Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 wlasnie przed momentem stracilem ,,dziewictwo,, ;) po raz pierwszy w zyciu zaktualizowalem bios i mysle ze wyszlo mi to bo zrobilem to spontanicznie heheh ale ok . Mam pewien problem z grafika w aplikacjach 3d chodzi o krzaczki i takie tam inne zaklocenia . Czy moze byc to spowodowane juz lekko padajacym zasilaczem ma juz 2 latka i chyba juz czas na niego . moj konfig to p3 866 cd rom nagrywarka gf2 gts MSI bx master 6163 modem karta muzyczna sb live . Wiec czy powinienem wymienic zasilacz aha teraz mam 235 . czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 300 juz na przyszlosc i czy wogole to tutaj w zasilaczu tkwi przyczyna bo wiem ze GF zre strasznie duzo pradu !!?? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zanim kupisz zasilacz to odłącz nagrywarę i cd. Jeżeli krzaki masz dalej to możliwe że pada ci karta (może jest przetaktowana lub brakuje jej "świeżego powietrza"). Fakt że 235W to trochę za mało, przydała by się już jakaś 300'ka. A jakie tak wogóle masz napięcia? Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 wiesz chyba rzeczywiscie jest jakas prawidlowosc , kiedy odlaczam cdroma i nagryware to rzeczywiscie robi sie o wiele mniej zaklocen a napiecia ? a nie wiem nie sprawdzalem zasilacza ile mocy generuje w tej chwili ale napewno zamalo :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Stawiam na zasiłke chodziaz bym odłączył cd rom, nagrywarke, karty dzwiękowe. Zostawił dysk i karte graficzną i zobaczył bym jak chodzi. Powinno nie byc zakłóceń jeżeli są to grafa pada. Ale wymień zasilacz na wszelki stłuczeń... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 a mi się wydaje że to nie jest wina zasilacza Przecież ta karta max 8W ciągnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...