buszi Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 mam problemik z odtwarzaniem płytek. po włożeniu płyty nie działa autorun ani nie widać nazwy płyty. może mi ktoś pomuc jak to ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 widocznie po prostu wylaczyles autoodtwarzanie:) moze instalwoales CLONECD i tam wylaczyles ... ewentulanei zoabcz recznie: w konsloi uruchom wpisz: gpedit.msc nastepnie konfiguracja komputera/szablony administracyjne/system/ i sprawdz jak masz ustawiona opcje wylacz funkcje autoodtwarzanie to by bylo na tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Właśnie mam ten sam problem, pojawił się w sumie nie wiadomo kiedy. Autostart nie działa, etykieta włożonego cd/dvd nie pojawia się w ogóle - dwuklik na płycie otwiera okno z jej zawartością. Nie było by to tak uciążliwe, gdyby nie filmy na dvd - 'Power dvd' kompletnie nie rozpoznaje typu dysku w napędzie, trzeba ręcznie dodawać .voby do playlisty, a to się kompletnie mija z celem. Zrobiłem tak jak wyżej napisane i nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavior Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Mam wlasciwie identyczny problem jak kolega powyzej - tez pojawil sie ni z tego, ni z owego. Jakies porady? Edytowane 14 Marca 2006 przez necro1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...