Skocz do zawartości
LLeeoo

Karta Live 5.1 i Głośniki Inspire 6.1 6700

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam karte dzwiekowa Live 5.1 i glosniki Creative 6.1 6700

I mam problem bo nie wiem jak to wszystko podlaczyc jakie stery wgrac by glos byl slyszalny na wiecej niz tylko 2.1 bo teraz tylko mam glos w 2 glosnikach satelitarnych i glosnik niskotonowy !!!

Zwiazku z tym mam pytanie:

Jakie sterowniki musza byc wgrane ?

Jak podlaczyc te glosniki chodzi mi o kabelki i wyjscia na karcie !!!

Prosze o dokladny opis kogos kto sie na tym zna bo mi to slabo wychodzi ... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja radze kupic audigy 2. Mam ta karte z zestawem 6.1 i gra zajebiscie. EAX w grach bardzo pomaga w samym graniu i stwarza odpowiednia atmosfere.

A wydaje mi sie ze przerobienie live 5.1 do audigy 2 to bajki i nie podlaczysz 6.1 tak zeby wycisnac z nich 100% mozliwosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok karty nie chce zmieniac !!!

Nie chodzi mi o to by wycisnac z nich cala MOC tylko o to by podlaczyc to tak by gralo wiecej niz 2 glosniki satelitarne tak jak to jest teraz !!!

Wiec ??? Kto pomoze w odpowiedzi na moje pytania ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wgraj sterowniki z plyty dolaczonej do lajvika, nastepnie wpadnij w ustawienia speakerow i przestaw z 2.1 na 5.1 ( HEH ) ... to wszystko ... a jesli chcesz to przerob to sobie na eaxa 2 -- gdzies na forum sa linki do progsow sluzace przerobieniu na eax 2 i eq.

mam ten sam zestaw :)

wszystkie glosniki graja oprocz centralnej 20W satelity, która włącza się przy filmach dvd tam gdzie jest dzwiek 6.1 no ale to chyba zrozumiale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi