Qraczy Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Pytanko generalnie jak w temacie. Zastanawiam się, jakiego proca moge maksymalnie włożyć pod wiatrak CoolerMaster HHC-L61 z HeatPipe'em. Zastanawiam się na Bartonem w okolicach 2800XP, a po prostu nie mam ochoty na dodatkowe koszty związane z wymianą wiatraka. Szukałem specyfikacji tego wiatraka, ale niestety nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Bedę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Powiem Ci tak - przez pewien czas 3200+ pracował u mnie na takim wiatraczku (z chwilowego braku innego) - miał coś ok 63 stopni według a7v600 (socket) Więc jeżeli nie zamierzasz kręcić to Ci wystarczy choć będzie małym grzejniczkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tech Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja mam na batonie 2500, temperatura 64 :-( bede musil sprawdzic czy jest wszystko OK, ale za to jest cicho ( w porownaniu z poprzednim wentylem ). Obroty niskie ok 2500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 mialem co takiego na bartku 2500@3200 z zalozona przejsciowka i wentylem 80 mm 2200 obrotow i bylo troche za cieplo jak dla mnie - ok. 60 st. max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...