LLeeoo Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam Mam karte dzwiekowa Live 5.1 i glosniki Creative 6.1 6700 I mam problem bo nie wiem jak to wszystko podlaczyc jakie stery wgrac by glos byl slyszalny na wiecej niz tylko 2.1 bo teraz tylko mam glos w 2 glosnikach satelitarnych i glosnik niskotonowy !!! Zwiazku z tym mam pytanie: Jakie sterowniki musza byc wgrane ? Jak podlaczyc te glosniki chodzi mi o kabelki i wyjscia na karcie !!! Prosze o dokladny opis kogos kto sie na tym zna bo mi to slabo wychodzi ... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ja radze kupic audigy 2. Mam ta karte z zestawem 6.1 i gra zajebiscie. EAX w grach bardzo pomaga w samym graniu i stwarza odpowiednia atmosfere. A wydaje mi sie ze przerobienie live 5.1 do audigy 2 to bajki i nie podlaczysz 6.1 tak zeby wycisnac z nich 100% mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LLeeoo Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ok karty nie chce zmieniac !!! Nie chodzi mi o to by wycisnac z nich cala MOC tylko o to by podlaczyc to tak by gralo wiecej niz 2 glosniki satelitarne tak jak to jest teraz !!! Wiec ??? Kto pomoze w odpowiedzi na moje pytania ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 na swojej karcie powinienes miec 3 wyjscia do ktorych podlaczasz zestaw 6.1 i z tylu subwoofera masz prtzelacznik 5.1/6.1 i 5.1->6.1 UPMIX. Powinno byc przelaczone na UPMIX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LLeeoo Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 OK ale jak kwestia sterownikow jaka wersja powinna byc ??? I jaka konfiguracje zrobic w panelu sterowania ??? I czy jest roznica jakie satelitki oprocz center podlacze jako przednie czy tylne ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 wgraj sterowniki z plyty dolaczonej do lajvika, nastepnie wpadnij w ustawienia speakerow i przestaw z 2.1 na 5.1 ( HEH ) ... to wszystko ... a jesli chcesz to przerob to sobie na eaxa 2 -- gdzies na forum sa linki do progsow sluzace przerobieniu na eax 2 i eq. mam ten sam zestaw :) wszystkie glosniki graja oprocz centralnej 20W satelity, która włącza się przy filmach dvd tam gdzie jest dzwiek 6.1 no ale to chyba zrozumiale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...