Blackeyedgirl Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 jako nowa witam wszystkich:) www.blackeyedgirl.digart.pl www.blackeyedgirl86.blog.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 średnio, wg mnie dużo pracy przed Tobą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackeyedgirl Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 nikt nie mowil ze jestem dobra- dopiero sie ucze. btw- cos twoja stronka nie chce wchodzic a szkoda bo ciekawa jestem co ty tworzysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 btw- cos twoja stronka nie chce wchodzic a szkoda bo ciekawa jestem co ty tworzysz... Bo zapomnial dopisac "pl" na koncu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackeyedgirl Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 faktycznie, heh nie zauwazylam:) ale jak dla mnie to przyganiał kocioł garnkowi... no ale mniejsza o to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Hmm .... A mi się Twoje strony nie chcą ładować :( I co teraz ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 cykniete podczas spacerku w swieta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A bawi się ktoś w HDR? Szkoda ze to takie męczące, ale z drugiej strony mamy możliwość ze nie trzeba wybierać pomiędzy przepalonym niebem a niedoświetlonym krajobrazem bez fitra połówkowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Mało ostatnio pstrykam - bo czasu brak - a jeszcze mniej z tego, co pstrykam mi się podoba. Ale na święta byłem w rodzinnym Kraku i pstryknąłem sobie kopiec Kościuszki. Obróbka mi średnio wyszła, ale nie chce mi się już bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 To i ja dodam. Crop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 cykniete dzisiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 A tutaj ode mnie spalona ciężarówka na babci osiedlu (ktoś podpalił w nocy ;o ). HDR z RAWa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A dzisiaj takie: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unseens Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Aka & R.I.P. - fotki naprawde fajne. Gratuluję Aka & R.I.P. - fotki naprawde fajne. Gratuluję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Wiosna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jak widze Wasze prace, to az mi glupio dawac cos swojego zwlaszcza, ze jestem calkiem amator i cyfrowke mam niedlugo, ale do odwaznych swiat nalezy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nieostre ;) A odemnie coś takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 BLANTMEN - jaki filtr daje taki efekt? (te odblaski jak promienie) _____________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Troche moich ostatnich wypocin: Platan Klonolistny Niebieeescy! ;-) moto sentymenty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 BLANTMEN - jaki filtr daje taki efekt? (te odblaski jak promienie) (...) Filtr gwiazdka sześcioramienna. Kupiony na Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 S_Works co to za kawalem cudnej bryki? Twoj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Wiosna cd. Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Fajna furka... To cosik odemnie z tamtego lata: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RangeRR Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 No to coś w moim wykonaniu w ostatniego weekendu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) @ kain Niestety nie moj, to Ford Ranchero 500 z 1979r Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Biedroneczka jest w kropeczka... ;] Wiosenna galaretka truskawkowa ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 http://plfoto.com/1203608/zdjecie.html http://plfoto.com/1203671/zdjecie.html http://plfoto.com/1203458/zdjecie.html http://plfoto.com/1204543/zdjecie.html takie tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 faktycznie, heh nie zauwazylam:) ale jak dla mnie to przyganiał kocioł garnkowi... no ale mniejsza o to. nie pozostaje mi nic innego jak tylko się z toba zgodzić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zdjęcie w ultrafiolecie z dodatkiem podczerwieni i samo UV Trochę masakrycznie wyszło ale dopiero się uczę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...