walet007 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Jak można odblokowć mnożnik na PIII 500mhz na slot1 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 to se ne da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walet007 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 to se ne daSłyszałem że trzeba zamalować jeden pin markerem i mnożnik odblokowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 taaaa, a jak założysz niebieski cooler to sięzmieni w P4 :lol: jest zablokowany i nikt nie znalazł sposobu na odblokowanie. KONIEC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 to se ne daSłyszałem że trzeba zamalować jeden pin markerem i mnożnik odblokowany :D skoro tak slyszales to mozesz poprobowac :D lol zdaj potem relacje... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 byly plotki ze po zamalowaniu b21 (wymusza fsb 100mhz) dodatkowo mniznik sie odblokowoje sprawdzalem na 3 roznych pII (333; 350; 400) na zadnym nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ja slyszalem ze trzeba usunac tzw. "zworki sterujace predkoscia procka" na bank taki zabieg dzialal na PII bo nie ktorzy falszowali PII333 na PII400 ps ja mam u siebie PII266 ktory ma odblokowany mnoznik , ale moge zmieniac w zakresie +/- 1.0 czyli moge zrobic max 5x75(333) albo co lepsze :) 3.5x100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanislav dolno'dupny Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 to se ne da a wlasne ze se da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 da sie jak masz aparaturke zeby zaingerowac w procek bo jak by byl sposob ze smarownaiem mostkow/drutmodzie to bylo by o niem wiadomo od dawna :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ile razy można pisać - w Pentiumach od II w górę nie można odblokować mnożnika . Było to mozliwe w "zwykłych" Pentium na S370 i jest możliwe tylko w niektórych mdelach (tzw. confidental) Pentium IV. Koniec tematu, panie stanislav dolno'dupny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 W żadnym procku Intela nie dało się zmienić mnożnika oprócz starych pentiumów, niektórych bardzo starych celków i p2 oraz podobno niektórych p4 ale tego niewiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 da sie zmieniac w niektorych p4 ten 5ghz na THG mial odblokowany zdaje sie i jakis proescott chyba ten co na pclabie testowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 da sie zmieniac w niektorych p4 ten 5ghz na THG mial odblokowany zdaje sie i jakis proescott chyba ten co na pclabie testowali dobrze Arnie mówisz Intel wypuszcza serie swoich prockow z odblokowanym mnoznikiem, ktore są przeznaczone głównie do testów. Są dostarczane przez Intela do takich serwisów jak THG wlasnie, i innych tego typu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 hehe ciekawe skad ja mam taki Pentium z odblokowanym mnoznikiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 bo farta miales :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 hehe ciekawe skad ja mam taki Pentium z odblokowanym mnoznikiem :D szczescie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...