ld Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ach jak juz jednak 80te to absolutna klasyka - grupa Queen. We are the champions ktore teraz rozbrzmiewa nawet na stadionach, We'll rock you, Radio gaga, Mamma czy The Show Must Go On [...] INNUENDO Queen... strasznie klimatyczny kawalek... Pink Floyd hehe muza laczy ludzi 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Depeche Mode - Black Celebration Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Queen, Europe, Guns n' Roses, Led Zepelin, Alice Cooper, Roxette, 80 - 90 ('s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Bob Dylan - Knocking On Heavens Door Bob Dylan - Rolling stones Alice Cooper - Poison Alice Cooper - Hey Stoopid Dire Straits - cala dyskografia zz top - blue jean blues zz top - Gimme All Your Lovin' zz top - i thank you bon jovi - livin' on a prayer bon jovi - always bon jovi - runaway Procol Harum - Whiter Shade Of Pale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Nirvana - Smells like ten Spirit Iron Maiden - Run to the Hills Pink Floyd - Wish you were here, Another Brick in the Wall, Time, Money, Let there be more light Marillion - kayleigh Eric Clapton - Layla Guns 'n' Roses - Sweet Child O'Mine, Knocking on heaven's door Black Sabbath - Paranoid, Iron Man Bob Dylan - Knocking on heaven's door Eurythmics - The Miracle of love, I saved the world today Europe - The Final Countdown Queen - Friends will be friends, We will rock you, We are the Champions Róże Europy - Jedwab Aerosmith - I don't want to miss a thing Bryan Adams - Everything I do I do for you Ozzy Osbourne - Mama I'm Comin' home I jeszcze pare ktorych akurat nie pamietam. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK74 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Mimo wszystko widzę ze pamiętacie o zespołach z zagranicy zachodniej (pamietając o Dorsach trzeba też pamiętać o Hendrxie i Joplince). A Ci którzy stworzyli podwaliny polskiej sceny Rockowej ??? Lady Punk - ze slynnym Mniej niż zero. Turbo - Dorosłe dzieci, Ikar, płyty bardzie podciągane pod Iron Maden - jak Kawaleria Szatana ( mam jeszcze na analogu ) Dżem z Rysiem - płyty Detox, Wechikuł Czasu, Perfekt, Oddział Zamknięty, TSA, Jest naprawdę wielu... oni mieli o wiele trudniejsze zadanie....przekazać treść tak by nie podpaść władzom partyjnym. Ile emocji budziły koncerty w Jarocinie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Kto pamięta utworek zespołu Omega (węgierska kapela) :?: Jest on melodyjny, niestety nie pamiętam tytułu, wiem tylko że Scorpions grali jego covera. Jak ktoś zna tytuł to bardzo bym prosił i był bym wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Kto pamięta utworek zespołu Omega (węgierska kapela) :?: Jest on melodyjny, niestety nie pamiętam tytułu, wiem tylko że Scorpions grali jego covera. Jak ktoś zna tytuł to bardzo bym prosił i był bym wdzięczny :)Dziewczyna o perlowych wlosach ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Kto pamięta utworek zespołu Omega (węgierska kapela) :?: Jest on melodyjny, niestety nie pamiętam tytułu, wiem tylko że Scorpions grali jego covera. Jak ktoś zna tytuł to bardzo bym prosił i był bym wdzięczny :)Dziewczyna o perlowych wlosach ;) ?Nie jestem pewien czy napewno, ale o tytuł bym prosił, bo jak go usłyszę to będę wiedział czy to ten :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 a myslalem ze tylko ja slucham tych staroci :D 4 non blondes - what's up abba - take a chance on me aha - take on me alphaville - forever young beatles - ob-la-di, ob-la-da bee gees - saturday night fever bee gees - stayin' alive belinda carlisle - heaven is a place on earth blondie - the tide is high bob marley - i can see clearly now boney m - 2000 (dance club mix) boney m - brown girl in the ring boney m - by the rivers of babylon boney m - hands up boney m - rasputin bronski