Skocz do zawartości
Szymoon

Galeria Zdjęć Użytkowników PurePC

Rekomendowane odpowiedzi

Lukasrz fajne nasycenie kolorow, i w ogole takie ladne, nie za ciemne, nie za jasne, idealne, 3 pierwsze (ruiny) robia wrazenie, ale kolejne dwa nie zapieraja mnie w klacie :>.

thx :)

kolory chrome + balans bieli fine jakby jakis posiadacz s5600 był ciekawy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co by tu mozna bylo na tych fotkach zmienic zeby bylo lepiej :>

A mi sie podobaja, super... Jak zwykle :>. W pierwszej fotce, rzuca sie na oko lisc, ktory przypomina na poczatku jakiegos robaka ;]. W drugiej fotce, super drzewo, tylko szkoa, ze nie uchwyciles jakis jeszcze 10 cm w dol. Ogolnie bomba, naprawde super, gratuluje :>.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie podobaja, super... Jak zwykle :>. W pierwszej fotce, rzuca sie na oko lisc, ktory przypomina na poczatku jakiegos robaka ;]. W drugiej fotce, super drzewo, tylko szkoa, ze nie uchwyciles jakis jeszcze 10 cm w dol. Ogolnie bomba, naprawde super, gratuluje :>.

Ciesze się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamien w PD rozprasza strasznie :)

Gdyby nie on byloby fajnie i ostrosc na wode wtedy powinna byc bo jak rozumiem ona tutaj jest najwazniejsza.

Jak robisz fotke strumyku to pokus sie o zastosowanie czasu 1/10 lub dluzszego, aby ladnie sie rozmyl. Bo tak wyglada na zamrozona galerete :)

Wroc tam i daj dlugi czas!! :)

Ps. Zielen ma troche nienaturalny kolor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamien w PD rozprasza strasznie :)

Gdyby nie on byloby fajnie i ostrosc na wode wtedy powinna byc bo jak rozumiem ona tutaj jest najwazniejsza.

Jak robisz fotke strumyku to pokus sie o zastosowanie czasu 1/10 lub dluzszego, aby ladnie sie rozmyl. Bo tak wyglada na zamrozona galerete :)

Wroc tam i daj dlugi czas!! :)

Ps. Zielen ma troche nienaturalny kolor.

Kamien w kadrze mial byc i mial dodawac uroku ale chyba nie wyszlo :D

Niestety tam nie wroce bo to 170km ode mnie :D nie moglem pyknac zdjecia np z czasem 1s bo nie posiadam statywu :mad:

Czasem mnie też drażnią kolory s5600, trzeba sie troche nagimnastykowac zeby foto bylo idealne, troche gotowki wpadnie pod koniec roku, myśle nad 350D KIT ale nie wiem co sądzić o standardowym obiektywie 18-55mm, nie wiem czy warto bo podobno nie jest najwyzszej klasy.... nie chce zamienic siekierki na kijek ;]

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem mnie też drażnią kolory s5600, trzeba sie troche nagimnastykowac zeby foto bylo idealne, troche gotowki wpadnie pod koniec roku, myśle nad 350D KIT ale nie wiem co sądzić o standardowym obiektywie 18-55mm, nie wiem czy warto bo podobno nie jest najwyzszej klasy.... nie chce zamienic siekierki na kijek ;]

Zawsze mozna kupic a610 :mrgreen: I wtedy miec poprostu dwa aparaty do "roznych celow" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast 350D + kit, lepiej kupic D50 + 18-70 lub jeszcze lepiej d70s + 18-70 :)

OT bedzie sie robic jak dalej ten temat bedzie sie drozyc, wiec lepiej zaloz temat o lustrzankach ;) (Chyba ze juz taki jest)

Canon kit... lepiej zalozyc sloik od musztardy ;)

Powyzej 30mm i F9 jest ostro :)

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi