Kaeres Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Nie umie sciagnac gry na ta komorke. Probuje poprzez GPRS to pisze, ze sie nie da i czy przelaczyc w tryb CSD. Ale nawet wtedy nie daje sie sciagnac. Moge buszowac po WAPie ale czemu nie moge sciagac softu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 zmień telefon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Cytat zmień telefon ;) Zmien zachowanie. Kaeres: Jaka siec? Moze masz zle ustawione parametry GPRS, i przez to nie daje rady? Czy przy przegladaniu WAP'u pisze Ci ze jest w trybie GPRS(u gory z prawej i na dole z lewej masz wtedy info, ze sciaga dane via GPRS)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 W sumie to na glownym ekranie mam na gorze napisane GPRS. Jak wlaczam WAP to pisze na dole tylko rozne komunikaty typu: laczenie pozniej, wysylanie i po lewej stronie jest pasek postepu. Zadnego via GPRS. A GPRS ustawialem zgodnie z instrukcjami na stronie Idea (bo w niej jestem). Jezeli wiesz jak ustawic GPRS w MT50 to daj znaka. Update. Wlasnie przeczytalem troche na telefonii z wp.pl --> =3754]http://telefonia.wp.pl/articles/index.html...IN[art_id]=3754 Chodzi o ten kawalek o J2ME - Telefon wyposażony jest w J2ME (Java 2 Micro Edition) - interpreter języka skryptowego Java dla urządzeń przenośnych. W aparacie przeznaczono 228kB miejsca na midlety bez ograniczenia wielkości pojedynczego pliku, dzielone jest ono jednak wspólnie z SMSami, obrazkami i melodiami. Programy ściąga się za pomocą WAP - po wybraniu odpowiedniego linku połączenie zostaje rozłączone, a następnie ponownie zestawione z parametrami ustawionymi w profilu "Java". Aby wszystko przebiegło poprawnie, to jako bramkę dostępową należy ustawić adres bramki do transmisji danych, a nie WAPu. Ściągać można zarówno po CSD, jak i GPRS. O co chodzi z tym osobnym ustawieniem WAP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Dziekuje niektorym za pomoc. Okazalo sie, ze po prostu nie mam aktywowanego GPRS w mojej sieci. Tzn. jak podpisywalem umowe z IDEA ponad 4 lata temu to o GPRS nawet sie zabom nie znilo. Myslalem, ze po prostu jest to usluga, ktorej nawet nie trzeba aktualizowac. Dzieki [M]aRoo poradzilem sobie bo inaczej dalej ustawialbym telefon za kazdym razem dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...