pok Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Mam problema z plexi.Zainstalowałem szybke w bocznej ściance obudowy.po zdjęciu folji ochtonnej, plexi naelektryzowała się.Teraz musze co pare godzin czyścić szybke, bo naelektryzowana plexa kurzy się jak bym jej z 2 lata nie czyścił.Wiecie moze jak ja rozelektryzować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 sproboj bawelna ja przetrzec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 sproboj bawelna ja przetrzec :Dspirytem ja :) powinno pomóc albo bawełna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 sproboj bawelna ja przetrzec :Dspirytem ja :) powinno pomóc albo bawełnaraczej bawelna to zalatwi :D prawa fizyki to zalatwia :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Bawełna pomo0gła dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 trzeba sluchac na lekcjach fizyki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 No ja akurat mam takiego nauczyciela że sie go nie da sluchać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a raczej sie nie chce, chyba :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Hehe.No niech będzie że niechce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Hehe.No niech będzie że niechce :)hehe umnie sie nieda bo wszyscy sie dra jak porąbani :D :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a ja pamietam to z gimnazjum (teraz LO, 2 klasa) i wtedy jakos bylo :/ a teraz to normalnie zaje*** sie mozna bo takie glupty na tej fizyce (rozszerzona) ze szok :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Mam problema z plexi.Zainstalowałem szybke w bocznej ściance obudowy.po zdjęciu folji ochtonnej, plexi naelektryzowała się.Teraz musze co pare godzin czyścić szybke, bo naelektryzowana plexa kurzy się jak bym jej z 2 lata nie czyścił.Wiecie moze jak ja rozelektryzować. Użyj specjalnych płynów antystatycznych do czyszczenia mebli. Kurz nie będzie osiadał przez długie tygodnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...