Ecuadoo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Witam, mam jedno krotkie pytanie. Czy ma ktos moze patch'a albo linka skad go moge zassac, ktory poprawialby jakos tarczy hydrofonu, jest strasznie niewyrazna i ciezko z niej cos odczytac, chyba istnieje taki patch ale nie jestem pewien... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryyu Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam, mam jedno krotkie pytanie. Czy ma ktos moze patch'a albo linka skad go moge zassac, ktory poprawialby jakos tarczy hydrofonu, jest strasznie niewyrazna i ciezko z niej cos odczytac, chyba istnieje taki patch ale nie jestem pewien... Nie wiem, czy znajdziesz to czego szukasz, natomiast jest sporo innych ciekawych łat http://www.subsim.com/subsim_files/patches2005.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Mam pytko. Jak zmienić imie player żeby nie było player :e i jak ustwić (gdzie poziom trudności) ? Bo np w tutoroalu z torpedami nie moge wszystkiego robić sam w sensie rozpoznania statku itp ;(. Jak zmienić poziom trudności w SH3 ?. W opcjach mam tylko audio i video i to samo w opcjach w oknie kariery. HELP Edytowane 24 Marca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oFi Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Mam pytko. Jak zmienić imie player żeby nie było player :e i jak ustwić (gdzie poziom trudności) ? Bo np w tutoroalu z torpedami nie moge wszystkiego robić sam w sensie rozpoznania statku itp ;(. Jak zmienić poziom trudności w SH3 ?. W opcjach mam tylko audio i video i to samo w opcjach w oknie kariery. HELPPoziom trudności zmieniasz kiedy udajesz się na misje. Tam na dole wtedy pisze poziom realizmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Dzieki ale sam znalazłem ;). Tzn w configu sie pobawiłem i znalazłem różne ustawienia. Nie mniej dzieki. I tak btw mam patcza 1.3 (czy 1.4) i nawet z nim mam dziwny bład. MIanowicie nie można patrzeć przez UZO od -45 stopni do 45 stopni bo widze tylko białe tło (jakby piane). Tak mam tylko podczas ruchu ubota. Jest jakiś patch na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oFi Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Raczej nie ma. Ja mam buga, że kiedy wczytuje gre zawsze pisze "zmieniono baze na kiel" kiedy mam port w bordeux :| Mam też bug, że torpedy nie chcą się wogule zapisywać. Przed każdą wyprawą musze ustawiać nowe ustawienie (monotonia). Mam też buga, że załoga czasem poprostu jest ślepa jak bobry (chociaż pasek levelu załogi jest do maxa na wachcie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Mam jeszcze takie pytko: jestem w 1 flotylii (rok 1939) wykonałem juz 5 patroli kiedy wreszcie bede miał misje innego typy jak np. zatopienie błyskawicy czy coś ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus777 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Witajcie Zainstalowałem Silent Hunter III PL (orginał) następnie chciałem zaisntalować Patch v1.4 PL i mi wyskoczył taki oto komunikat Pomóżcie prosze, co należy zrobić. Wyczytałem gdzieś w necie, że ten sam problem miało bardzo wielu ludzi. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Chris Edytowane 9 Listopada 2006 przez marcus777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Moze na angielskego 1.2 nie da sie zainstalowac 1.4PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) A czy gra jest juz orginalnie w wersji 1.2, bo jak widac, patch to upgrade z 1.2 do 1.4. Moze na angielskego 1.2 nie da sie zainstalowac 1.4PL Zainstalowałem Silent Hunter III PL (orginał) Edytowane 9 Listopada 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus777 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) A czy gra jest juz orginalnie w wersji 1.2, bo jak widac, patch to upgrade z 1.2 do 1.4. Zainstalowałem Silent Hunter III PL (orginał) hmm :huh: jak się odpali tego patcha to pisze upgrade z wersji 1.2 do wersji 1.4 Odpaliłem gre i wiecie co, jak jest okno powitalne => opcje, akademia , autorzy , muzemum itd. w prawym dolnym rogu zauważyłem że pisze małą czcionką 1.4 może ona juz jest od razu wersją 1.4PL i nie trzeba instalować a ten patch to nakładka na starsze wersje gry (1.1,1.2, 1.3) stąd ten problem. Jak chłopaki uważacie ? Edytowane 9 Listopada 2006 przez marcus777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Przeczytaj readme, tam powinno byc napisane, jaka wersje. Zobacz wlasciwosci pliku exe, tam tez powinna byc napisana wersja. Skoro w grze jest 1.4 to raczej taka jest, wiec nie masz sie co martwic. btw 'to pisze' @ jest napisane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus777 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 btw 'to pisze' @ jest napisane ;] "ten się nie myli, co nic nie robi" :lol: jest napisane SILENT HUNTER III v1.4, czyli nie mam sie co martwić z tym patchem prawda? