BLANTMEN Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Ech przydalby mi sie RAW a najlepiej wiecej niz 15 sec naswietlenia :( Edytowane 10 Października 2006 przez rcube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 A jaki miales aparacik? Bo juz zapomnialem :) Widac ze masz ta technike dobrze opanowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 a610 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Nikon D80 + Sigma 17-70 Skrytobojce prosze o nie komentowanie. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Nie ma co komentowac nawet. Musisz duzo popracowac nad warsztatem. Poza tym nie zabronisz mi komentowac zdjec w temacie do tego przeznaczonym. Nie chcesz by Twoje zdjecia ktos komentowal, nie umieszczacj ich na forum publicznym. Stworz prywatna stronke, zaloz galerie na haslo i bedziesz mial swoja grupke TWA :) Edytowane 10 Października 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) ]http://img241.imageshack.us/img241/8804/5057481lgww7.th.jpg Nikon D80 + Sigma 17-70 Skrytobojce prosze o nie komentowanie. pozdr Jedno pytanie ... czemu zdjęcie krzywo ? : > Edytowane 10 Października 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Nie zabronisz mi komentowac zdjec w temacie do tego przeznaczonym. Poza tym i tak nie ma zbytnio czego. Nie życze sobie tego. Po co miałbyś komentować skoro moje foty jak i mojego kumpla (ktore wczesniej uznawales za bardzo dobre przykłady hdr) uznałes za kiczowate (topik na obiektywni.pl). @MaciekCi: a pomijajać krzywizne mozesz cos powiedziec? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 @MaciekCi: a pomijajać krzywizne mozesz cos powiedziec? :D No jakoś nie leży mi ta fotka , jakoś nie ma nastroju :> nie bardzo ją rozumiem. No i HDR nie taki jak w wykonaniu rcube ;) (człowiek do lepszego się szybko przyzwyczaja). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 to moze lepiej tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 rcube, jakas instrukcja do takich fotek? Bylbym wdzieczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Nie przejmuj się genghiskhan, mnie te zdjęcia jak i te z przytulnej knajpki zamieszczane przez Ciebie wcześniej się podobają. Torowisko to klimacik prosto ze stalker'a. :-D A towarzysz tak często wspominający o twa i od zdjęcia z wazelinką, której jak widać ma pod dostatkiem, ma tu takie swoje a zdjęcia ocenia według swojej bliżej mi nie znanej "orientacji ziomalowej". Krowa , która dużo ryczy mało mleka daje. ;-) A... i jeszcze ma osiągnięcia w zapodawaniu do moderacji nowych uczestników tego tematu. Także ma jeden plus. Jak komuś "podchodzą" zdjęcia zachodu słońca nad jakąś polaną czy lasem a na dodatek tematyka ta powtarza się z każdym jego postem to też dobrze. Widać, że dla niektórych szczytem szczytów jest jeleń na rykowisku. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Ludzie czy ktos mi w koncu wytlumaczy, co to jest ten HDR?? Pytam juz chyba z 5 raz :|... Edytowane 10 Października 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ludzie czy ktos mi w koncu wytlumaczy, co to jest ten HDR?? Pytam juz chyba z 5 raz :|... O ty leniu :D http://www.google.com/search?num=100&h...&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 2349645[/snapback] qqrydza lol i rotfl zastanow sie czasem co piszesz aby sie nie osmieszac. ... Boki zrywac :lol: No właśnie się zastanowiłem. Zpp dostałem na siedem dni a od tamtego dnia do dzisiaj, minęło pewnie ze trzy tygodnie. Miałem więc chwilkę i mogłem sięgnąć wstecz tematu i do takich wniosków doszedłem względem Twoich wypowiedzi. Nie przeczę, że wyrażasz czasem opinie, z którymi trudno się nie zgodzić lecz ogólna Twoja postawa pozostawia wiele do życzenia. I to, że potwierdzasz kumoterstwo z moderatorem wskazuje na to iż czujesz się tu dość bezkarny ze swoją arogancją i manierą pisania częstych offtop'ów chociażby w tym temacie. Mod zresztą też nie grzeszy "przyjacielskim" nastawieniem do mnie, wykręcając się żałosnym wykrętem i pozostawiając mnie tylko z krótkim monologiem. Myślę, że kontynuowanie tej sprawy jest już zbyteczne. Pozdrawiam. