fipa Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Pierwsze i trzecie są fajniutkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 podoba mi sie ta mrocznosc :) 3 zdjecie tez fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 3 - nice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 takie sobie, za mocno walnięte lampą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Poprawie się :) a to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Pierwsze tak jak przedmowca, przepalone, w ogole mi sie nie podoba, a ten skok, hmm.. W sumie ciekawy moment ujecia, ale same ujecie nie za bardzo.Wolalbym wiekszy kadr, i mniejszy zoom, i mniej tego murku, a postaci, a w tle mi sie widzi ksiezyc w pelni :> :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Zdecydowanie za ciasny kadr. Lepiej jakby chociaz caly rower sie znalazl i tak jak przedmowca mniej tego granitu z pomnika Armii Poznan :D gdzyz za bardzo odbija flasha. Mi sie podoba pierwsze gdyby nie bylo tak przepalone, mogles zmniejszyc ustawienie flasha albo czegos jako difusera uzyc. Edytowane 16 Listopada 2006 przez samedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 dzięki Panowie za rady :) nastepne postaram sie wrzucic uwzgledniajac Wasze uwagi :) p.s. pozdro dla Samediego :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Hmm pomyślałem że też wam zaprezentuje moje wstępne wypociny :-P Od razu ostrzegam że jestem amatorem i nie posiadam najwyższych lotów cyfraka :) Nikon coolpix p2 : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 1 zdjęcie nieostre. I pewnie zrobione z flashem, bo kwiatek świeci się jak psu jajka. 2 i 3 ciekawe. Na 4 też jakby ostrość uciekła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 1 zdjęcie nieostre. I pewnie zrobione z flashem, bo kwiatek świeci się jak psu jajka. 2 i 3 ciekawe. Na 4 też jakby ostrość uciekła.Nic dodać nic ująć. Podoba mi się 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) 1 zdjęcie nieostre. I pewnie zrobione z flashem, bo kwiatek świeci się jak psu jajka. 2 i 3 ciekawe. Na 4 też jakby ostrość uciekła.no tak 1 było robione z flashem bo bez niego nie było chyba szans na zrobienie normalnego zdjecia :-| Chyba ze bym miał statyw bo w rekach to nie ma szans zeby zdjecie nie wyszło zamazane. chyba ze macie na to jakies sposoby :? Znalazłem jeszcze takie zdjecie , moze wam sie spodoba : Wieża obserwacyjna pustyni Błędowskiej na Śląsku : to 2 zdjecie co wczesniej dałem zrobiłem jeszcze w taki sposob ale wydaje mi se ze ten pierwszy jest ładniejszy : Edytowane 17 Listopada 2006 przez Dickson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Dickson - jedynie druga fota jest ok, reszta bezznadzieja :>. i nie wrzucaj tego samego zdjecia 2 razy... Edytowane 18 Listopada 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Dickson foty przeciętne. W 1 mogłeś zastosować korekte siły błysku( o ile ten aparat ma to) i tylko lekko dopalić. Na 2 gdyby ta flara była zupełnie pionowa to fajny efekt byłby-podobają mi się foty z takim czymś pomimo, że uznawane jest to za wadę ;) Reszta taka sobie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zdjęcie z manify dotyczącej budowy obwodnicy Augustowa, pierwszy plan- działacz greenpeace, dalej- tłum;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 widze, ze bawicie sie w malowanie swiatlem, to tez cos dam: i krople: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 AKa - same mohery za nim ;) tomos - bdb zdjęcia. Duży + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 AKa - Zdjecie, hmmm, hmmm, no nie wiem, takie jakies, aaaaaaaa srednie, o ;]. Ale za pomysl +. tomos - Kropelki z tego wzgledu, ze juz tutaj przerobione z 100 razy z natchnienia Macieckiego, to juz sie ich przejadlem, i nie wypowiem sie na ten temat :>. A ten taki efekt swietlny - fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 1 fotka świetna tomos. AKa - ciekawe ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 natchnienia Macieckiego Dlaczego tak dziwnie odmieniasz mój nick ? :huh: Prędzej zrozumiałbym "Maciekciego" ale nie "Macieckiego" - to już drugi raz ... a poprawna forma to "MaćkaCi" ;) Aka - podoba się , podoba. :) tomos - krople fajne , bo jakoś malowanie światłem mnie nie rusza. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Inspiracja okładką albumu Moonspella: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Bardziej jako ciekawostka niz prezentacja 'sztuki'... Edytowane 19 Listopada 2006 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Skoro ciekawostka to ok, ale ... Zdjęcie nr 1 - przepalenia w lewym górnym rogu. Zwracaj na to uwagę następnym razem Zdjęcie nr 2 - niech zgadnę - dałeś jej flashem po oczach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zdjęcie nr 2 - niech zgadnę - dałeś jej flashem po oczach ? na moj gust raczej nie :] przepalil bez flasha ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Fakt, bez flasha, zwierzatko siedzialo mi na nodze za plecami mialem okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Sorry - my bad :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Zamieszczam nowe fotosy z niedzieli, z wypadu do Gdanska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 1 i 2 dobre :) 3 bez ładu i składu i ja nie widzę treście 4 totalne zwykłe zdjęcie...szczerze mowiac nie wiem jaki tu miales zamiar 5 nie podoba mi sie...ale nie wiem dlaczego :P 6 fajne fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...