beat & the communards - don't leave me this way candy dulfer - lily was here charles and eddie - would i lie to you baby cher - believe cher - strong enough cher - the shoop shoop song chordettes - mr. sandman cold rock a party daryl hall & john oates - i can' t go for that david bowie - china girl dexy's midnight runners - come on eileen dire straits - money for nothing dire straits - walk of life don't worry be happy down under fine young cannibals - she drives me crazy footloose gabrielle - out of reach georges moustaki - zorba the greek gloria gaynor - i will survive haddaway - what is love james brown - get up jessica simpson - take my breath away john travolta - diverse john travolta - you're the one that i want kaoma - lambada land of confusion list los del rio - macarena los lobos - la bamba lulu and the luvers - shout manfred mann - doo wah ditty michael jackson - bad michael jackson - black or white no woman no cry oldies - party mix - 60s 70s 80s oldies - sugar sugar percy sledge - when a man loves a woman police - every breath you take red box - for america rem - everybody hurts rem - shiny happy people righteous brothers - unchained melody rod stewart - do you think i'm sexy rrrrr john - dont go breaking my heart rubettes - sugar baby love savage garden - truly madly deeply say you say me sheryl crow - everyday is a winding road spandau ballet - true the verve - bitter sweet symphony what a wonderful world what's a woman whitney houston - i wanna dance with somebody mozliwe ze zawieruszylo sie tam cos nowszego :) no, napewno sie zawieruszylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 To na 100% ten utwór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Huey Lewis & the News - Hip to be square Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 a teraz napiszcie wszyscy, ze macie te utwory w postaci mp3 (oczywiscie nielegalne) i podajcie swoje adresy. Jak bedzie juz kilku chetnych to poprosi sie moderatora o wyslanie powiadomienia o popelnieniu przestepstwa na policje :twisted: hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 O bym zapomnial o: Carlos Santana - Samba Pa Ti Omega - The Girl with the Pearl's Hair Scorpions - Winds of Change Police - Every Breath Perfect - Autobiografia Nirvana - Come as you are A-ha - Take on me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Cześć admin mi już jeden temat skasował więc dopisze się tytaj. Poszukuje nalepszych wakałków disco z lat 70. Najlepsze taki typowo disco do tańczenia w stylu klubowym z kulą i te sprawy. Chce zorganizować impreze tego typu u mnie w szkole więc jak możecie podajcie pare kawałków nadających się był bym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ostatnio dostalem plyte Pat Benatar: Best Shots - to jest dopiero klasyczna muzyka lat 80. Swoja droga ow wokalistka ma polskie korzenie, jej prwdziwe imie brzmi Patrycja Andrzejewska. Jej bardziej znane utwory to: Love Is A Battlefield; Hit Me With Your Best Shot; Hell Is For Children. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Kim Wilde ?? madona ?? Kool and the Gang ?? Blondie ?? Fine Young Canibals ?? ;) Jackson, Duran Duran, Paula Abdul, INXS ? klasyczka, dzisiaj juz nie ma muzyki aż tak rozrywkowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Część tego co mam na CD : Izabela Trojanowska - Wszystko , Czego dziś chcę Izabela Trojanowska - Tyle samo prawd , ile kłamstw James Brown - Living in America Jan Hammer - Crockett's Theme Fancy - Flames of Love OMD - Elektricity OMD - Enola Gay OMD - Messages OMD - Secret OMD - Pandora Box OMD - Locomotion OMD - Telegraph Boney M - Brown Girl in the ring Boney M - One way ticket Boney M - Rasputin Hooters - Johny B Scorpions - Eye of the Tiger Hello - New York Groove Glenn Frey - The Heat is On Harold Faltermeyer - Axel F Garry Glitter - My Gang Gombay Dance Band - Suns of Jamaica Fredie Mercury - Living on my own Erasure - sometimes Brayn Adams - Run to you Filipinki - Walentina Twist Filipinki - Filipinki to my Belinda Carlisle - La Luna Belinda Carlisle - Heaven is a palce on Earth Bee Gees - Massachusetts Bee Gees - staying alive Robin Gibb - Juliet Baltimora - Tarzan Boy Art Company - Suzanna Albono i Romina Power - Felicita Albono i Romina Power - Acapulco AC DC - Shook Me All Night Long ACDC - Are You Ready ACDC - Money Talks AC-DC - Shake Your Foundations ACDC - Thunder Struck ACDC - Who Made Who Emigranci - Na Falochronie @ forest Killa zbilla Zgadzam się w 100% , dziś już się nie tworzy muzyki typowo tanecznej , takowa zaczeła umierać w połowie lat 90 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja mam płytę Niemena, Pink Floyda, Genesis, parę kawałków ABBY, The Doors'a, Dire Straits itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 UB40 wymiatali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiaczek11 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 - ABBA - Roxette - Boney M Znacie cos w podobnego ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Abba - Gimmy gimmy gimmy Abba - Mama Mia Albano & Romina Power - Felicita Boney M - Daddy cool Boney M - Rasputin Boney M - Ma baker Boney M - Sinny Elvis Presley - Fever Elvis Presley - Love Me Tender Modern Talking - Cheri Cheri Lady Roxette - Listen to your heart Roxette - It must have been love The Beatles - Help The Beatles - Yesterday The Beatles - Yellow submarine The Doors - House of the Rising Sun.mp3 The Doors - Light My Fire.mp3 Muzyka z tych lat to moja ulubiona i jest duzo lepsza od tego czego dzis sluchaja dzieci ( melodyjki do dzwonkow tiesta czy cboole i inne dziadostwa ). Pamieta ktos jak sie nazywa ten kawalek ktory spiewali typki w Wielkim Bracie ? Kiedy byli na golasa + fartuchy + patelnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 nom nie chodzi mi o wszystkie tylko o te najpopularniejsze... np szukam utworu z dawnych lat, speiwala go dziewczyna w wieku 14/16 lat costam o taksowkach... p ofrancuzku albo wlosku nie pamietam :F ktos top zna czesc ten utwor spiewa Vanessa Paradis, tytul: Joe le Taxi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Gratuluje. Odkopalas watek cytujac post z 2004 roku z pytaniem na ktore wielokrotnie odpowiedziano. :mur: Jak tu nie kochac trolli? :mur: Jeden plus- chyba wiem jaka sobie zrobie playliste pod TDU :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Jak już odkopane to i ja się podłączę. Mam u siebie pewien utwór Jive bunny - Thats What I Like Jest to mix kilku piosenek. Szukam i szukam, ale nie mogę znaleźć poszczególnych tytułów. Możecie mi pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 J. Geils Band - Centrefold Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ~Renia - Vanessa Paradis - Joe le Taxi to ta nuta ktorej szukasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Moja cierpliwosc zostala zabita przez niedowierzanie na widok postu crusader... Ktos jeszcze sie wylamie z Joe le Taxi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nie ma to jak In The Air Tonight Philla Collinsa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Pora odkopać. Koleżanki i koledzy realizacja nakreślonych zadań programowych umożliwia w większym stopniu tworzenie odpowiednich warunków aktywizacji. A tak na poważnie to poszukuję kawałków, zespołów z lat 60, 70, 80, 90. Prosiłbym was o wasze ulubione kawałki, tytuły piosenek z lat 60, 70, 80, 90. Wiele zespołów, wokalistów słyszałem i nie kojarzę, znaczną część znam, chciałbym poprostu poznać ich więcej. Jeżeli macie tego dużo to użyjcie spoilera, tak będzie IMHO najlepiej . Z góry dzięki. Jeżeli ktoś chce moją listę ulubionych kawałków z tych lat, zaraz ją tu umieszczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...