Nessay Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 witam! ostatnio spodobalo mi sie apre kawalkow ze starych lat ale niestety nie znam ich tworcow... wypisujcie co znacie.... ja znam np: Stevie Wonder - I Just Call to say I Love You Albano & Romina Power - Felicita Umberto Tozzi - Ti Amo pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Zdaje mi sie, ze juz byl taki topic... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Przpominam sobie ze byl topic z muza z lat 90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 witam! ostatnio spodobalo mi sie apre kawalkow ze starych lat ale niestety nie znam ich tworcow... wypisujcie co znacie.... ja znam np: Stevie Wonder - I Just Call to say I Love You Albano & Romina Power - Felicita Umberto Tozzi - Ti Amo pozdr. sorry nie rozumiem, co mamy wpisywac, jakie znamy utwory z lat 60-80 ? troche bez sensu :) jesli mialbym spisac wszystkie utwory ktore znam, to pewnie zajeloby mi to z pol dnia ;) Acha no ale jesli mam wpisac, to wpisuje dwa utwory, ktorych nie mozna nie przesluchac (latwo dostepne na overnecie itp.) Elvis Presley - Fever Nie pokazuje co umie robic z glosem, ale nie o to chodzi, tworzy klimat, jakiego zadne inne wykonanie tego utworu nie ma (a przynajnmiej ja takiego nie slyszalem), zreszta niewiele piosenek w ogole wydaje mi sie tak klimatycznych, z takim pieknym wokalem, ale oczywiscie sa takie, podoba mi sie rowniez "practice what you preac" Barry White'a. No i moze wiecej nie bede wymienial, jak wymienie wiecej, to moze nikt sie nie skusi, a tak to moze ktos poslucha tego, spodoba mu sie i sam zacznie szukac innych piosenek tych muzykow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 nom nie chodzi mi o wszystkie tylko o te najpopularniejsze... np szukam utworu z dawnych lat, speiwala go dziewczyna w wieku 14/16 lat costam o taksowkach... p ofrancuzku albo wlosku nie pamietam :F ktos top zna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no tak a propos Barrego White'a to polecam You are the first, the last - kazdy zna na pewno a jesli nie kojarzy po tytule to Ziółko z Ally McBeal sie wczuwal przed lustrem w lazience do pierwszych taktow tego kawalka =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a kto zna wykonawce i tytul utworu z filmiku (tam gdzie byl jim carrey i 2 innych gosci, jezdzili po miescie na imprezy a na koncu z 3 starymi babami w samochodzi byli) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 What is Love - Haddaway; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 a kto zna wykonawce i tytul utworu z filmiku (tam gdzie byl jim carrey i 2 innych gosci, jezdzili po miescie na imprezy a na koncu z 3 starymi babami w samochodzi byli) ?? Haddaway "What is love" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Paul Anka - Oh Carol, Having my baby Pat Boone - Speedy Gonzales Simon & Garfunkel tacy 2 Panowie ktorzy wsumie sie nie znosili ale nagrali pare fajnych kawalkow ;) - wzasadzie wszystko. Takie klasyki jak Mrs. Robinson, I'm a rock, The sound of silence, Freeling Groovy czy absolutnie przecudowny Scarborough Fairt Beatles ;) tutaj chyba bez komentarza bo nie ma czlowieka na tym swiecie ktory nie zna Yellow Submarine, Help, Yesterday czy Twist & Shout ;) Trudno mi umiescic poszegolne utwory w czasie ale napewno tez Barry White - You're the First, the Last, My Everything; Can't Get Enough of Your Love, Babe; Love's Theme; Let The Music Play; You sexy thing, Let's Get it on czy najnowsze piosenka z Shafta. Bardzo polecam ;) Powiedz dokladniej w jakich klimatach i moze zawezmy do 60-70. To byly cholernie bogate w fantastyczna muzyke lata. Narodziny Rock'N'Rolla, poczatki niezniszczalnych jak Bee Gees, Rolling Stonesi etc.... Ech to se ne vrati ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Wielkie THX, dlugo tego szukalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 nom nie chodzi mi o wszystkie tylko o te najpopularniejsze... np szukam utworu z dawnych lat, speiwala go dziewczyna w wieku 14/16 lat costam o taksowkach... p ofrancuzku albo wlosku nie pamietam :F ktos top zna? po francuzku Vanessa Paradis - "Joe le taxi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Paul