SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) no to czekam :wink: niektórzy po prostu lubią fontanny :D , poza tym za dużo PSujki na tym zdjęciu przez co pierwszy plan sztucznie wyszedł Ale fakt faktem, tam nie ma PSa to oryginal. EDIT: Kurcze przegladam sobie fotki i takie cos zauwazylem: Wtf? :/ Edytowane 14 Lipca 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) niemożliwe pierwszy raz widzę taką GO :blink: poza tym widać slady gumki na krzakach zresztą niech Maciek się wypowie Edytowane 14 Lipca 2006 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 niemożliwe pierwszy raz widzę taką GO :blink: poza tym widać slady gumki na krzakach zresztą niech Maciek się wypowie Jak to takiej GO nie widziałeś ? na zdjęciu można zobaczyć dużą różnicę - trawa rozmyta a krawężnik dalej jest just ostrzejszy. Powód ? te drzewa i blok są po drugiej stronie ulicy. a WTF z tymi " schodami " to nie wiem :blink: . Pozatym ślady gumki ? where ? SKR-> mocne zdjęcie :ph34r: 8O . Jednak błona - to jet to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Sorry za jakosc, skan z odbitki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak to takiej GO nie widziałeś ? na zdjęciu można zobaczyć dużą różnicę - trawa rozmyta a krawężnik dalej jest just ostrzejszy. Powód ? te drzewa i blok są po drugiej stronie ulicy. a WTF z tymi " schodami " to nie wiem :blink: . Pozatym ślady gumki ? where ? SKR-> mocne zdjęcie :ph34r: 8O . Jednak błona - to jet to. spoko chłopie nie nerwuj sie :D dla mnie tak to wygląda może monitor mi coś przekłamuje a może to kwestia kompresji? skoro mówisz że nie ma tam PS-a to nie mam powodu Ci nie wierzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 spoko chłopie nie nerwuj sie :D dla mnie tak to wygląda może monitor mi coś przekłamuje a może to kwestia kompresji? skoro mówisz że nie ma tam PS-a to nie mam powodu Ci nie wierzyć Ależ ja się nie nerwuje. :D Poprostu dziwi mnie ten fakt. Jeśli widzisz choć odrobinę złości w tamtym poście to wybacz - wcale taki nie miał być. :D Widać, że emoty " :) " i " ;) " są niezbędne. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ależ ja się nie nerwuje. :D Poprostu dziwi mnie ten fakt. Jeśli widzisz choć odrobinę złości w tamtym poście to wybacz - wcale taki nie miał być. :D Widać, że emoty " :) " i " ;) " są niezbędne. ;]no czasem się przydają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A mojej fotki nikt nie komentuje? nie lubie was :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A mojej fotki nikt nie komentuje? nie lubie was :P Bardzo fajnie wyglada ale w B&W, sam zobacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ale na lewo od tego kolesia na fotce. Co to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ale na lewo od tego kolesia na fotce. Co to jest ? chyba jakas znikajaca zjawa ;] albo aniol stroz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 chyba jakas znikajaca zjawa ;] albo aniol stroz :D Śmiech, śmiechem ale to skan foty ... i o ile dobrze kojarzę , bez PS-a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Szachy ---------- Czemy nie wyświetla się minuaturka, tylko od razu duża fotka ? :? Edytowane 15 Lipca 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) fajne BLANTMEN te szachy :rolleyes: na tapee dobre, tylko chyba troche przy jasne.. Edytowane 16 Lipca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 na rabatce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Grad :D Zdjecia robione Motorolą V235 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Mogłem zrobic fajnego HDR-a ale bez statywu nie dalo rady ;( Zrobilem tylko taką fotke :P Edytowane 16 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 kolejna porcja fotek :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) 1,3,4 ok ;) reszta mnie jakos nudzi :P a moje niebo fajowe ? =] pozdr. lukasrz. Edytowane 15 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 no niebo ma wypasione kolorki :) pewnie to dzisiaj robiles, no nie? ja tez robilem ten zachod slonca tylko nic ciekawego nie wyszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 no niebo ma wypasione kolorki :) pewnie to dzisiaj robiles, no nie? ja tez robilem ten zachod slonca tylko nic ciekawego nie wyszlo :) Dokladnie ze 2-3 godziny temu, fajne niebo bylo, mozna bylo dobrego HDR-a zrobic ale nie mialem statywu ani na czym postawic aparatu ;( zrobilem pare fot ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo kazde jest lekko przesuniete wzgledem drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Zawsze idzie je ręcznie dopasować. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 bylem chwile w gorach i tu 1 fotki dzisiaj przyjechalem i nie mialem czasu obrobic innych to daje na zachęte :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 no a ja jeszcze wstawiam kilka fotek :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. podoba sie chociaz jedna? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) no a ja jeszcze wstawiam kilka fotek :) podoba sie chociaz jedna? :) poodba mi sie 1- super cienie, kolory itp... 3- fajnie złapane 4- księżyc ;) fajny pomysł 5- ? :) co to jakas rozgnieciona gruszka miala byc ?:) 9-- ma klimat :) chociaz krzywawa :( @ genghiskan fajne, ale ciemne.... takie troche przymulone i szare mi sie wydaje :P Edytowane 15 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 lukasrz, ta 5 to jest piekny zamek zrobiony przez malego dzieciaczka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 genghiskhan HDR ? :-P Podoba się. daniel_konio Jedynka fajna, ale w BW będzie lepsza IMO. Dziewiątka też fajna. Tak w ogóle to długo mnie tutaj nie było i gdy przeczytałem kilka ostatnich stron, to nasuwa mi się jeden wniosek: wszyscy oszaleli na punkcie HDR'a :) . Ja do tego celu uzywam programu easyHDR napisanego przez jednego z uzytkowników Astro-Forum - polecam ten program. Pierwsze wersje programu były free, a teraz trzeba płacić niestety. Przy okazji moje zdjęcia: 01 W krzywym zwierciadle 02 Po drugiej stronie 03 HDR 04 HDR 05 Stairway to heaven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) bedzie tego wiecej :D całosc zobaczycie TU Edytowane 16 Lipca 2006 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) KURDE mialem skomentowane prawie wszystkie wasze nowe posty i opera sie wywalila!! :[ a od nowa mi sie nie chce pisac :[ Wiec nie przekaze wam mojej wspanialej wiedzy ;) Ewentualnie: @PiotruśPan - nie za duzy ten podpis? @genghiskhan - po co dawales swoja fotke, teraz bede mial koszmary w nocy :P Edytowane 15 Lipca 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 SKRYTOBOJCA Możliwe :) . Jak wstawiałem podpis miałem zmniejszone zdjęcie i faktycznie za duży wyszedł. Nie będę jednak już tego poprawiał, bo PS za każdym razem wstawia czcionkę innej wilkości tzn. raz 18pkt to 18 pkt, a innym to juz tylko 2pkt (mimo, że mam ustawione 18). Jednak bardziej od podpisu intersesuje mnie, czy podobaja się kadry :-P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...