Skocz do zawartości
TwiN

Wykres konkursowy KONIEC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

23.03.04 - Mamy trochę zmian, m.in. Aragorn wskoczył na premiowane

miejsce. :)

Na zlecenie Spiderman'a, sponsora konkursu, w którym do wygrania

jak wiecie jest jeden z dwóch (Terminator3 lu xXx) filmów DVD, przygotowałem

mały wykresik. Przedstawia on piętnastkę najaktywniejszych liczących,

pomijająć KriS'a i Raptor'a. Zielonym kolorem są zaznaczeni

Ci, którzy na tą chwilę kwalifikują się do losowania, na czerwono, jak nie

trudno się zapewne domyśleć zaznaczeni są Ci, którym trochę brakuje

do pierwszej 10. Wykres będzie update'owany jak najczęściej, gdy tylko

będzie to możliwe, czyli pewnie 2 razy w tygodniu. :)

Ok, do rzeczy:

Dołączona grafika

Zapraszam do dyskusji. 8)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jusz ustalimy jak nadejdzie koniec konkursu oczywiście tak żeby wszystko odbyło się uczciwie bez żadnych przekrętów :)To jusz ustalimy jak nadejdzie koniec konkursu oczywiście tak żeby wszystko odbyło się uczciwie bez żadnych przekrętów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedlug mnie kicha. Druzynowa nagroda to utopia. Jak podzielic plyte na 10 uczestnikow druzyny ?? Konkurs powinien brac pod uwage tylko jednostki, jezeli ktos jest w druzynie to moze konto tymczasowe. Przylaczylem sie do zabawy spozniony pare dni mam juz ponad 70 jednostek ktore liczy tylko moj komputer i mam przegrac z polaczonymi silami ?? To nie ma sensu. No chyba ze nagroda bedzie osobna dla kazdego czlonka druzyny wtedy sie do kogos dolacze. A tak zmarnuje pradu co nie miara i w ogole nie mam co marzyc ??

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ktoś ma dużo kompów, albo jak ma jeden super komputer???? Równie dobrze można zapodać jakiegoś PcMarka/Sandre/lub innego benchmarka i zmierzyć wydajność PC.....

Ten konkurs od samego początku był dla mnie kontrowersyjny, ale z chęcią biorę w nim udział :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale macie problemy jest szansa wygrac film to dobrze. A co do kontowersyjności pomysłu IMHO jest on ok i ja też jak wygram to inni z teamu nie będą o tym wiedzieć :D :D bo oni tylko licza:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PANOWIE!!!

To tylko zabawa a nagroda film!!!

Fajny pomysl obejrzec go po kolei moga wszyscy czlonkowie TEAMU!!!!

A spoczac powinien potem w ramce na scianie obok sztandaru i certyfikatow w klubokawiarni zwtcieskiego TEAMU!

Pozdrawiam w imieniu Bydgoszcz Team!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo czlonkow druzyn napewno nie widzialo nigdy siebie na wzajem. Jak wygra druzyna ktorej czlonkowie sa po calej polsce porozrzucani?? Beda sobie wysylac film ?? Powtorze ze nagroda dla druzyny to utopia. Przylaczylem sie do zabawy bo chcialem zdobyc plytke. Skoro zostalem wykluczony na samym poczatku to wylaczam komputer. Jak wyliczylem za prad musialbym zaplacic okolo 25 zl Ladna mi "zabawa"

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dexter ty p.....ny materialisto jak nic nie ma wymiernego tzn. materialnego do wydarcia to juz koniec twego udzialu???

No tak chyba jestes jednym z tych strasznie pazernych ludkow hehe no a gdzie rywalizacja duch drużyny.

Ja Ci powiem ze u mnie chodza non stop 2 kompy ten z podpisu i laptop (nie wspominam tu o aspekcie jak sie zuzywa moj Compaq 24h wentyle przez SETI na full) i nie licze energii anie kosztow eksploatacji. A u mojego brata tez 2 Antek 1700@2300 i jakas pentiawka 350 Mhz tez 24h.

Praktycznie we 2 robimy caly wynik reszta to kumple którym dziekuje oczywiscie ze licza ale oni nie maja non stop wlaczonych kompow, poza tym graja itp... Ale cos tam zawsze dozuca.

I zobacz chlopie przez upor doszlismy do 11go w Tweaku a bedzie 10 te. I zaczynajac liczyc kilka miechow temu nie bylo tu mowy o zadnym konkursie!!! Chodzilo o zabawe i zasady no i miejsce Polski w tej zabawie!!!

