virtuomaniak Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Kupilem kierownice Logitech Formula Force GP ale mam problem z instalacja :( Jak zainstaluje to komputer jej nie wykrywa a w sofcie dolaczonym jak otwieram mam taki blad http://members.chello.pl/l.szklarski/log.bmp A jak biore opcje gier w panelu sterowania mam taki blad: Port gier lub sterowniki gier nie sa poprawnie skonfigurowane. Sprawdz w Menederze urzadzen Pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Jeżeli używasz Windowsa XP to musisz zainstalować SP1 i update ze strony Microsoftu odnośnie USB 2.0, bo chyba takowe posiadasz na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Jeżeli używasz Windowsa XP to musisz zainstalować SP1 i update ze strony Microsoftu odnośnie USB 2.0, bo chyba takowe posiadasz na płycie. Po co ?? Od kiedy kierownica wymaga USB 2.0 ?? Ja instalowałem kierę logitecha na 1.1 i śmiga aż miło Poza tym gość napisał, że chodzi o "Port gier" ... Masz kierownicę podpinaną pod Game port ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Mialem 2000 i nie dzialalo. Teraz sprawdzam na XP Nie, kierownica jest pod USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Chmmm u mnie smiga az milo. Zassalem nowe sterowniki. Przy instalacji sam wynajduje. Posprawdzaj na wszystkich portach USB. Sprawdz u kumpla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Mialem 2000 i nie dzialalo. Teraz sprawdzam na XP Nie, kierownica jest pod USB a w ogóle USB Ci działa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Problem rozwiazany, na win2000 nie wiem czemu nie chce dzialac. Po instalacji XP i SP1 dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 A SP do 2000 tez sa. U mnie myka ta kiera na 2000pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 no do 2000 mialem SP4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...