grandzu Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Kiedyś na starym forum była dyskusja o najlepszych sterach do kart GF2. Podałem wtedy jako najszybsze i najstabilniejsze właśnie 30.82 Kilka osób się ze mną zgodziło, bo rzeczywiście wydawały się one wtedy najlepsze. Dla osób które poszły za moją i innych radą chciałem napisać, że niektóre nowe gry nie chcą niestety z nimi współpracować. Jeśli więc dostajecie na tych sterach błędy lub wywala was do pulpitu w niektórych nowszych grach, spróbujcie z nowymi wersjami detonatorów, bo może się to okazać rozwiązaniem problemu. Niestety wadą tego rozwiązania będzie nieznaczny spadek wydajności karty, bo jak wiadomo nowe wersje są optymalizowane pod nowe karty. Mam nadzieje że to info się komuś przyda. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Zgadza się. 30.82 są najwydajniejsze, ale nie wszystkie gierki działają (zwłaszcza te co potrzebują DX9). Najlepszym rozwiązaniem są Omegi 45.23, choć wydajność troche spada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 macie racje , mi colin 04 nie chciał smigac pod 30.82 a no nowszych sterach bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ja teraz mam 56.64 (GF2MX). Obawiałem się, że jak je zainstaluje to spadnie wydajność, ale miłym zaskoczeniem jest, że tak się nie stało a i wszystkie (no prawie bez SCPT :evil:) gry działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...