Simon jest git :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no tak a propos Barrego White'a to polecam You are the first, the last - kazdy zna na pewno a jesli nie kojarzy po tytule to Ziółko z Ally McBeal sie wczuwal przed lustrem w lazience do pierwszych taktow tego kawalka =] Tak jeszcze co do barrego White'a to dwa utwory: The longer we make love oraz Deeper and deeper Ale tak cyz siak uwazam, ze Fever krola jest nade wszystko, a jak ktos lubi czacze to tez Elvisa: No more :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 po francuzku Vanessa Paradis - "Joe le taxi" Joe le taxi Y va pas partout Y marche pas au soda Son saxo jaune Connaît toutes les rues par coeur Tia ;) Pol zycia bylem przekonany ze tytul brzmial Jolie taxi poki ktos mnie nie uswiadomil ;) UPDATE: Jesli juz o ten Pani mowa to koniecznie Be My Baby;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ach jak juz jednak 80te to absolutna klasyka - grupa Queen. We are the champions ktore teraz rozbrzmiewa nawet na stadionach, We'll rock you, Radio gaga, Mamma czy The Show Must Go On BTW: Dla lubiacych klimaty. Jest fajna niemiecko/luksemburska stacja radiowa: RTL Radio Die grossten Oldies. Jesli jestescie rocznik bardziej wspolczesny to spytajcie sie rodzicow czy w swojej mlodosci sluchali Radia Luksemburg ;) Graja na UKFie prawie w calych zachodnich niemczech a u nas jest na Astrze analogowo i cyfrowo. Nieporownywalnie lepsze od radia zlote przeboje by agora ;) Tylko wkurzaja reklamowki skladanek najwiekszych germanskich hitow ;) Diese costam Funf CD fur nur 49,99 euro inklusive porto und versand ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Zdaje mi sie, ze juz byl taki topic... :>Np. to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=639...2d55e403d671953 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarek68 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 nom nie chodzi mi o wszystkie tylko o te najpopularniejsze... np szukam utworu z dawnych lat, speiwala go dziewczyna w wieku 14/16 lat costam o taksowkach... p ofrancuzku albo wlosku nie pamietam :F ktos top zna? Vanessa Paradise - Joli taxi (chybatak to sie pisz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 teraz doloze cos od siebie :) A-ha-Takeonme Kiss - I Was Made For Loving You baby Baccara - Yes Sir, I Can Boogie Bee Gees - Staying Alive Berlin - Take My Breath Away Louis Armstrong - What A Wonderful World Sam Cook - Wonderful World Sonny and Cher - I Got You Babe F.R. David - Words (piosenka wymiata) :> Flying Pickets - Only You Tom Jones - She's a lady Toto - Africa Chicago - Hard To Say I'm Sorry Diamond, Neal - Girl, You'll Be a Woman Soon (jego glos hmm gdybym taki mial kazda by byla moja :)) ) Righteous Brothers - Unchained Melodie Van Morrison - Brown eyed girl Leo Sayer - When I Need You Roy Orbison - Oh Pretty Woman polecam to jest klasyk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ja uwielbiam klasyków reggae z The Wailers - Boba Marleya i Petera Tosha (Bunny'ego Wailera nie znam za dobrze) - kazdy ma nieco inny styl, ale obaj sa wspaniali A ze starszych ostatnio wpadl mi w ucho Percy Sledge z jego piosenka "When a man loves a woman" - swietna, romantyczna ballada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Jezeli cos nie jest z 80's to sorki: ABC - The Look Of Love A-HA - Stay On These Roads A-HA - Cry Wolf A-HA - Hunting High And Low A-Ha - Take On Me A-HA - The Sun Always Shines On TV Alannah Myles - Black velvet ALPHAVILLE - SUMMER IN BERLIN Alphaville - Big In Japan ALPHAVILLE - FOREVER YOUNG Alphaville - Sounds Like a Melody Bananarama - cruel summer Bananarama - Venus Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth BERLIN - Take my braeth away berlin_-_take_my_breath_away-twc Billy Idol - Dancing With Myself Billy Idol - Eyes Without a Face Billy Idol - Hot in the city Billy Joel - We Didn't Start the Fire Billy Ocean - Get Out of My Dreams, Get into My Car BLACK - Wonderfull Life blondie - call me Bronski Beat - Smalltown boy Bruce Springsteen - Streets of Philadelfia bucks fizz - the land of make believe Chris De Burgh - High On Emotion Chris De Burgh - Lady