sansaba Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Oceńcie - zaznaczam, że oprócz normalnego pstrykania, to mój debiut w kwestii zrobienia czegoś "artystycznego" ... Robione sprzętem z sigu we wrześniu ubiegłego roku, pod zamkiem w Pieskowej Skale. Zdjęcie wrzucone "na żywca", żadnego obrabiania nie było. pozdrawiam sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Taka propozycja już chyba była i nie przeszła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jak juz mam miec krytyke, i nie wolno zameszczac zdjec jak to napisalisci "do rodzinnego albumu", to to zdjecie sansaba jest malo "artystyczne" ;] Nowe fotosy, oby byly "artystyczne" :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Zdjęcie Takie tam bawiłem się ... A drugie z podróży do włoch :) Photo st1ch - twoje zdjęcia są rewelka ... zdradzisz gdzie to miejsce jest ? Edytowane 4 Stycznia 2007 przez MisiekLover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Zdjęcie Takie tam bawiłem się ... A drugie z podróży do włoch :) Photo st1ch - twoje zdjęcia są rewelka ... zdradzisz gdzie to miejsce jest ? Ucieta swieczka na pierwszy rzut oka strasznie drazni, samolot, juz tyle ludzi z Irlandi i Angli stawialo fotki, jak leca do pracy, ze juz nie zachwycaja :>. Co do miejsca, to miasto: Koscierzyna -> jez. Kapliczne -> 25 m od mojego domu :) :>. troche ps'a Edytowane 4 Stycznia 2007 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Co do świeczki do zgodze się lekko ucięta chodz i tak efekt jest ciekawy może nic nadzwyczajnego bo dopiero zaczynam przygode z fotografią. A co do samolotu wiem że to nie jest nowego czy coś tylko ciekawe jest to że brudna szyba urozmaiciła zdjęcie heh ... - no ok nic ciekawego :P st1ch - jakie aparatu używasz jeśli można wiedzieć i czy używasz do niego jakiś filtrów ? czy może obrabiasz je w jakimś programie... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 s1tch - fotki po PSie ... okropne :] szczerze mówię ... te "zwykłe" najs ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 "Gąsieniczka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Co do świeczki do zgodze się lekko ucięta chodz i tak efekt jest ciekawy może nic nadzwyczajnego bo dopiero zaczynam przygode z fotografią. A co do samolotu wiem że to nie jest nowego czy coś tylko ciekawe jest to że brudna szyba urozmaiciła zdjęcie heh ... - no ok nic ciekawego :P st1ch - jakie aparatu używasz jeśli można wiedzieć i czy używasz do niego jakiś filtrów ? czy może obrabiasz je w jakimś programie... pozdrawiam Nikon d40, te pierwsze to sa surowe, prosto z aparatu w photoshopie je tylko przekadrowalem i dodalem ramke. Natomiast kolejne sa juz przerabiane w photoshopie (czyli "ps'e" :>). s1tch - fotki po PSie ... okropne :] szczerze mówię ... te "zwykłe" najs ...Nie wiem czemu, ale te z ph'sa cos w sobie maja, ale obydwie wersje mi sie podobaja, ale bardzo sie ciesze, ze pierwszy raz w zyciu powiedziales cos pozytywnego na moje fotki - te surowe :>. Az sie ciesze, bo wiem wtedy, ze jezeli Tobie sie podobaja, to musza byc fajne :). PZdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 aj :) Dawno nic nie wstawiałem :] więc nadszedł czas na coś nowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Fajna koncepcja ;] Podoba mi się... Jednak że imo lepszy klimat osiągnąłbyś, gdyby ta książka była z takich oldskulowych i grubszych ALE z taką okładką jak na w/w zdjęciu. I tło... hmm w głębi bardzo nieostry jakiś stary drewniany kredens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Mi najbardziej odoba sie ta gorna krawedz kieliszka, jak osiagnales taki efekt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Mi najbardziej odoba sie ta gorna krawedz kieliszka, jak osiagnales taki efekt? Tzn. ? Kieliszek jest dymiony ... Jeśli o to chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RangeRR Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jak dla mnie ucięty cień książki, i troszkę ten jasny pasek spuje lekko te zdjęcie ale nie dużo. Ale i tak zdjęcie na duży plus ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Panorama z "Małyszówki" :wink: w moim mieście (klik na [+] Powiększ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 MaciekCi - dymiony? Tzn w phs'e czy "odymiles" go sadza itp? deserted - panorama troche zle poskladana :>. WIdac braki i w ogole, ale pewnie ciezko byla zrobic, przesuwajac o pare cm aparat i zorientowac sie gdzie ostatnio sie robilo fote :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 MaciekCi na stocki teraz robisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) MaciekCi na stocki teraz robisz? Takiego czegos by na stocka nie przyjeli :) Maciek odnajduje dusze artysty ;) Edytowane 8 Stycznia 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 MaciekCi - dymiony? Tzn w phs'e czy "odymiles" go sadza itp? To znaczy, że jest dymiony ... fabrycznie :] i nawet jakbyś chciał to tego nie "umyjesz" ... Takie są kieliszki. :) Takiego czegos by na stocka nie przyjeli :) Maciek odnajduje dusze artysty ;) Oj, nie drażnij mnie :P i nie rób ze mnie gengiego ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 ot tak z nudy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Takie małe coś- 4sek. statyw, iso100. C350D+Mir 37mm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) jakieś z wakacji jeszcze: 1. 2. 3. i trochu nocnych fot z dzisiaj... bez obróbki prosto z aparatu, pomniejszone tylko w ps'cs :P niestety niektóre straciły przez to trochu na ostrości: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Edytowane 9 Stycznia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Katedra też bardzo ładna Podoba mi się ten park ;) Edytowane 9 Stycznia 2007 przez MisiekLover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RangeRR Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Te nocne to w sumie nic ciekawego, z ciekawszej perspektywy owszem. Jak dla mnie to wygląda na ustawienie się gdzieś ze statywem i tyle... Do takich fot potrzebna dobra miejscówka przede wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Te nocne to w sumie nic ciekawego, z ciekawszej perspektywy owszem. Jak dla mnie to wygląda na ustawienie się gdzieś ze statywem i tyle... no bo się ustawiłem ze statywem i tyle hehehe, na razie jestem na etapie fascynacji fotografią i staram się zgłębiać swoją wiedze, eksperymentować z migawką, przysłoną itd. nie mam o sobie jakiegoś profi mniemania, miejscówka jest taka a nie inna - czyli zabawa ze światłem i czasem otwarcia migawki przede wszystkim. p.s. wrzuć jakieś swoje fotki bo widzę, że sprzęt masz dość konkretny :> Edytowane 9 Stycznia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RangeRR Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) No i dobrze, tak trzeba. Miałem faze na nocne foty długi czas. Stara fota jeszcze z wakacji, nic za szczególnego. Ale zawsze coś :) Edytowane 10 Stycznia 2007 przez RangeRR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 A oto Mój Aniołek... (Kudowa Zdrój, 08.06) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) fota druga trzecia czwarta ostatnia Edytowane 19 Stycznia 2007 przez prezes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Pomysły super, ale niestety zle uchwycone tylko fajerwerki mi sie podobaja :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 za oknem szarówka to moze wrzuce cos letniego-przyrodniczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...