Krzysiek21+ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 witam wszystkich, jestem nowy na tym forum :) dziekuje dziekuje za cieple przyjecie :) no ale do rzeczy. Kupilem taka karte jak w temacie za 300zl tylko mam na niej pamieci elixira niestety i pisze na koncu 5t czyli chyba 5ns? taktowanie 325/400. na ile mozna podkrecic te pamiatki zeby bylo w miare bezpiecznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 hihihi , 64 bit -tragedia , juz lepiej za ta kase bylo kupic gf3 titanium od gainwarda . krec dopoki sie da , jak beda artefakty to zmniekjsz o 10-15 mhz i tak zostaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek21+ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie karta jest 128bit to nie jest wersja SE zreszta patrzylem aida i wszystko ok tylko te 5t no i nie wiem czy duzo podkrece Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam, ta karta ma pamiatki 3,4 wiec nie przejmuj sie tymi oznaczeniami, karta sie super kreci, u mnie chodzi na 430 core i 450 mem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek21+ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a tez masz pamieci elixira bo chyba ta karta na roznych pamieciach byla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jak 128 bit to luz za taka cene , a co do krecenia sam sprawdz najlepiej i powiedz nam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ja mam atlantis 128mb na samsungach 5ns i poszly mi pamieci na 540 mhz - 0 artow :D ustawilem raz na 600mhz i normalnie moglem grac w np. chasera od czasu do czasu jakies kropki sie pojawialy ale w 3dmarku to joz byla tragedia :P rdzen jak narazie 425 ale cos czuje ze ogranicza mnie zasilka poczekam az wymienie na hipera sf350ts :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek21+ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a masz jakies radiatorki na pamieciach czy tak na golych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 sorry za glupie pytanie ale nie wiem jaka firma wyprodukowala pamiątki, nie wiecie po czym to rozpoznac? bo nic tam nie jest napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a masz jakies radiatorki na pamieciach czy tak na golych?niet radiatorki na nic mi sie niezdadza pamici raczej sie niegrzeja :D no ale jakby udalo misie je jakos dowoltowac to mam joz przygotowane radiatory z duronow starych :P oczywiscie poprzycinane odpowiednio teraz testowalem pamieci na 560 i tez niezauwazylem zadnyck artefaktow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek21+ Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a ja mam jeszcze taki problem z ta karta. INstalowalem najnowsze catalysty i omegi i jest to samo. mianowicie w menagerze urzadzen karta powoduje mi konflikt w kontrolerach dzwieku wideo i gier-> ATI WDM RAGE THEATER VIDEO. Nie wiem o co chodzi moze jakies starsze sterowniki musze zainstalowac? albo moze ta karta jest uwalona ale pisze ze nie ma sterownikow do tego. To moja pierwsza karta ATI wiec nie zabardzo wiem z czym to sie je:) HELP me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a ja mam jeszcze taki problem z ta karta. INstalowalem najnowsze catalysty i omegi i jest to samo. mianowicie w menagerze urzadzen karta powoduje mi konflikt w kontrolerach dzwieku wideo i gier-> ATI WDM RAGE THEATER VIDEO. Nie wiem o co chodzi moze jakies starsze sterowniki musze zainstalowac? albo moze ta karta jest uwalona ale pisze ze nie ma sterownikow do tego. To moja pierwsza karta ATI wiec nie zabardzo wiem z czym to sie je:) HELP me a jakiego masz windowsa? sprobuj zainstalowac starsze steryi jeszcze jedno: czy masz jakies inne zainstalowane urzadzenia w kontrolerze dzwieku wideo i gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek21+ Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 mam karte Tv pixel view dzwiek z plyty ac97 na shuttle ak32a, windows XP, czytalem na stronie ATI ze takie problemy wystepuja pod win98 a o XP nic nie pisze tak wiec nie wiem czemu tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no pixelview wszystko wyjasnia ale zdazaja sie dobre produkty, sprubuj pokombinowac ze sterami, podobno te stare sa o wiele lepsze, albo zainstaluj omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek21+ Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 dobra nie wazne moge zyc bez tego :) probowalem rozne stery omegi tez i nie dziala system nawet przeinstalowalem :) cos widac jest nie tak ale przezyje :) tylko do czego wlasciwie jest to ati rage theater vidoe ? do puszczenia obrazu na telewizor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 dobra nie wazne moge zyc bez tego :) probowalem rozne stery omegi tez i nie dziala system nawet przeinstalowalem :) cos widac jest nie tak ale przezyje :) tylko do czego wlasciwie jest to ati rage theater vidoe ? do puszczenia obrazu na telewizor? dekoder video i dvd, jest tez odpowiedzialny za obraz na wyjsciu svhs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...