In Red Chris Rea - Looking For The Summer Cindy Lauper - I Drove All Night Cindy Lauper - Time After Time Cindy Lauper (Soundtrack Goonies)- Good Enough CROWDED HOUSE - DON'T DREAM IT'S OVER Culture - Club Karma Chameleon Culture Club - Do You Really Want To Hurt Me Cutting Crew I Just Died In Your Arms Tonight Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun daryl hall & john oates - maneater Dave Stewart & Candy Dolfer - Lily Was Here David Bowie - Let's Dance Dead or Alive - You Spin Me Right Round Depeche Mode - Enjoy the Silence Depeche Mode - Master And Servant depeche mode - Strangelove DEPECHE MODE Its No Good Depeche mode-Policy Of Truth Desire stairs -MONEY FOR NOTHING Desireless - Voayage Voayage Dexy's Midnight Runner - Come On Ilene Dpeche Mode - never let me down again Duran Duran - A View To A Kill Duran Duran - Hungry Like The Wolf Duran Duran - Is There Some thing Should Know Duran Duran - Notorious Duran Duran - Rio Duran Duran - The Reflex Duran Duran - Wild Boys Elton John - I'm Still Standing Europe - The final countdown Eurythmics - Here Comes The Rain Eurythmics - Sweet Dreams Eurythmics - The Miracle Of Love Fancy - Flames Of Love Fiction Factory - Feels Like Heaven Fleetwood Mac - Tell Me Lies Foreigner - I Want To Know What Love Is Frankie goes to Hollywood - The power of love Frankie Goes To Hollywood- Relax Frida - I Know There's Something Going On Gazebo - I Like Chopin Genesis - Home By The Sea George Michael-Cearles Whisper Giorgio Moroder & Phil Oakey Together in elecrric dreams Hall And Oates - Out Of Touch Hot Chocolate - It Started With A Kiss HOT CHOCOLATE - No Doubt About It INXS - I Need You Tonight It's My Life -Talk Talk Jeniffer Rush - Power of love Jermaine Jackson & Pia Zadora - When The Rain Begins To Fall Johnny Hates Jazz - Shattered Dreams Kate Bush - Running Up That Hill Kim Wilde - You Came Kraftwerk - The Model Kylie Minogue - Got To Be Certain Kylie Minogue - I should be so lucky kylie minogue - locomotion Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially For You Lauper, Cindy - True colors Laura Branigan - Self Control living in a box - living in a box Madness - Our House madonna - gambler Maggie Reilly - Everytime we touch marillion - kayleigh Martika - Toy Soldiers Marvin Gaye - Sexual Healing men at work - down under Men At Work - Who Can It Be Now mike and the mechanics - silent running Mike Oldfield - Moonlight Shadow Modern Talking - Cheri, Cheri Lady MR MISTER-BROKEN WINGS Mr. Mister - Kyrie Murray Head - One Night In Bangkok Mysteera - Captain Nemo New Order - True Faith nik kershaw - wouldn't it be good Ofra Haza - Im nin alu Opus - Live Is Life Paul Hardcastle The Wizzard Paul Simon & Chevy Chase - You Can Call Me Al Paul Young- Everytime You Go Away Paula Abdul - Straight Up Phil Collins - Jesus He Knows Me Phil Collins - Another Day In Paradise Phil Collins - Invisible Touch Phill colins-Easy Lover pretenders - don't get me wrong Red Box - FOR AMERICA Rick Astley - Newer Gonna Give You Up Rock me amadeus - Falco Rockwell - Somebody's Watching Me Sade - Smooth Operator Sandra - Heaven Can Wait Sandra - Hiroshima Sandra - In The Heat Of The Night Sandra-Secred Land Scorpions - Wind of change Shakin' Stevens - Cry Just a Little Bitt she drives me crazy - fine young cannibals SIMPLE MINDS-dont you Soft Cell - Tainted Love Southsed Rockers - Street Dance Spanday Ballet - True Status Quo - In The Army Now Steve Miller Band - Abracadabra Survivor - Eye Of The Tiger Suzanne Vega - Luka Suzanne Vega - Marlene On The Wall Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety TASMIN ARCHER-Sleeping satellite taylor dayne - tell it to my heart Tears For Fears - Everybody Wants To Rule The World Tears For Fears - Sowing The Seeds Of Love Terence Trent Derby - Sign Your Name THE CARS - DRIVE (TIME 3'59) Tina Turner - We Don't Need Another Hero toto - rosanna TOTO- Africa Tracey Ullman- They Don't Know Ultravox - Dancing With Tears In My Eyes UltraVox - Hymn Vanessa Paradise - Joe Le Taxi Verve - Bittersweet Symphony Video Hit - Radio star Visage - Fade To Gray Wham - Last Christmas (radio edit) Wham - Wake Me Up Before You Go Go Whitney Houston - I Want Dance With Somebody Yes - Owner If A Lonely Heart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ja proponuje mtv classic (np to joe le taxi tam czasto mozna znalezc, czy te billy idole :> ) jzeli chodzi o queen, to polecam plyty greatest hits 1,2,3 :> i ofkoz posluchaj sobie THE DOORS :> to juz klasyka przecie!!! