janus Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 A ja mam takie male pytanie mieszkam niedaleko malego miasta jakim jest Konin i oczywiscie chcialbym miec net ale nie moge mam pytanie czy jest jakas mozliwosc posiadania netu dla osób z poza wiekszych miast chodzi mi o providera który swe usługi oferuje na terenie całego kraju, jesli znacie takich bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 TPSA? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 TPSA? :>Netia? Dialog? Onet Satelitarny? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 IDEA, PLUS, ERA, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 pkp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Onet Satelitarny? :lol: Nie ma czegos takiego jak onet satelitarny, onet oferuje usluge ktora nie jest ich na dodatek doliczajac z 500% marzy. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWLeeroy Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Janus. Podaj dokładniedniej gdzie mieszkasz, to może coś wymodzimy :) A TPSA nie odpowiada? :)) Ja się męczę na ISDN i pakiecie nocnym. Za 40 zeta miesięcznie od północy do 8:00 bez opłat. Chyba bedę musiał sprawdzić jak to jest u nas z Neo+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 40 zeta miesiecznie? A kiedy ostatnio placiles rachunek?!?! Wedlug cennika jest to prawie 60 zeta!!! Gorsza sprawa, ze tak samo jest na rachunku ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Janus. Podaj dokładniedniej gdzie mieszkasz, to może coś wymodzimy :) A TPSA nie odpowiada? :)) Ja się męczę na ISDN i pakiecie nocnym. Za 40 zeta miesięcznie od północy do 8:00 bez opłat. Chyba bedę musiał sprawdzić jak to jest u nas z Neo+. Hehe ja juz od roku na pakiecie nocnym jade :-) lepsze to niz nic w sumie dosc dlugo zawsze siedze wiec pasuje on ale jednak stałka by byla lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ApAChe_ Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam ja też mieszkam w pobliżu Konina.Jeśli do tej pory nic nie wymotałeś to zajrzyj tutaj www.komputersat.pl odp. co ci powiedzieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Oki w poniedzialek zadzwonie i sie zapytam co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 cos lipa probowalem dwa razy i nikt nie odbiera :-( na maila wyslanego w poniedzialek jeszcze nikt nie odpowiedzial cos niezbyt dobrze to o tej firmie swiadczy ale jeszcze sie nie poddaje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...