ManijaK Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Czeka mnie nieodwrotny format dysku. Mam bardzo wiele stron zapisanych w ulubionych i udostepnionych w trybie offline. Mam modem wiec zachowanie tych stron jest dla mnie bardzo wazne. Nie wiem gdzie na moim dysku (w jakim folderze) sa zachowane strony dodawane do ulubionych ani czy istnieje jakis program umozliwiajacy eksplorowanie ich. HELP! aha jeszcze jedno czasami strony w ulubionych w trybie offline nagle przestaja dzialac ... nie wiem czym jest to spowodowane. HEEELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 katalog to temporary internet files w katalogu windowsa, a same nazwy stron sa w katalogu ulubione oraz w katalogu historia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Czeka mnie nieodwrotny format dysku............. HEEELP A jaki Windows ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 To chyba zły temat jak na forum Hardware & Podkręcanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Można również wyeksportować ulubione do pliku Bookmarks.htm (format zgodny z netscape) i je później zaimportować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Eksportować ulubione można bardzo łatwo: w IE, plik, importuj-eksportuj, uruchmi się odpowiedni kreator, za pomocą którego bardzo łatwo zapisać do pliku adresy wszystkich ulubionych stron (również cookies). Po reinstalacji windy wykonujemy te same czynności, tylko wybieramy import ulubionych, wskazujemy stworzony wcześniej plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Strony zapisane zdaje sie sa trzymane w Windows/Offline Web Pages/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...