Fatboyx Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam! Mam w komputerze wszystkie wiatraki zamienione na bloki wodne i doskwiera mi tylko wiatrak w zasilaczu. Chciałbym mieć zasilacz chłodzony wodą. Czy w Polsce są w sprzedarzy jakieś zasilacze chłodzone wodą (oprócz CPC). Czy może ktoś byłby chętny zrobić taki mod dla mnie?? (odpłatnie oczywiście) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a) kup zasilacz na wode (odradzam stanowczo) B) wez blok na zasilke - tak bym zrobil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 gent: heh no w sumie nie wiec co wniosłeś do tej odpowiedzi... Chyba zupełnie nic... a moze ja nie zrozumiałem? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a) odradzilem kupno zasilacz chlodzonego woda B) doradzilem to (lub cos z allegro) na PSU http://www.bloki.webpark.pl/index.php?name=silencer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a ja radze zrobic samemu taki blok tylko ze o lepszych parametrach bo ten z bloki.webpark.pl jest bardzo kiepski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 berkut to pewnie nawet fc by ci na zasilacz zrobił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 pogadaj z ludzmi z bloki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Dla dłubaczy, majsterkowiczów polecam ten link: http://www.jackypc.com/index2.php3?rub=art...rticles&num=235 Wydaje mi się, że to dość ciekawa konstrukcja (małe opory, nie trzeba przedłużać tranzystorów, no i chyba tania- blaszka, rurka co ,cyna, zdolności). Ciekaw jestem jak z wydajnością . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 mysle ze z wydajnascia bylo by kiepsko ale mozna bylo by jeszcze popracowac nad tym projektem i stworzyc cos naprawde dobrego wydajniejszy byl by blok ale to bedzie o wiele latwiej zamontowac musisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Dla dłubaczy, majsterkowiczów polecam ten link: http://www.jackypc.com/index2.php3?rub=art...rticles&num=235 Wydaje mi się, że to dość ciekawa konstrukcja (małe opory, nie trzeba przedłużać tranzystorów, no i chyba tania- blaszka, rurka co ,cyna, zdolności). Ciekaw jestem jak z wydajnością . Mi sie bardzo podoba wydajne wlasnie powinno byc bo blaszka "bezposrednio wchodzi do rurki" , dac jeszcze 2 lub 1 Papstow 80 , 92 mm i bajera :) Imho nawet lepszy od tego Zerofan zone i niewatpliwie mniejsze opory tylko kroćce bym zmienil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 powiem ze projekt mnie zainteresowal i chetnie bym zrobil cos takiego ale jest jeden problem mam FC a nie WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 berkut Ci pomoze "cos" wykombinowac :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...