PrestoNq Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 witam moze to lamerskie pytanie ale kupilem ostatio na allegro nowa plyte z gwarancja i procka tez z gwarancja od innego kolesia po zainstalowaniu wszytsiego okazalo sie ze komp nie wstaje nie odpala wogole nawet cooler podpiety do plyty sie nie rusza ktoras z tych rzeczy jest padnieta i musze oddac do servisu lecz nie wiem ktora wszytso wskazuje na plyte jednak dla bezpieczenstwa pytam CZY JAK PROCEK BYLBY PADNIETY TO PLYTA NIE ODPALI BEZ TEGO ??? odnosnie zasilacza i innych elementow juz proboalem zmieniac i sa z pewnoscia sprawne !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 1. co to za plyta (ta z podpisu ?) 2. jezeli nowka z gwarancja to jaki serwis ? - odsylaj kolesiowi od ktorego kupiles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a moze zle podłączyłes kable od power , reset itp ja np. ostatnio składałem kompa i zapomniałem podłączyc kable od głosniczka systemowego i komp tez nie wstawał wcale nie reagował na nic tak jakby był spalony. Sprawdź to jeszcze raz dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 nie to nie to z opisu :) kompa skladam mojej rodzince bo na jednym to sie bija :) jak najtaniej tak wiec plyta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20153294 a tutaj proc http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21880621 no nie mowcie ze glosniczka sie nie podepnie to moze nie chodzic hehe ;)) zasilacze dwa podpinalem rozne i nic co do power czy reset to srubokretem stykalem wszytsie kombinacje i tez nic na 100% to nie wina tego ci kolesie co kupowali ta plyte wszyscy wystawili juz komentarze ze jest ok tylko u mnie nie wstaje moze byc tak ze jak proc jest padniety to i wtedy plyta nie wstanie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 nie jestem pewny ale chyba jak proc jest walniety to komp sie nie odpali a jezeli chodzi o ten głosniczek systemowy to prawda żadnej ściemy składałem kompa wszystko było pięknie podłączone tak jak powinno i tylko ten głosniczek nie był podłączony i komp wogóle nie reagował a gdy go podłączyłem to najnormalniej sie włączył. Sam jestem zdziwiony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 nom jutro jeszcze wsadze tego proca w inna plyte i zobaczymy co bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Na 99% wina plyty . Mialem kiedys podobny problem z GA-7N400-L i komp wogole nie wstawal . Ewentualni wina zasilki , proca raczej eliminuje bo wtedy MOBO powinno wydawac z siebie jakies dziwne dzwieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...