Skocz do zawartości
Szymoon

Galeria Zdjęć Użytkowników PurePC

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma co komentowac nawet. Musisz duzo popracowac nad warsztatem.

Poza tym nie zabronisz mi komentowac zdjec w temacie do tego przeznaczonym.

Nie chcesz by Twoje zdjecia ktos komentowal, nie umieszczacj ich na forum publicznym.

Stworz prywatna stronke, zaloz galerie na haslo i bedziesz mial swoja grupke TWA :)

Edytowane przez SKRYTOBOJCA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

]http://img241.imageshack.us/img241/8804/5057481lgww7.th.jpg

Nikon D80 + Sigma 17-70

Skrytobojce prosze o nie komentowanie.

pozdr

Jedno pytanie ... czemu zdjęcie krzywo ? : >

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zabronisz mi komentowac zdjec w temacie do tego przeznaczonym.

Poza tym i tak nie ma zbytnio czego.

Nie życze sobie tego. Po co miałbyś komentować skoro moje foty jak i mojego kumpla (ktore wczesniej uznawales za bardzo dobre przykłady hdr) uznałes za kiczowate (topik na obiektywni.pl).

@MaciekCi:

a pomijajać krzywizne mozesz cos powiedziec? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@MaciekCi:

a pomijajać krzywizne mozesz cos powiedziec? :D

No jakoś nie leży mi ta fotka , jakoś nie ma nastroju :> nie bardzo ją rozumiem. No i HDR nie taki jak w wykonaniu rcube ;) (człowiek do lepszego się szybko przyzwyczaja).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Nie przejmuj się genghiskhan, mnie te zdjęcia jak i te z przytulnej knajpki zamieszczane przez Ciebie wcześniej się podobają. Torowisko to klimacik prosto ze stalker'a. :-D

A towarzysz tak często wspominający o twa i od zdjęcia z wazelinką, której jak widać ma pod dostatkiem, ma tu takie swoje a zdjęcia ocenia według swojej bliżej mi nie znanej "orientacji ziomalowej".

Krowa , która dużo ryczy mało mleka daje. ;-)

A... i jeszcze ma osiągnięcia w zapodawaniu do moderacji nowych uczestników tego tematu. Także ma jeden plus.

Jak komuś "podchodzą" zdjęcia zachodu słońca nad jakąś polaną czy lasem a na dodatek tematyka ta powtarza się z każdym jego postem to też dobrze. Widać, że dla niektórych szczytem szczytów jest jeleń na rykowisku.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2349645[/snapback]

qqrydza lol i rotfl zastanow sie czasem co piszesz aby sie nie osmieszac.

...

Boki zrywac :lol:

No właśnie się zastanowiłem. Zpp dostałem na siedem dni a od tamtego dnia do dzisiaj, minęło pewnie ze trzy tygodnie. Miałem więc chwilkę i mogłem sięgnąć wstecz tematu i do takich wniosków doszedłem względem Twoich wypowiedzi. Nie przeczę, że wyrażasz czasem opinie, z którymi trudno się nie zgodzić lecz ogólna Twoja postawa pozostawia wiele do życzenia. I to, że potwierdzasz kumoterstwo z moderatorem wskazuje na to iż czujesz się tu dość bezkarny ze swoją arogancją i manierą pisania częstych offtop'ów chociażby w tym temacie. Mod zresztą też nie grzeszy "przyjacielskim" nastawieniem do mnie, wykręcając się żałosnym wykrętem i pozostawiając mnie tylko z krótkim monologiem.

Myślę, że kontynuowanie tej sprawy jest już zbyteczne.

Pozdrawiam.

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypraszam sobie Kumoterstwo

W tym temacie uczestniczy kilkanascie innych osob, jak rowniez i jeden redaktor (lukasrz).

Ps. Co do mojej postawy... przypomnij sobie za co dostales bloka.

Dwoch redaktorów, jakbys nie zauważył.

