lukasrz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 wali sie na prawo :P ps. tylko nie usprawiedliwiaj sie ze robiles z reki, jak chcesz robic proste zdjecia zainwestuj w statyw :) wiesz to juz zabytek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam, od ok dwoch tyg posiadam minolte z10. Wsumie dopiero zaczynam z fotografia :) Dzisiaj udalo mi sie pstryknac kilka zdjec. 1. galazka 2. galazka #2 3. kamienna twarz (?) 4. kotus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Perła rulezz :wink: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Białe drzewa Oceńcie to. ;] Edyta Ramka się mnie nie podobała ;] Edytowane 15 Stycznia 2006 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Białe drzewa url=http://img370.imageshack.us/my.php?image=whitetree21aw.jpghttp://img370.imageshack.us/img370/8868/whitetree21aw.th.jpg[/img][/url Oceńcie to. ;] Edyta Ramka się mnie nie podobała ;] mi się podoba, fajny pomysł dobra realizacja, minus ramka :D Edytowane 15 Stycznia 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 raczej eksperyment ;) coraz bardziej odczuwam przewagę analogu nad cyfrą ... (kolorowy vs. monochromatyczny szum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A może takie coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 mi się podoba, fajny pomysł dobra realizacjaCieszę się że się spodobało :D minus ramka :DOj ciiicho :-P . @ pepek Dla mnie OK... może jedynie wykadrowałbym ciaśniej i przesunął zdjęcia bardziej na prawo lub lewo... ale to tylko moja opinia ;]. Dużo w tym zdjęciu jest PS'a ;] ? Żeby urozmaicić trochę posta ;] wklejam nudny i oblatany motyw, czyli zachód słońca troche inaczej ;] Płonące drzewa: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Warszawski skyline oraz smog :mrgreen: Nic specjalnego ale kocham takie widoczki :) Edytowane 16 Stycznia 2006 przez rcube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 fajna nawet ta wawka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Zdjęcia Wawy całkiem całkiem ;) Edytowane 17 Stycznia 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 samo miasto juz mniej fajne:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Time Goes By ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 @Blantmen Podoba się. Dlaczego nikt nic nie wstawia? Przestraszyliście się zimy? ;] 1. Alejka 2. W zaczarowanym lesie 3. 4. Malowane mrozem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) 1 i 2 very najs :D a co do Twego pytania to ja z zasady nie wychodzę na 20 stopniowy mróz :D Edytowane 24 Stycznia 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Dziękować. Cieszyć się że się podoba ;]. Ja w sumie też nie wychodzę na jakieś dłuższe sesje przy takiej temp. Zaprezentowane zdjęcia zrobiłem gdy nie było jeszcze takich mrozów. Dzisiaj wyszedłem tylko na godzinkę żeby zapolować na kaczki - z obiektywem oczywiście ;]. Niestety przy takim mrozie ciężko coś uchwycić, dlatego zrobiłem tylko kilka zdjęć dokumentalnych i szybko uciekłem do domu ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) [/img]http://img78.imageshack.us/img78/6606/friends3al.jpg[/img] Perła rulezz :wink: B) U mnie w Zamie tez taki bajer jest :P Nie cytujemy obrazków. fipa Edytowane 24 Stycznia 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 wodospadzik spoko:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Fajne masz okolice, ze taki wodospadzik mozna upolowac :) A przy okazji: "Chuck Norris zawsze robi ostre zdjecia. ZAWSZE." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Powiedz no mi czym robiłeś ten wodospadzik i jakie ustawienia pstrykacza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Dane EXIF : Konica Minolta Z3 1/2.5 sek F 8.0 ISO 50 08/01/2006 13:06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) 1/2.5 sek 08/01/2006 13:06 No a na podstawie tego można wywnioskować, że został użyty szary filtr :wink: . Edyta do posta niżej ;] @Maciek True true. Myślałem o tym, ale jakoś ciężko mi było wyobrazić sobie 1/2.5sek w dzień. Teraz przejrzałem Exif'y swoich fotek i faktycznie, w bardzo pochmurny dzień można to uzyskac bez szaraka ;]. @Dijkstra Tyż może być ;] zwłaszcza że na wodzie refleksów brakuje. Edytowane 26 Stycznia 2006 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) No a na podstawie tego można wywnioskować, że został użyty szary filtr :wink: . niekoniecznie ... zobacz, że jest przysłona 8.0 , ISO 50 no i dzień nie musiałbyć bardzo słoneczny :] Edytowane 26 Stycznia 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Imho polar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Interesuje mnie to, bo sam kiedys próbowałem taką fotkę zrobić, no ale za jasna wychodziła. Trzeba będzie za niedługo przysiąść i potestować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Kilka zdjęć: Troszke ciemne, nieostre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Moja pierwsza panorama :wink: Może nie największych lotów, ale dopiero się uczę. :wink: Edytowane 1 Lutego 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pescado Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 zenkiem zrobione ;) a to pierwsze nowąą cyfrówką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Wszedzie zima to dla odmiany cos cieplejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ładne i cieplutkie :wink: Powiedz no mi czym ramke dodałeś ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...