krisq75 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 krisq75 fajny pomysł a ja pomyśle może wtedy od maja do czerwca zrobie kolejny konkurs na innych zasadach o kolejny film :wink:No spoko heh niech ktos tylko logo wymysli! A ja zobacze ile to kosztuje i moze nawet 2 sie uda! Wiec beda 2 losowania jedno Uczestnika a 2 gie jesli wygra subteam to uczestnika wewnatrz teamu a jesli nie bedzie to subteam to 2 giej osoby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Panie Twin, przydała by się aktualizacja wykresiku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Oki, rano zrobię aktualizacje. :] Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 dzięki Twin :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 EE ja wygram mam juz 38jednostek :lol: :-D ,,, :-) a powaznie to nie licze na film tylko na skopanie benchmarka hehe :-) poczekajcie jak podinstaluje ~12kompow na p4 niedlugo hiehiehie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Twin da rade nastepnym razem te liczby nad wykresami roznymi kolorami albo na roznych wysokosciach zrobic :?: bo trzeba sie troche pomeczyc zeby niektore cyferki odczytac :roll: Forest kila zbila czekamy na kompy :twisted: masz jeszcze szanse na film :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 no no, małymi kroczkami zbiża się finał, a ja włąsnie zwerbowałem zawodnika z P4 3.0 HT :D sweet :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 To kiedy finał ja tam narazie w dołach i gwoli ciekowości i z obowiązku, by nie opuścić wręczania nagród :) Ale ostatnio statystyki mi się poprawiły nawet widać kiedy Durak dostał większego kopa :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Jutro lub dziś jeszcze ostatni wykres :] Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 NO i co nie chcecie ngrody na nowy miesiac??? Czekam na propozycje napisu na koszulce(kach) ktore chce ufundowac! Nie ma chetnych???? Zglaszajcie sie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Wyniki są znane, czekamy na losowanie. :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 bu ale lipa pierwsze nie premiowane miejsce :/ [gluteus maximus] jestem tyle powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ok koniec konkursu teraz pomysle jak wykonać losowanie ale najwcześniej będzie coś wiadomo w poniedziałek lub wtorek Studia i praca nieźle dają mi w kość :evil: pozdrawiam spider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 przeslij mi nagrode i zapomnijmy o kłopocie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...