TwiN Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Witam. 23.03.04 - Mamy trochę zmian, m.in. Aragorn wskoczył na premiowane miejsce. :) Na zlecenie Spiderman'a, sponsora konkursu, w którym do wygrania jak wiecie jest jeden z dwóch (Terminator3 lu xXx) filmów DVD, przygotowałem mały wykresik. Przedstawia on piętnastkę najaktywniejszych liczących, pomijająć KriS'a i Raptor'a. Zielonym kolorem są zaznaczeni Ci, którzy na tą chwilę kwalifikują się do losowania, na czerwono, jak nie trudno się zapewne domyśleć zaznaczeni są Ci, którym trochę brakuje do pierwszej 10. Wykres będzie update'owany jak najczęściej, gdy tylko będzie to możliwe, czyli pewnie 2 razy w tygodniu. :) Ok, do rzeczy: Zapraszam do dyskusji. 8) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Mamy szansę film wygrać :!: Jeee :!: Co oznaczają te liczby, np. mój Team A[tlon] TEAM ma 250 :?: Liczba WU? Z jakiego okresu? Jak będzie losowanie przeprowadzone :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Tak, te liczby to przeliczone WU od 1 marca. Co do losowania to nie wiem, to już leży w gestii Spider'a. :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 lipa jestem 12 więc nie mam juz raczek sznas :(*ale i tak de liczył dalej, niedawno wlazłem do pierwszej 100 tłika dzisiaj nawet do pierwszej 90 i pne sie w góre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no spox myslalem ze ten konkurs skonczy sie tylko na planach 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 fajnie jestem w pierwszej 10 moze wygram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 generalnie rzecz biorąc jest dobrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ja mam takei pytanko do Spidera :) czy losowanie bedzie sie odbywało pod kontrolą komisji gier i zakładów? :) :P :P :P :P :P :P :) :) :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 własnie jak to losowanie będzie wyglądać??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 To jusz ustalimy jak nadejdzie koniec konkursu oczywiście tak żeby wszystko odbyło się uczciwie bez żadnych przekrętów :)To jusz ustalimy jak nadejdzie koniec konkursu oczywiście tak żeby wszystko odbyło się uczciwie bez żadnych przekrętów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 A kiedy będzie koniec konkursu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 A kiedy będzie koniec konkursu :?: 1 kwietnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 A kiedy będzie koniec konkursu :?: 1 kwietnia To jakiś dowcip? :idea: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 to do keidy mozna wysylas sms-y i dzownic pod nuemry telefonu :) do 31marca do godziny 23:59? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 hehehe spoko termin to 1 kwietnia a potem pomyśle nad następnym konkursem może będzie większe zainteresowanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Wedlug mnie kicha. Druzynowa nagroda to utopia. Jak podzielic plyte na 10 uczestnikow druzyny ?? Konkurs powinien brac pod uwage tylko jednostki, jezeli ktos jest w druzynie to moze konto tymczasowe. Przylaczylem sie do zabawy spozniony pare dni mam juz ponad 70 jednostek ktore liczy tylko moj komputer i mam przegrac z polaczonymi silami ?? To nie ma sensu. No chyba ze nagroda bedzie osobna dla kazdego czlonka druzyny wtedy sie do kogos dolacze. A tak zmarnuje pradu co nie miara i w ogole nie mam co marzyc ?? Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 A jak ktoś ma dużo kompów, albo jak ma jeden super komputer???? Równie dobrze można zapodać jakiegoś PcMarka/Sandre/lub innego benchmarka i zmierzyć wydajność PC..... Ten konkurs od samego początku był dla mnie kontrowersyjny, ale z chęcią biorę w nim udział :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 ale macie problemy jest szansa wygrac film to dobrze. A co do kontowersyjności pomysłu IMHO jest on ok i ja też jak wygram to inni z teamu nie będą o tym wiedzieć :D :D bo oni tylko licza:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 to u nas bedzie sprawiedliwiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ale z Ciebie fuxmen egoista ;) po całości ;) Ja swoim kompanom ogłosiłem że nagroda może być ... i odrazu zaczęli więcej liczyc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 PANOWIE!!! To tylko zabawa a nagroda film!!! Fajny pomysl obejrzec go po kolei moga wszyscy czlonkowie TEAMU!!!! A spoczac powinien potem w ramce na scianie obok sztandaru i certyfikatow w klubokawiarni zwtcieskiego TEAMU! Pozdrawiam w imieniu Bydgoszcz Team!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 u mnie by to nic nie dało :D, wszyscy liczą jakby nie mogli :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Sporo czlonkow druzyn napewno nie widzialo nigdy siebie na wzajem. Jak wygra druzyna ktorej czlonkowie sa po calej polsce porozrzucani?? Beda sobie wysylac film ?? Powtorze ze nagroda dla druzyny to utopia. Przylaczylem sie do zabawy bo chcialem zdobyc plytke. Skoro zostalem wykluczony na samym poczatku to wylaczam komputer. Jak wyliczylem za prad musialbym zaplacic okolo 25 zl Ladna mi "zabawa" Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Papa Dexter.