MaciekCi Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 MaciekCi fotka mi sie podoba, calkiem dobry pomysl, wykonanie troszke gorsze - moim zdaniem troche zbyt duze kontrasty (gdy ustawie jasnosc monitora na maxa to widze dobrze wszystkie szczegoly... ale wtedy foto tracic troche urok... trzebaby troszke zmiekczyc swiatlo, ale to IMO) Tu nie trzeba widzieć wszystkich szczegółów ;) i tak wydaje mi się , że za mało kontrastowo ... Taki ma być styl tej fotki. :) Oczywiście dziękuję wszystkim za komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Obiecane Foty :>. Big thx dla MaciekCi :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 @St1ch: trochę szkoda, że 3 i 4 wyszły nieostre. Z tych czterech zdjęć najbardziej podoba mi się 1. @MaciekCi: aż mi się szkoda zrobiło tego misia. Autentycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) @St1ch: trochę szkoda, że 3 i 4 wyszły nieostre. Z tych czterech zdjęć najbardziej podoba mi się 1. @MaciekCi: aż mi się szkoda zrobiło tego misia. Autentycznie. Dzieki za komenta, tak naprawde to moje takie pierwsze prO foty, o ile w porownaniu z Waszymiu mozna je nazwac prO :> :). I z dzisiejszego dnia :> Nudy w pracy? nieeee! Z kumplami, kazdy cos polozyl, i nic do siebie nie pasuje :). I dokladam z wczorajszego dnia :> Znowu dodaje zdjecia, ale tym razem juz w miniaturkach, bo za duzo na stronie Wam miejsca zajmuje :). Edytowane 7 Listopada 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 @MaciekCi: aż mi się szkoda zrobiło tego misia. Autentycznie. Koleżanki i innych rozpaczających nad misiem i moim okrucieństwem pocieszam : On zawsze marzył o karierze aktora :P a to tylko gra ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 A co powiecie na temat tego zdjecia :>? :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Puscic w B&W, jakas semi-sephiowa dominanta i bedzie fajnie. (brzegi kart w szopie wyciagales?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Puscic w B&W, jakas semi-sephiowa dominanta i bedzie fajnie. (brzegi kart w szopie wyciagales?)Ta oryginal zdjecia jest w ogole niepodobny :). W photoshopie robilem: Poziomy, auto-poziomy, auto-kontrast, filtr fotograficzny, poziomy, wyostrzenie, filtr fotograficzny, auto-poziomy, krzywe i powstalo to cudenko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) widzę że się trochę watek rozkręcił, @Maciek fajny pomysł miałes na fotkę z misiem wykonanie też fajne jedynie szkoda mi obciętej ręki z pistoletem, trochę tak wygląda sztucznie :-P CUT - OFFTOP Edytowane 8 Listopada 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 @Maciek fajny miałeś pomysł z tym misiem. Trochę szkoda uciętego gnata ;], ale i tak się podoba. @st1ch ciekawy pomysł, ale poPSuty - jeśli wiesz co chcę powiedzieć. Krawędzie kart, zwłaszcza te w ciemncyh fragmentach kadru, świecą. Wygląda to tak jakby zrobiony tam był negatyw - odwrócenie barw. Prawdopodobnie za mocno wygiąłeś krzywą w PSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Tak , tylko szkoda , że "ręki" tam nie było. :D Fotka F5.6 i 30s - nie wiem kto by tyle czasu nie poruszył ręką. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Dziwne, że misiek tyle wytrzymał nieruchomo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Dziwne, że misiek tyle wytrzymał nieruchomo... Prawdopodobienstwo ustrzymania nieruchomo aparatu przez 30s jest bliskie 0 :] Usun z podpisu info ze poszukujesz elektorniki do dysku bo chyba nie aktualne juz ;) p.s wczoraj wyslalem po godz 17 dysk, priorytetem pozdr. Edytowane 8 Listopada 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 No ja mam nadzieję, że nieaktualne ;] Akurat właśnie zmieniałem, jak to napisałeś :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Prawdopodobienstwo ustrzymania nieruchomo aparatu przez 30s jest bliskie 0 :] Usun z podpisu info ze poszukujesz elektorniki do dysku bo chyba nie aktualne juz ;) p.s wczoraj wyslalem po godz 17 dysk, priorytetem pozdr. Ale od czego jest statyw :] A co do miśka ... no cóż , stabilny jakiś :D A na serio to trzymał go sznurek :) Edytowane 8 Listopada 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 No ja mam nadzieję, że nieaktualne ;] Akurat właśnie zmieniałem, jak to napisałeś :* ok, tylko bez calusow bo jeszcze ktos cos pomysli sobie ;) zeby nie bylo ot ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 lukasrz -> coś różowo ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 lukasrz -> coś różowo ... :) wiem ;) zwalilem fote w szopie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) :unsure: strzelone w locie z okna pociągu ;) w trakcie podrozy na ---> Cracow ;) Edytowane 9 Listopada 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 ten przepał to nie fajny jest :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Fajna fota, jak w ruchu, i ze ostra, wow :blink: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Wali po oczach niestety i to się najbardziej rzuca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Fajna fota, jak w ruchu, i ze ostra, wow :blink: :oops: A co w tym dziwnego ? Czas 1/200 i już po problemie z ostrością :] (jeśli chodzi o pociąg) Przepał bleee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) a co powiecie na takie kropelkowe bombardowanko? ;) Edytowane 9 Listopada 2006 przez konios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Świetny efekt wyszedł, dobry kadr, kolorki - wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) A mi się ten przepał podoba - ma w sobie to "coś". Kropelki wyszły świetnie. Edytowane 9 Listopada 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 wali po oczach, dominuje zdjęcie, nie pozwala skupić się głównym temacie , przepałom mówimy stanowcze nie :D!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 A co w tym dziwnego ? Czas 1/200 i już po problemie z ostrością :] (jeśli chodzi o pociąg) Przepał bleee. 1/480s w tym wypadku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Niezły efekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...