sebasw Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 sluchajcie. zainstalowalem catalysty 4.3 podkrecam grafe i..... vpu recover musial zrestartowac procesor graficzny bo przestal on odpowiadac i tyle. nie da sie podkrecic grafiki. Co sie dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Mogles rownoznacznie napisac ten post w temacie o Cat. 4.3 Po co zasmiecac forum. Lepiej niech jakis Moderator zamknie ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ehhhh... problem dotyczy 4.2 i 4.1 wczesniejsze catalysty/omegi dzialaja ok. w temacie tym, co chcesz, juz dawno dalem takie watek, ale nikt nie odpowiedzial. wiec komu dziala (jesli sa takie osoby) CoD na catach 4.3, 4.2 ? nie wiem czy to cos u mnie, czy te driverki sa cos nie tak. ps. komp bez call of duty jest jakis taki malo ciekawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 podkrecam radclocker'em i wsio ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Witam. U mnie CoD dziala bez problemu na Cat. 4.2 i Cat. 4.3, z tym ze lepiej chyba na starszych 4.2 i do nich wrocilem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 kurcze :( moze jakies pomysly co u mnie jest nie tak ? zawiesza sie gra i tyle. czasem vpu recover zrestartuje, ale przewaznie musze resetowac kompa. help ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 kurcze :( moze jakies pomysly co u mnie jest nie tak ? zawiesza sie gra i tyle. czasem vpu recover zrestartuje, ale przewaznie musze resetowac kompa. help ! Po co ci w ogole VPU Recover :?: Ja to dziadostwo wylaczam zawsze w cholere i dziala wsjo :D Po za tym zeby poprawic stabinosc karty czesto pomaga podniesienie VAGP i wylaczenie Fast Writes :idea: Do krecenia polecam RadClocker'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...