Kittek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Otórz tak jak w temacie chciałem tylko zmienić ikonkę dysku na inną. Wszedłem w Narzędzia->Opcje folderów-> zakładka "Typy plików" i tam znalazłem dysk i zmieniłem ikonę, a teraz oprócz tego ze mam inną ikonkę do tego jeszcze ustawiło mi (SAMO SIE UTAWIŁO!) podstawową akcję podporządkowaną podwujnemy kliknięciu na SZUKAJ!! Nijak nie moge tego teraz przestawić na normalne otwórz. POMOCY!! Moze jakiś wpis do rejestru albo edycja jakiegoś klucza by pomogla, tyle ze ja nie wiem jakiego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 jesli masz XPka najprosciej jest wejsc do rejestru (HKEY_CLASSES_ROOTDriveshell) i usunac wpis find przez co domyslnie powinno ustawic sie open (opcje szukania na dysku mozesz i tak odpalic z innego miejsca) chyba, ze masz jakies dodatkowe wpisy z innych aplikacji to moga sie one ustawiac domyslnie (np. driveInfo Sandry etc.) probuj wiec do skutku :plum: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Musiales bedac tam zaznaczyc "Ustaw jako domyslna" dla opcji FIND. Samo to sie nic nie dzieje - zawsze musi byc jakis powod. Uruchom REGEDIT i usun klucz Drive z HKEY_CLASSES_ROOT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...