tumeks Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Od 3 dni internet dziala mi strasznie powoli (internet z sieci powietrznej) niee wiem dlaczego. Gdy włączam internet explorer to napoczatku jest takie cos: Trwa łaczenie ze strona (i tutaj nunmerIP).W Stan: połączenie lokalne jets w odebrane: np. 554 000 a we wysłane 118 018 nie korzystam z sieci i caly czas cos odbiera :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Co to siec powietrzna? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Fajnie. A ja mam samochód i niedziała. Tylko czasem wskazówka na liczniku się poruszy i mignie do mnie niemrawo kontrolką. Co mam zrobić? Opisz swój problem normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Normalnie czyli internet dziala 30x razy wolnij przez 3 dni non stop. Gdy wlaczam Internet exploror pisze: 1.Znajdowanie np. www.wp.pl (30 sekund) 2. Łaczenie sie ze np. 212.17.23.54 (50sekund) 3.Znaleziono strone www> czekanie na odpowiedz...(30 saekund) 4. i dopiero sie laduje strona www I niee wiem dlaczego trza tak dulugoi czekac zawsze odrazu sie laduje strona:| ps. Siec powietrzna czyli przez antene sa 2 swiche i serwer z bramka i dns :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 proste, pytaj swojego providera co się dzieje... albo ktoś obciąża net, albo z anteną coś sknocili, albo w serwerowni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L-ukas Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ja bym jeszcze radził sprawdzić system programem typu ad-aware i anty wirusem bo to też zapycha a jak sieć powietrzna czyli radiowa to i antene można sprawdzić jak to nic nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...