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Dokladnie, skoro nie widac roznicy, to po co przeplacac. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus777 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) skoro nie widac roznicy, to po co przeplacac. :D wersja v1.4 różni się od poprzednich wersji, wcześniej były fatalne błędy, nie chce mi sie wklejać zmian i ulepszeń od wersji 1.1 do 1.4 ale ich jest full Edytowane 9 Listopada 2006 przez marcus777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Czy jest już jakiś sposób na podkręcenie rzdz. do 1280x1024, bo to 1024x768 strasznie marnie wygląda na LCD z natywną 1280x1024... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Nie da się.Na początku też mnie męczyło brak opcji zmiany detali ale po 41 misjach leje na to złotym deszczem. Edytowane 14 Grudnia 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Dobra już sobie poradziłem bez waszej łachy... :wink: Rozwiązanie problemu: http://www.communitymanuals.com/shiii/inde...play_Resolution Teraz Panie to to wygląda cudowanie + jeszcze AA... mmm... palce lizać! @talib666 Tyle czasu się męczyć z 1024x768, a wystarczyło forum SH3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Chwila chwila musze to sprawdzić... :D EDIT: Działa i o niebo lepiej wygląda! Uparłeś się i znalazłeś :D Thx za info. Pozdr. Edytowane 14 Grudnia 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zakupiłem sobie właśnie SH3 z kolekcji klasyki, ale mam problem. Gra odpala się normalnie, widać pasek ładowania i kiedy powinno sie pojawić menu jest tylko czarny ekran a u dołu przesuwa się brązowy, poszarpany pasek. Gdy poruszę kursorem to zostawia on po sobie ślady. Jedyne co da się zrobić to nacisnąć esc i wtedy pojawiają się napisy Tak i Nie, klikam w tak żeby wyjść. Nie pomaga przeinstalowanie sterowników (169.17 i 163.75) ani odkręcenie karty graficznej. Może zainstalować jakieś starsze stery? Z SH2 nie było problemów i działał na każdych sterach :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Zakupiłem sobie właśnie SH3 z kolekcji klasyki, ale mam problem. Gra odpala się normalnie, widać pasek ładowania i kiedy powinno sie pojawić menu jest tylko czarny ekran a u dołu przesuwa się brązowy, poszarpany pasek. Gdy poruszę kursorem to zostawia on po sobie ślady. Jedyne co da się zrobić to nacisnąć esc i wtedy pojawiają się napisy Tak i Nie, klikam w tak żeby wyjść. Nie pomaga przeinstalowanie sterowników (169.17 i 163.75) ani odkręcenie karty graficznej. Może zainstalować jakieś starsze stery? Z SH2 nie było problemów i działał na każdych sterach :) . Znowu złapałem film na okręty podwodne. Postanowiłem pograć znowu w SH III, odpalam i dzieje się identycznie. Myśle, że wina jest w sterach do grafiki. Chyba przeinstaluje stery na 91.47 które zostawiłem sobie w razie czego :). Troche bubel że nie chce chodzić na 16x.xx Edytowane 13 Stycznia 2008 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttestadura Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jak zakonczyc misjie w tej grze ? Rozkazy mowia aby po wykonaniu jakichs zadan na morzu ( ktore wykonalem ) wrocic do portu . Robie to . Wplywam nawet do doku z ktorego wyplynalem , ale nic sie nie dzieje :mur: . Co zrobic zeby misja zostala zakonczona ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Jak zakonczyc misjie w tej grze ? Rozkazy mowia aby po wykonaniu jakichs zadan na morzu ( ktore wykonalem ) wrocic do portu . Robie to . Wplywam nawet do doku z ktorego wyplynalem , ale nic sie nie dzieje :mur: . Co zrobic zeby misja zostala zakonczona ? Pozdrawiam zeby bylo jasne. wplywasz na kwadrat ktory jest celem twojej misji. siedzisz tam 24godziny. naciskasz esc, exit i konczysz misje. nie musisz wracac do portu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...