta to niewiem czemu ci bieze pieniadze,wylacz ja poprostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 acha to tak jest ze jes 2 x20, co do poczty to jeszcze wyslalem maila do heyah, ciekawe co odpowiedza. A wylaczac nie chgce bo przecierz ma byc bezplatna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 napisz po ilu dniachtygodniach dostales odpowiedz :P oni jak zadzwonisz mowia ze odpowiedz przychodzi tego samego dnia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 a ja mam simplusa 609-98-97-01 :> myslicie, ze jest sens sprzedawac taki nr na allegro? Ile moglbym za niego dostac? Jak uwazacie? ? ? :] co do choojaha to jakos mi sie to nie podoba :/ wolalbym jakis abonament z rozmowami tanimi i tanimi smsami na poziomie tego heyaha. To by bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Eh, trzeba sie wybrac do sklepu gdzies i obadac numery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Nikt nie znalazl takiego numeru? : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 to wkońcu da się wybierać własny numer? Ja chciałbym taki numer 888 701 816 , żeby niewiele się różnił od starego. BTW: podobno poczta głosowa jest za darmo :/ BTW2: Kumpel przy mnie korzystał z GRPS'a, wysłał e-mail'a i to wszystko z Heyah :/ Nie wiem o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 to wkońcu da się wybierać własny numer? Ja chciałbym taki numer 888 701 816 , żeby niewiele się różnił od starego. BTW: podobno poczta głosowa jest za darmo :/ BTW2: Kumpel przy mnie korzystał z GRPS'a, wysłał e-mail'a i to wszystko z Heyah :/ Nie wiem o co chodzi. yyyyy... ale...yyy...jak?? nevermind..skoro tak zrobil, to sie go spytaj ile go ten gprs ksozotwal ;) plis :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 dostal ktos juz starter po zamowieniu przez neta ?? Ile juz czekacie na swoj numerek ?? Qrde teraz gdzies doczytalem ze podobno sie dostaje meila z linkiem do potwierdzenia zamowienia (!!??) Ja zrobilem przele i dostalem meila potwierdzajacego zamowienie i nic pozatym. Cos ktos gdzies kiedys jakos dostal cos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 a ile juz czekasz?? bo maja 2 tygodnie na wyslanie od dnia potwierdzenia ( 10 dni roboczych ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Maq mozesz teoretycznie zamowic numer przez internet ale taki jaki podales odpada raz, ze przez internet mozesz zamawiac z poczatkiem 888 2 dwa narazie heyah jest dostepna z numerami 888 0,1,2,3,4 do 7 jako czwartej cyfry jeszcze daleko. Ja tam nie bede szukal dlugo pewnie kupie pierwszy lepszy w koncu to tylko numer telefonu, no chyba ze ktos znajdzie 888 030 584 . ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 no narazie jest rowno 1 tydzien. A co do tych 10 dni to cos jest dziwnego, bo w regulaminie jest podane 21 a na stronie sklepu internetowego 10. Ktos cos kuma ?? Zobaczymy czy wogole mi przysla ten numer :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 No i Simplus wprowadził nową taryfę... Pewnie wielu się zawiedzie, znowu dla innej cześci będzie świetna. Po info i do dyskusji odsyłam tu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ale wy jestescie fajni wszyscy kupiliscie heyah a przeciez od maja jak wejdziemy do unii bedzie 23 nowych operatorow komorkowych (czytalem gdzies artykul) i wtedy dopiero bedzie walka o klienta, wtedy bedzie tanio a nie tak jak teraz w popie / idei jest zasieg z [gluteus maximus] gdzie w wawie w pubie niema zasiegu albo ledwo co i te ceny z [gluteus maximus] omfg ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 blaaa :> jestes pewien tego? byloby wtedy bardzo, bardzo, bardzo dobrze. Jednakze z drugiej strony patrze po kracjach unii i nie widze,zeby w jakims z tych krajow bylo 23 operatorow. :] wiec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 No dobra info o nowej taryfie jest ale na stronie simplusa nic narazie. Wiec jak zmienic taryfe na Team II ?? Do tej pory Heyah bylo duzo lepsze ale traz jezeli sie dzwoni sporo w nocy to simplus lepszy :( I co wybrac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Janusz_K, od jutra dopiero oficjalnie działa TEAM II i wtedy będzie można za opłatą 2,50zł+vat zmienić jak zawsze na inną taryfę smsem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ale wy jestescie fajni wszyscy kupiliscie heyah a przeciez od maja jak wejdziemy do unii bedzie 23 nowych operatorow komorkowych (czytalem gdzies artykul) i wtedy dopiero bedzie walka o klienta, wtedy bedzie tanio a nie tak jak teraz w popie / idei jest zasieg z [gluteus maximus] gdzie w wawie w pubie niema zasiegu albo ledwo co i te ceny z [gluteus maximus] omfg ! ! !No i co z tego. Kupując Heyah nie podpisywałem przecież żadnej umowy i w każdej chwili mogę zrezygnować. Jak się coś lepszego pojawi wcale nie wykluczam, że tak zrobię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Tylko szkoda, ze ciagle numer trzeba zmieniac. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Troche kiepa Simplus... Naliczanie sekundowe... I byłbym zadowolony... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 To juz w Idei jest lepsza oferta niz w PLUS. Oczywiscie jezeli chodzi o te nowe prepaidy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 To juz w Idei jest lepsza oferta niz w PLUS. Oczywiscie jezeli chodzi o te nowe prepaidy. Tak ? Spojrzałem na cennik Idei i nie widze rewelacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 To juz w Idei jest lepsza oferta niz w PLUS. Oczywiscie jezeli chodzi o te nowe prepaidy. Tak ? Spojrzałem na cennik Idei i nie widze rewelacji... bo ich nie ma.. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 A odnoście plusa to jak ta nowa taryfa sie nazywa bo mam teama dzwoniłem dzisiaj i naliczyło mi po starych kosztach ale widziałem że oprócz teama multi i mono pojawiło sie costam sec to to?? niechce sprawdzać bo zmiana taryfy chyba ze 2,50 i z cofnięciem na starą to razem 5. Na stronie simplusa nic nie widziałem o tej nowości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...