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Dexter ty p.....ny materialisto jak nic nie ma wymiernego tzn. materialnego do wydarcia to juz koniec twego udzialu??? No tak chyba jestes jednym z tych strasznie pazernych ludkow hehe no a gdzie rywalizacja duch drużyny. Ja Ci powiem ze u mnie chodza non stop 2 kompy ten z podpisu i laptop (nie wspominam tu o aspekcie jak sie zuzywa moj Compaq 24h wentyle przez SETI na full) i nie licze energii anie kosztow eksploatacji. A u mojego brata tez 2 Antek 1700@2300 i jakas pentiawka 350 Mhz tez 24h. Praktycznie we 2 robimy caly wynik reszta to kumple którym dziekuje oczywiscie ze licza ale oni nie maja non stop wlaczonych kompow, poza tym graja itp... Ale cos tam zawsze dozuca. I zobacz chlopie przez upor doszlismy do 11go w Tweaku a bedzie 10 te. I zaczynajac liczyc kilka miechow temu nie bylo tu mowy o zadnym konkursie!!! Chodzilo o zabawe i zasady no i miejsce Polski w tej zabawie!!! Ale co Ci bede trul (unioslem sie) i tak zrobisz co chcesz!!! A i moa rada wylacz kompa wogole, (zaoszczedzisz na pradzie dopiero), wylacz net (kolejna oszczednosc), sprzedaj kompa bo soe starzeje i tracisz!!!!! POZDRAWIAM W INIENIU BYDGOSZCZ TEAM!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Dexter ty p.....ny materialisto jak nic nie ma wymiernego tzn. materialnego do wydarcia to juz koniec twego udzialu??? No tak chyba jestes jednym z tych strasznie pazernych ludkow hehe no a gdzie rywalizacja duch drużyny. Ja Ci powiem ze u mnie chodza non stop 2 kompy ten z podpisu i laptop (nie wspominam tu o aspekcie jak sie zuzywa moj Compaq 24h wentyle przez SETI na full) i nie licze energii anie kosztow eksploatacji. A u mojego brata tez 2 Antek 1700@2300 i jakas pentiawka 350 Mhz tez 24h. Praktycznie we 2 robimy caly wynik reszta to kumple którym dziekuje oczywiscie ze licza ale oni nie maja non stop wlaczonych kompow, poza tym graja itp... Ale cos tam zawsze dozuca. I zobacz chlopie przez upor doszlismy do 11go w Tweaku a bedzie 10 te. I zaczynajac liczyc kilka miechow temu nie bylo tu mowy o zadnym konkursie!!! Chodzilo o zabawe i zasady no i miejsce Polski w tej zabawie!!! Ale co Ci bede trul (unioslem sie) i tak zrobisz co chcesz!!! A i moa rada wylacz kompa wogole, (zaoszczedzisz na pradzie dopiero), wylacz net (kolejna oszczednosc), sprzedaj kompa bo soe starzeje i tracisz!!!!! POZDRAWIAM W INIENIU BYDGOSZCZ TEAM!!!! To tak jak ja u mnie tesz chodzą kompy 3 24/h/7 i jakoś prądu nie licze i jeszcze wykrzesałem film na nagrodę możew jak wygram w totka to pomysła dextera (dla każdego z drużyny zwycięskiej film) 8O zrealizuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Ehh dzieciaki, dzieciaki. Czy ja wyzywam kogos ?? To ze mam inne zdanie znaczy ze mam zostac zmieszany z blotem ?? Twierdzicie ze to zabawa a jak ktos cos powie to gotowi jestescie rozpetac trzecia wojne, atomowa. Raczej nie jestem pie..... materialista poprostu jestem czlowiekiem ktory musi w Warszawie wyzyc za nedzna pensje. Pozatym staram sie oszczedzac energie elektryczna(zobacz moj podpis) jak tylko moge nie tylko ze wzgledu na pieniadze ale tez na srodowisko naturalne. Jak za pare lat sie okaze ze trzeba placic za powietrze nadajace sie do oddychania moze zrozumieja tez to inni ze to juz nie zabawa. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Panowie, bez najeżdżania na siebie proszę. :) Każdy może mieć inną motywację do liczenia lub... jej nie mieć. ;) Dexter - z tą wyczerpującą się szybko energią chyba trochę przesadziłeś. ;) Co innego z wodą... Natomiast rozumiem, że niektórzy utrzymują sie sami i wszystkie rachunki obiążają ich kieszeń, a za prąd ostatnio płaci się coraz więcej... :/ Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Panowie, bez najeżdżania na siebie proszę. :) Każdy może mieć inną motywację do liczenia lub... jej nie mieć. ;) Dexter - z tą wyczerpującą się szybko energią chyba trochę przesadziłeś. ;) Co innego z wodą... Natomiast rozumiem, że niektórzy utrzymują sie sami i wszystkie rachunki obiążają ich kieszeń, a za prąd ostatnio płaci się coraz więcej... :/ Pozdro. Sorki za pie.. Dexter ale ponioslo mnie!!! Ale nie podwazaj szczytnego posuniecia Spideera ktory funduje nagrode!!! Mysle ze ja jakas tez ufunduje tylko jaka? Macie pomysly??? Tylko w ramach rozsadku? Moze koszulke T-schircik? Na lato? Z jakims ciekawym logiem najaktywniejszy w SETi Tweak PL i start od kwietnia do maja??? Co wy na to??? Ufunduja tekowa! Mysle za niezly bajerek na urlop??? Tylko jesli (sie wam spodoba oczywiscie) potrzebowalbym wzor takiego loga! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 krisq75 fajny pomysł a ja pomyśle może wtedy od maja do czerwca zrobie kolejny konkurs na innych zasadach o kolejny film :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...