jacex Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Mam XP Pro SP1, Norton Internet Security i żadnych problemów ze sprzętem (standardowe ust. zero podkręcania, brak restartów, zwiech itp.) Stało się coś dziwnego - włączam rano komputer i widzę: - uruchamia się bardzo długo (20 pasków) - pojawił się jakiś error ale nie zapisałem, były tam % - na pulpicie standardowa tapeta z XP - poznikało większość skótów z pulpitu ale nie wszystkie - pojawił się pasek języka (jak po reinstalce) - nie zmieniły się ustawienia systemu np. pamięć wirt. - na dyskach wsio w porządku, programy działają - w IE zniknęły ulubione i zmieniła się strona startowa na microsoft - może ma to związek z tym, że wczoraj usunąłem konieczność logowania (uruchom/control userpasswords2) Co się mogło stać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Widocznie wywalilo profile uzytkownikow. To pewnie wina Twoich zabaw :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Możliwe, po restarcie wszystko wróciło do normy. Koniec z zabawami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...