Dawid80 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Zainstalowałem radeona 9500 po dłuuuuugich przejściach i teraz komp sie ciagle restartuje sprawdzałem napięcia i sa stabilne wszystkie w normie tylko 12 jest wyżej 12,3-12,4 3dmrak wcale nie chce wystartować albo restart albo pusty pulpit sterwoniki są z płyty od radka w czym moze tkwic problem? Wcześniej miałem problemy z właczeniem kompa ale po wyjęciu jednej kosci ddr system wstał ,bardzo dziwny ten mój komp 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 najpierw posprawdzaj na default wszystko i zrób formata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid80 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 właśnie robie na default ale zapodam format i spróbuje moze na win 2000 hmm może to jednak zasilacz hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 A jaki masz zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid80 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Q-TEC 450W dual fan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Q-TEC 450W dual fan no to wszystko wyjasnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid80 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 myśłisz że to zasilacz?? we wtorek bede miła chiefteca 420w oby to byla zasilka oby ufff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...