Neo_x Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 siemka.... macie jakis filmik o przemocy moze? :) robie prezentacje a babka mi kazala jakis filmik wstawic :| siedze od godzinki i szukam czegos takiego ale nic nie znlazlem :| thx:) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 tzn. chodzi Ci o jakies bojki czy co ? sprecyzuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ta.. jak sie nawalaja, leja czy cos... tam zeby pare sekund tego bylo :) z 10-15 sek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 wpisz w google edi fight czy cos takiego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 cholera juz wywalilem ale w Bardzo Tanim sklepie jest paczka o nazwie fights costam costam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ok.. dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 polecam film Bum Fights dzieciaki robia sobie jaja z bezdomnych a calosc przeplatana jest seria krotkich pojedynkow 1on1 - fight club w realu zadne fake'i ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ok.. dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 khem bum fights trwa "troche" dluzej niz 10-15 sekund :) a tak BTW to kupilem obydwie czesci :) ale w 1 Bling Bling byl lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 http://www.dami.pl/~przemekniemczyk/porwanie.avi ;) to roche dla picu jest ale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 przeciez ja mu nie kaze wstawiac calego filmu a wyciac te walki ;) szczerze mowiac nie wiedzialem ze sa 2 czesci - zaraz uderzam do empika :) nie wiem jaka ja mam ale glowny bohater jest po prostu bogiem :) mam czesc jak na koncu lamie kolesiowi kostke i wywija siekierka dookola :lol: bling-bling przewija sie tam moze w 2 scenach i pali z rury ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 to jest 1. a glowny bohater geeeeez jak mogles zapomniec Rufusa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 wpisz w emulu "street fight" "krav maga" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 A ja polecam "Faces Of Death" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Wpisz w kazie "snuff". Nie ogladalem tych filmikow bo jestem wrazliwy na takie rzeczy :) ale czytalem ze to filmiki najbardziej ociekajace przemoca. Tytuly typu "Taliban soldier slits the throat of an unknown russian soldier" mowia same za siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Ja ogladalem :World's.Wildest.Street.Fights.Vol.2.DVDRiP.XViD-W4F i fajne sa tam przerwyniki miedzy walkami (solowkami) z panienkami ;] powklejaj jej zdjecia rottenu czy cos takiego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Albo poprostu powycinaj sceny z klatki, tam się "normalnie" napierniczają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 A ja polecam "pierwsze pierd*.*niecie" - Arka Gdynia vs costam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 A ja polecam "pierwsze pierd*.*niecie" - Arka Gdynia vs costam ;]... vs Legia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Mam pytanie :) Zaciągam właśnie te Bum Fughts (są 2 części) - narazie ciągne 1 i mam pytanie. Szukałem jakiejś recenzji, opisu.. czegokolwiek o tym filmie no i nie ma :/ Czy to jest profesjonalny film czy jakieś "ustawiki", "solówki" kręcone prywatną kamerą ? :] Pozdro! Aha i jeszcze 1 kumpel mi mówił o Faces of Death, ale nie mogę tego znaleźć (chyba nie chce :( ) Ok. Pozzdrawiam. Jak zobacze dam update :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Nooo ... nie chciałbyś widzieć "Faces of Death" Only 4 People with mocne żołądki :twisted: A Bum Fights (o ile dobrze kojaże) to chyba jest kręcone prywatną kamerą. I chyba w tym bili się bezdomni czy coś w tym stylu. W razie czego poprawcie mnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Bum fights to urywki roznych walk nie aranzowanych, takich z ulicy + roznego rodzaju parodie "Bum Hunter" z udzialem bezdomnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 A ja polecam "pierwsze pierd*.*niecie" - Arka Gdynia vs costam ;] Tiaa i "z płetwy go w bebzol" buahaha :lol: :P Ten filmik wymiata :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja mam filmik co kolesia w Łodzi sprali nawet w telexpresie to pokazywali tylko nie cale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...