lobo0 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam. Mam durona 600 i wlozylem go do mojego epoxa. W tej chwili go wygrzewam na napieciu 2,05V (1,6V standard). Temperatura 45*C (Prime95) Chodzi teraz na 6x133 Na jakim maxymalnym napieciu moge go puscic bez obawy spalenia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 trudno powiedziec :/ kazdy ma inaczej :/ zalezy od chlodzenia i wogole :/ proboj ile mozna :D jak cos to nie duza strata :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 hehe. wiem ze kazdy ma inaczej ale chcialem sie dowiedziec czy ktos juz probowal puszczac takie procki np. na 2,2V i jakie byly rezultaty. bo narazie komp postuje na 6x200 czyli defakto dwa razy szybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ostro :D ale pewnie dlugo nie pochodzi :/ tak to sobie daruj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...