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 no to ja dam wam spokoj i napisze tylko kilku wykonawcow... bo tytuly to bym musial prawie wszystkie wymienic. King Crimson Jethro Tull Yes Emerson, Lake & (Palmer / Powell) Marillion - ale z Fishem Rush Genesis - raczej z Gabrielem tylko Led Zeppelin Dire Straits UK California Guitar Trio Tangerine Dream Pink Floyd Kate Bush Dream Theater, ale to kapke nowsze juz... .... juz mnie rece bola... duuuuzo tego lubie ze starych lat.. oj duzo.. :) nom... starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 I z takiej listy jak Daro dal czy steelrat to ja niz nie przeslucham bo to jest po prostu papka, za duzo tego. Mozna podac jeden utwor, dwa, moze kilka, ale nie kilkanascie utworow(albo co gorsza wykonawcow). Jesli ktos chcialby sie zainteresowac muzyka z tych lat, to nie przeslucha wszystkiego, trzeba mu podac jakis naprawde dobry kawalek, ktory go zainteresuje, a pozniej ten czlowiek sam sobie wybierze inne utwory danego artysty i muzykow ktorzy spiewali w podobnych klimatach (chyba ze jest leniem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 tematem nie bylo chyba zachecanie do sluchania stwierdzenie co sie zna? jak ma byc zacheta.. to prosze Deep Purple - Child In Time; Smoke On The Water; King Crimson - Fracture; Lark's Tongues In Aspic Part II; Jethro Tull - One Brown Mouse, Locomotive Breath; Marillion - Kayleigh; .... i starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Led Zepplin - Whole Lotta Love,Starways to heaven,Rock&Roll,Kashmir The Doors - Light My Fire,Break Throught,The End (cud miod i orzechy),Touch Me,20th century Fox Black Sabbath - Paranoid hmmm Judas Priest - Painkiller Jimi Hendrix - Hey Joe,Foxy Lady Pink Floyd - album Dark Side Of The Moon,Astronomy Domine,The Wall caly,High Hopes Dawid Bovie - Ziggy Stardust,Jump They Say,Blue Jeans,China Girl The Beatles - Tomorrow Never Comes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 I z takiej listy jak Daro dal czy steelrat to ja niz nie przeslucham bo to jest po prostu papka, za duzo tego. Mozna podac jeden utwor, dwa, moze kilka, ale nie kilkanascie utworow(albo co gorsza wykonawcow). Jesli ktos chcialby sie zainteresowac muzyka z tych lat, to nie przeslucha wszystkiego, trzeba mu podac jakis naprawde dobry kawalek, ktory go zainteresuje, a pozniej ten czlowiek sam sobie wybierze inne utwory danego artysty i muzykow ktorzy spiewali w podobnych klimatach (chyba ze jest leniem).Uwierz mi Szymoon ze moje pioseneczki zbieram juz dlugo i sa to moje greatest of greatest, nie dodaje tam jakis przypadkowych mp3jek. Jak cos uslysze w radio to zasysam(chyba wiecie jakie to uczucie uslyszec stara muze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ekchm wstyd nie wspomnieć Santany ale starego np Samba Pa ti :) lub Michaela Jarre lub Enigmę.Zna ktoś najbardziej znane utwory Rocka 60 70 80 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Led Zepplin - Whole Lotta Love,Starways to heaven,Rock&Roll,Kashmir The Doors - Light My Fire,Break Throught,The End (cud miod i orzechy),Touch Me,20th century Fox Black Sabbath - Paranoid hmmm Judas Priest - Painkiller Jimi Hendrix - Hey Joe,Foxy Lady Pink Floyd - album Dark Side Of The Moon,Astronomy Domine,The Wall caly,High Hopes Dawid Bovie - Ziggy Stardust,Jump They Say,Blue Jeans,China Girl The Beatles - Tomorrow Never Comes Doorsow to Breake On Through a Beatlesow Tommorow Never Knows - takie male sprostowanie. A tak pozatym z muzyki wspolczesnej ale korzeniami tkwiacej troche glebiej polecam Scianke plyty Dni Wiatru i Biale Wakacje - plyty calkiem inne ale jakze zaj***** :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zapomnieliście chłopaki o grupie Roxette , każdy chyba zna Joyride i "How Do You Do" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...