Ale co Ci bede trul (unioslem sie) i tak zrobisz co chcesz!!!

A i moa rada wylacz kompa wogole, (zaoszczedzisz na pradzie dopiero), wylacz net (kolejna oszczednosc), sprzedaj kompa bo soe starzeje i tracisz!!!!!

POZDRAWIAM W INIENIU BYDGOSZCZ TEAM!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dexter ty p.....ny materialisto jak nic nie ma wymiernego tzn. materialnego do wydarcia to juz koniec twego udzialu???

No tak chyba jestes jednym z tych strasznie pazernych ludkow hehe no a gdzie rywalizacja duch drużyny.

Ja Ci powiem ze u mnie chodza non stop 2 kompy ten z podpisu i laptop (nie wspominam tu o aspekcie jak sie zuzywa moj Compaq 24h wentyle przez SETI na full) i nie licze energii anie kosztow eksploatacji. A u mojego brata tez 2 Antek 1700@2300 i jakas pentiawka 350 Mhz tez 24h.

Praktycznie we 2 robimy caly wynik reszta to kumple którym dziekuje oczywiscie ze licza ale oni nie maja non stop wlaczonych kompow, poza tym graja itp... Ale cos tam zawsze dozuca.

I zobacz chlopie przez upor doszlismy do 11go w Tweaku a bedzie 10 te. I zaczynajac liczyc kilka miechow temu nie bylo tu mowy o zadnym konkursie!!! Chodzilo o zabawe i zasady no i miejsce Polski w tej zabawie!!!

Ale co Ci bede trul (unioslem sie) i tak zrobisz co chcesz!!!

A i moa rada wylacz kompa wogole, (zaoszczedzisz na pradzie dopiero), wylacz net (kolejna oszczednosc), sprzedaj kompa bo soe starzeje i tracisz!!!!!

POZDRAWIAM W INIENIU BYDGOSZCZ TEAM!!!!

To tak jak ja u mnie tesz chodzą kompy 3 24/h/7 i jakoś prądu nie licze i jeszcze wykrzesałem film na nagrodę możew jak wygram w totka to pomysła dextera (dla każdego z drużyny zwycięskiej film) 8O zrealizuje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh dzieciaki, dzieciaki. Czy ja wyzywam kogos ?? To ze mam inne zdanie znaczy ze mam zostac zmieszany z blotem ?? Twierdzicie ze to zabawa a jak ktos cos powie to gotowi jestescie rozpetac trzecia wojne, atomowa. Raczej nie jestem pie..... materialista poprostu jestem czlowiekiem ktory musi w Warszawie wyzyc za nedzna pensje. Pozatym staram sie oszczedzac energie elektryczna(zobacz moj podpis) jak tylko moge nie tylko ze wzgledu na pieniadze ale tez na srodowisko naturalne. Jak za pare lat sie okaze ze trzeba placic za powietrze nadajace sie do oddychania moze zrozumieja tez to inni ze to juz nie zabawa.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, bez najeżdżania na siebie proszę. :)

Każdy może mieć inną motywację do liczenia lub... jej nie mieć. ;)

Dexter - z tą wyczerpującą się szybko energią chyba trochę

przesadziłeś. ;) Co innego z wodą...

Natomiast rozumiem, że niektórzy utrzymują sie sami i wszystkie

rachunki obiążają ich kieszeń, a za prąd ostatnio płaci się coraz

więcej... :/

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, bez najeżdżania na siebie proszę. :)

Każdy może mieć inną motywację do liczenia lub... jej nie mieć. ;)

Dexter - z tą wyczerpującą się szybko energią chyba trochę

przesadziłeś. ;) Co innego z wodą... 

Natomiast rozumiem, że niektórzy utrzymują sie sami i wszystkie

rachunki obiążają ich kieszeń, a za prąd ostatnio płaci się coraz

więcej... :/

Pozdro.

Sorki za pie.. Dexter ale ponioslo mnie!!!

Ale nie podwazaj szczytnego posuniecia Spideera ktory funduje nagrode!!!

Mysle ze ja jakas tez ufunduje tylko jaka?

Macie pomysly???

Tylko w ramach rozsadku?

Moze koszulke T-schircik? Na lato?

Z jakims ciekawym logiem najaktywniejszy w SETi Tweak PL

i start od kwietnia do maja???

Co wy na to???

Ufunduja tekowa!

Mysle za niezly bajerek na urlop???

Tylko jesli (sie wam spodoba oczywiscie) potrzebowalbym wzor takiego loga!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...