stranger Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ostatnio trafiłem na pare fotek pokazujacych co można z kablami zrobić, żeby ich nie było widać. No i popróbowałem coś takiego u siebie wykombinować. A o to efekt..... Tak kable powciskałem :-) A tak wyglądało przed...... Jak ktos ma jakieś pomysły jak to lepiej upchać jeszcze to słucham bo kabel od grafy mnie drażni..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 no ladnie ale to jeszcze nie to czego sie spodziewalem :D co do kabla zasilajacego grafe to mozesz zdemontowac molexa i przeprowadzic kable przez dziure w mobo gdzie przykrecasz ja do obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 oooooo good idea a czego sie spodziewales?zobacz co byl przedtem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 oooooo good idea a czego sie spodziewales?zobacz co byl przedtem:D mozna jeszcze co nieco ukryc :wink: ja wlasnie tak jak wczesniej pisalem poprowadzilem kabel dla radka , lecz 4 kabelki nie zmiesciły mi sie w jednej dziurze :( i mam wykorzystane dwie , ale i tak wyglada to lepiej niz normalnie :) musze wykombinowac cos zeby zmiescily mi sie wszystkie do jednej dziury w mobo :) tu masz przydatne linki : http://www.moddershq.net/guides.asp?guideid=12 http://evolvesystems.netfirms.com/html/wireguide.html a tu fotka wczesniej wspomnianego sposobu : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Kabelki hdd led, pc speaker itp mozesz puscic pod mobo. Kable zasilajace walnac w owijki spiralne albo line zeglarska. Okragle IDE mozna upchac w lub za koszykiem hdd, fdd. (widok z profilu - normalnie ich nie widac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 stranger <-- no a kto dal linka :D, chociaz mozna by jeszcze wiekszy lad zrobic w budzie :> turzol <-- ja bym odkurzyl tego zalmana :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 turzol z teco co widze ty masz chietfeca a chietfet ma całą cząść gdfzi jest mombo z jednego kawałka blachy ciełeś go ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 GOOD :D ja mam troche inaczej ale tez mam ladny porzadek z kabelkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no Polacy zaczynają robić wkońcu porządki w kablach :D GOOD IDEA !no Polacy zaczynają robić wkońcu porządki w kablach :D GOOD IDEA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no Polacy zaczynają robić wkońcu porządki w kablach :D GOOD IDEA !no Polacy zaczynają robić wkońcu porządki w kablach :D GOOD IDEA !nie no super :D naprawde ja tez musze cos z kablami zrobic bo mi po całej budowie lataj :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...