Kwiecień Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Mam czcionki z rozszerzeniem *.ttf Jak je dodać do Corela ?? Proszę o szybką pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Mam czcionki z rozszerzeniem *.ttf Jak je dodać do Corela ?? Proszę o szybką pomoc !!Czcionki dodajesz do systemu, a nie do aplikacji. Panel sterowania->Czcionki->Menu Plik->Zainstaluj nową czcionkę. Podajesz katalog z plikami czcionek, które chcesz zainstalować . W oparciu o tak zainstalowane czcionki będą działały wszystkie aplikacje, jakie masz zainstalowane na kompie. UPDATE No i drobna uwaga :!: Im więcej masz zainstalowanych czcionek, tym bardziej masz zamulony system. Także nie przesadzaj z instalacją zbyt dużej ilości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Hehe, niby takie banalne a nie wiedziałem jak to zrobić ;) Zawsze dodawałem czcionki poprzez program SignLab a tych nie chciało dodać :/ WIELKIE DZIĘKI ZA RADĘ!! TEMAT DO ZAMKNIĘCIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...