Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Jak sie ma z jakoscia,wydajnoscia i o/c tych pamieci? Sa na kosciach Siemensa. Ten Wilk to czasem nie jest polska firma? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 a myślałem że ta firma splajtowała :) BTW, ty jesteś z q2.ac.pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 a myślałem że ta firma splajtowała :)Yyy... moze i splajtowala... to rozumiem, ze nie byla najlepsza? ;) BTW, ty jesteś z q2.ac.pl?We wlasnej osobie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 ja mam Kości Wilka (128 PC2100) , działają ładnie, nawet chodzą na 300 Mhz. Ale nie cały czas :lol: , robiłem tylko testy, wszystko stabilnie, ale obawiałem się że może coś się im stać :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 ja mam Kości Wilka (128 PC2100) , działają ładnie, nawet chodzą na 300 Mhz. Ale nie cały czas :lol: , robiłem tylko testy, wszystko stabilnie, ale obawiałem się że może coś się im stać :mrgreen: :arrow: moje no name tyle wyciagaja... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...