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Wypraszam sobie Kumoterstwo W tym temacie uczestniczy kilkanascie innych osob, jak rowniez i jeden redaktor (lukasrz). Ps. Co do mojej postawy... przypomnij sobie za co dostales bloka. Dwoch redaktorów, jakbys nie zauważył. A Twoja postawa jest czasami bardzi irytujaca....naprawde (i nie pisz zaraz ze moja też, w tym momencie i ja i qqrydza piszemy o Twojej) Co do ilosci gadania i zdjec to nie wiem o co ci chodzi... Naprawde mało Twoich fot widzialem. W folio tez duzo ich nie masz :D ------------------------------------ a tu fota :P nie mowie jak zrobiona i gdzie.... poczekam na specjalistow wypowiedzi :lol: Edytowane 11 Października 2006 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Mam nadzieje, ze Maciek wpadnie i poczęstuje Was wszystkich %, bo naprawde nie znacie umiaru. Ja sie mieszać nie będe, jedynie apeluje o milczenie w tej kwestii :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) I to, że potwierdzasz kumoterstwo z moderatorem wskazuje na to iż czujesz się tu dość bezkarny ze swoją arogancją i manierą pisania częstych offtop'ów chociażby w tym temacie. Mod zresztą też nie grzeszy "przyjacielskim" nastawieniem do mnie, wykręcając się żałosnym wykrętem i pozostawiając mnie tylko z krótkim monologiem. Jaja sobie chłopie robisz ? :? Dostałeś to, na co zasłużyłeś (REGULAMIN) i to Ty mnie prosiłeś żebym Ciebie potraktował inaczej niż resztę (pamiętasz ? prosiłeś abym zdjął Ci bana , lol ). Oczywiście nie zapomniałeś polecieć z tym do innego moderatora... bo co ? masz wtyki to Tobie wszystko wolno ? I łamać regulamin ? I co ? Niby wobec Ciebie mam nie zastosować kary ? Tak ? Rotfl... :? Daruj sobie takie teksty. Mod oczywiście nie grzeszy "przyjacielskim" nastawieniem do Ciebie bo niby z jakiej racji ? Sory dla mnie to możesz być najwyżej userem tego forum jak tysiące innych , nikim więcej a na pewno nie : "przyjacielskie nastawienie" . Regulamin to regulamin i koniec kropka. Koniec tego OffTopu. :? EDIT : fipa ma rację , dosyć tego ... posypały się % ... Edytowane 11 Października 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Myślę, że procenty zaraz cofniesz bo nie ma posta, w którym nie zamieściłbym fotki. Więc za co te procenty. A skrytobójca też został ukarany? Widzę, że te ciekawsze posty już zostały usunięte. Naprawdę nie rozumiem dlaczego procenty otrzymałem za ot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Też mam "siakąś" figurkę :D , zdjęcie z archiwum. Właśnie apropos udzielania się to gdzie się podział post o piwku i chóralnego wyśmiewania pewnych osób? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 No a co specjalisci powiedzą na takie cos? Celowo zmiękczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) No a co specjalisci powiedzą na takie cos? http://img237.imageshack.us/img237/8837/pa...ered1lj7.th.jpg Celowo zmiękczone. Ano , ciekawy efekt. Zdjęcie super. :) Edytowane 11 Października 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Pal licho tą ramkę- nie chce mi sie już jej poprawiać... I jak;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 chyba nie ten sam to w parku szczytnickim we wrocławiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Ano , ciekawy efekt. Zdjęcie super. :) O jakim zdjeciu piszesz? Bo ja nic nie widze. Nawet link nie dziala :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 O jakim zdjeciu piszesz? Bo ja nic nie widze. Nawet link nie dziala :> Nie dziwie sie nawet komp Cie nie lubi i linki Ci nie dzialaja :lol: Szkoda bo byś mogl powiedziec o nadmiernej obróbce zdjecia, kiepskim kontrascie, błahej tematyce itp itd :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Nie dziwie sie nawet komp Cie nie lubi i linki Ci nie dzialaja :lol: Szkoda bo byś mogl powiedziec o nadmiernej obróbce zdjecia, kiepskim kontrascie, błahej tematyce itp itd :lol: A Tobie widze nadal cisnienie nie opadlo. Najwidoczniej musze sie przyzwyczaic do takich ludzi jak Ty na tym forum. A fotka poprawna/dobra. Glebiej mnie nie rusza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 A Tobie widze nadal cisnienie nie opadlo. Najwidoczniej musze sie przyzwyczaic do takich ludzi jak Ty na tym forum. A fotka poprawna/dobra. Glebiej mnie nie rusza. Ja jestem całkowicie spokojny B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Robione Sony Erricsonem K750i :) I przerobione zdjęcie z 2 stron temu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 [imq]http://img187.imageshack.us/img187/1644/dsc00218px4sic5.jpg[/imq] Robione Sony Erricsonem K750i :) I przerobione zdjęcie z 2 stron temu :wink: [imq]http://img187.imageshack.us/img187/5082/img1334gggggvi0.jpg[/imq] Tak nice te z k750i :>. Sam wiem, bo robilem od lutego tym phonem, wczoraj zamienilem na nokie 6230i, bo te sony za szybko z ceny zjezdzaja :|. a nokie jako tako trzymaja :). Ja juz niedlugo przygotowuje sie do zalania topicu zdjeciami :>. Ale z tym HDR, to nadal sobie nie poradze ;/. Juz dzieki Skrytobojc'y wiem co to, ale jak do konca to zrobic to nie wiem :oops: ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...