finalcell Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 zgłupiałem kupiłem i rozpakowałem :< doszedłem już do czego co ale po co ten kwadracik z pianki 3m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Jak to wyglada? Moze jest po to, by chronic spod radiatora przed uszkodzeniami mech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jest to mały kwadracik samoprzylepny który leżał luzem ma na sobie 4 dziurki zaklejone. Radiator ma swoje zabezpieczenie . Myślałem żę to pod procka do socketu ale po co !!! :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 http://www.thermalright.com - tam są instrukcje montażu tych kulerków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 tylko to coś do intalacji colera nie jest potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Wyglada jak izolacja do pelta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...