A Twoja postawa jest czasami bardzi irytujaca....naprawde (i nie pisz zaraz ze moja też, w tym momencie i ja i qqrydza piszemy o Twojej)

Co do ilosci gadania i zdjec to nie wiem o co ci chodzi... Naprawde mało Twoich fot widzialem. W folio tez duzo ich nie masz :D

------------------------------------

a tu fota :P

nie mowie jak zrobiona i gdzie....

poczekam na specjalistow wypowiedzi :lol:

calun1.jpg

Edytowane przez genghiskhan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to, że potwierdzasz kumoterstwo z moderatorem wskazuje na to iż czujesz się tu dość bezkarny ze swoją arogancją i manierą pisania częstych offtop'ów chociażby w tym temacie. Mod zresztą też nie grzeszy "przyjacielskim" nastawieniem do mnie, wykręcając się żałosnym wykrętem i pozostawiając mnie tylko z krótkim monologiem.

Jaja sobie chłopie robisz ? :? Dostałeś to, na co zasłużyłeś (REGULAMIN) i to Ty mnie prosiłeś żebym Ciebie potraktował inaczej niż resztę (pamiętasz ? prosiłeś abym zdjął Ci bana , lol ). Oczywiście nie zapomniałeś polecieć z tym do innego moderatora... bo co ? masz wtyki to Tobie wszystko wolno ? I łamać regulamin ? I co ? Niby wobec Ciebie mam nie zastosować kary ? Tak ? Rotfl... :? Daruj sobie takie teksty.

Mod oczywiście nie grzeszy "przyjacielskim" nastawieniem do Ciebie bo niby z jakiej racji ? Sory dla mnie to możesz być najwyżej userem tego forum jak tysiące innych , nikim więcej a na pewno nie : "przyjacielskie nastawienie" . Regulamin to regulamin i koniec kropka. Koniec tego OffTopu. :?

EDIT : fipa ma rację , dosyć tego ... posypały się % ...

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że procenty zaraz cofniesz bo nie ma posta, w którym nie zamieściłbym fotki. Więc za co te procenty. A skrytobójca też został ukarany?

Widzę, że te ciekawsze posty już zostały usunięte. Naprawdę nie rozumiem dlaczego procenty otrzymałem za ot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a co specjalisci powiedzą na takie cos?

http://img237.imageshack.us/img237/8837/pa...ered1lj7.th.jpg

Celowo zmiękczone.

Ano , ciekawy efekt. Zdjęcie super. :)

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jakim zdjeciu piszesz? Bo ja nic nie widze.

Nawet link nie dziala :>

Nie dziwie sie nawet komp Cie nie lubi i linki Ci nie dzialaja :lol:

Szkoda bo byś mogl powiedziec o nadmiernej obróbce zdjecia, kiepskim kontrascie, błahej tematyce itp itd :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziwie sie nawet komp Cie nie lubi i linki Ci nie dzialaja :lol:

Szkoda bo byś mogl powiedziec o nadmiernej obróbce zdjecia, kiepskim kontrascie, błahej tematyce itp itd :lol:

A Tobie widze nadal cisnienie nie opadlo.

Najwidoczniej musze sie przyzwyczaic do takich ludzi jak Ty na tym forum.

A fotka poprawna/dobra.

Glebiej mnie nie rusza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[imq]http://img187.imageshack.us/img187/1644/dsc00218px4sic5.jpg[/imq]

Robione Sony Erricsonem K750i :)

I przerobione zdjęcie z 2 stron temu :wink:

[imq]http://img187.imageshack.us/img187/5082/img1334gggggvi0.jpg[/imq]

Tak nice te z k750i :>. Sam wiem, bo robilem od lutego tym phonem, wczoraj zamienilem na nokie 6230i, bo te sony za szybko z ceny zjezdzaja :|. a nokie jako tako trzymaja :). Ja juz niedlugo przygotowuje sie do zalania topicu zdjeciami :>. Ale z tym HDR, to nadal sobie nie poradze ;/. Juz dzieki Skrytobojc'y wiem co to, ale jak do konca to zrobic to nie wiem :oops: ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi