Iglak Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Jak myślicie, warto za 425zł ??? Wiem, że można dostać za 350 jakiegoś innego klona, ale jak się źle trafi ?! Dla mojego sprzętu taki Radeon będzie chyba OK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ja bym brał bez wachania.... Żadnych innych klonów tylko gigabyte i Hercules ROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 tylko sprawdz jakie ma zegary bo choc pisze pro to wydaje mi sie ze ma zanizone taktowanie i to sporo na ramkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ja bym brał bez wachania.... Żadnych innych klonów tylko gigabyte i Hercules ROX :arrow: potwierdzam i popieram zdanie Quest'a. poprostu kupuj, tez sie nad nia zastanawialem, ale naraie poczekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A gdzie go kupujesz tego gigabyta? Wiem ze w komputroniku jest za 439 ale do tego trzeba doliczyc 20zl za przesylke wiec raczej odpada. Za to moge miec GF3Ti200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 A gdzie go kupujesz tego gigabyta? Wiem ze w komputroniku jest za 439 ale do tego trzeba doliczyc 20zl za przesylke wiec raczej odpada. Za to moge miec GF3Ti200. http://www.polbras.com/cgibin/shop?info=08...27&sid=7d2b7154 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 tylko sprawdz jakie ma zegary bo choc pisze pro to wydaje mi sie ze ma zanizone taktowanie i to sporo na ramkachTaktowanie 270/230, więc pamięci ma pewnie max 4ns ?! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 tylko sprawdz jakie ma zegary bo choc pisze pro to wydaje mi sie ze ma zanizone taktowanie i to sporo na ramkachTaktowanie 270/230, więc pamięci ma pewnie max 4ns ?! :lol: a jak tak to spoko to prawdziwa wersja pro, kiedys widzialem recenzje i ramki by;y 18x czy nawet 166 ale moglo mi sie cos od tych klonow pomieszac takiego to brac i nie marudzic bo to dobry sprzet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Biorę, biorę - jak :evil: sprzedam :evil: mojego MX :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Biorę, biorę - jak :evil: sprzedam :evil: mojego MX :!:Za 100 zl wiecej masz ati radeon 9000 pro takze bym sie zastanowil-mojePC.pl-zobacz pozatym jest wiele topikow na ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 bierz w koncu to ati i nie jaki byle klon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...