MaciekCi Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 na co padło ?? Canon 30D. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Moge w koncu powiedziec, ze kupilem swoj wymarzony aparacik (dslr). Ostatnie miesiace bylem bez aparatu, wiec teraz moge poszalec :) Jak czas i praca (i pomysl) pozwoli to w koncu jakies nowe zdjecia dodam. Aby co niektorzy mogli sie na nich powyzywac ;P Obiektyw mam jak narazie kitowy (brak funduszy, mam tez inne wydatki na glowie), oraz jedno szklo na m42. Ktore rozdzielczosc ma o wiele lepsza niz kit i fajne swiatelko wiec je troche pomecze ;) manfred jak zwykle cos ciekawego masz do pokazania :) Tylko czasem niebo za mocne robisz, rzuca sie w oczy od razu. To nie ja - to polar Hoya ;). Pierwsze moje fotki z prawdziwego obiektywu macro - tokinka 100 i w ogole pierwsze macro Edytowane 20 Maja 2007 przez manfred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Canon 30D. ;] A to ci plotkara :P Wystarczylo napisac, ze Canon ;) To nie ja - to polar Hoya ;). Slabiej skrecic filtr :) Edytowane 20 Maja 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Ode mnie Tygryski ;) i po lekkim ociepleniu :) Edytowane 25 Maja 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Po burzy... http://www.fotoik.pl/zdjecia/17268-20070525125414.jpg Jakiej burzy? www.youtube.com/watch?v=tNAU38NoZe4 zapraszam :) Zeby nie bylo - tam gdzie płynie ta rzeka ;) normalnie jest ulica :D Edytowane 25 Maja 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Moje dzisiejsze polowanie: Pozdr. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 ładne... za duzo góry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 wlasnie nie powiedzialbym ze za duzo - dobry kadr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Testuje to i owo narazie: Edytowane 6 Czerwca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Jakieś takie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Na trzecim zdjeciu przeszkadza fakt, że drzewa lecą w prawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Hmm... proste drzewa wyglądają mało naturalnie, zawsze są przekrzywione w jedną stronę... Zobacze jak wyjdzie lekko wyprostowane, albo następnym razem jak będę w lesie. Thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Przyłapana przy obiedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Spoglądam smutnie ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 jakies foto z sobotniego koncertu Perfektu w mojej miescinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Kilka fotek "staroci" ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Fotki takie se, nic ciekawego z kadrem, co do glownych bohaterow :), nice autka :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Coś tam próbuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 @ grzesiu pozwolilem sobie dotknac Twoje foto ;] http://img62.imageshack.us/img62/5199/dscf...dpislowrqj9.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) @ lukasrz -> a ja pozwoliłem sobie dotknąć moje wcześniejsze posty. Pamiętasz je ? ;) Dobra , dosyć tych popisów stemplowych. ;) Kto będzie chciał to sobie sam swoją fotkę poprawi. (Chyba, że kogoś o to poprosi :P ) A tak to bez sensu wstawiać każdą fotkę po x razy z różnymi kombinacjami stempla/efektów itp. :] Koniec. Koniec z przerabianiem fotek ludzi, jeśli będą chcieli, niech sami o to poproszą, ale bez takich... :) Edytowane 29 Maja 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 No ogólnie jakieś mało ciekawe dajecie ostatnio te zdjęcia... Podoba mi się jedynie Markowski by tomos... Tymczasem ode mnie coś związanego z pokoleniami, jak ojciec z synem ;]] dosłownie i w przenośni (ownerzy również ;pp ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) @ grzesiu pozwolilem sobie dotknac Twoje foto ;] 2629597[/snapback] @ lukasrz -> a ja pozwoliłem sobie dotknąć moje wcześniejsze posty. Pamiętasz je ? ;) Koniec z przerabianiem fotek ludzi, jeśli będą chcieli, niech sami o to poproszą, ale bez takich... :) Mi akurat to nie przeszkadza, no ale jak sa takie zasady...;) Znów coś wrzucam :P Edytowane 30 Maja 2007 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Na razie jedno, jak sie spodoba to mam jeszcze kilka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 brawo - zajebiste fotka;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 a ja daje fotkę z dzisiejszej wycieczki klasowej :-P aparat to Kodak C433 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Niestety fotka raz robiona po pijaku, dwa zrobilem ja sobie samowyzwalaczem. Ale mysle, ze wyszla ok zwlaszcza biorac powyzsze czynniki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 auto akt? słaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) A ja se dalej cykam macro na trybie zielonym i zupelnie nie mam pojecia co to wychodzi ..... :rolleyes: aaa i mam jeszcze pytanie - se kupilem taki macro (sloik na to mowia) no i mam problem, krece tym pierscieniem na nim i krece a on mi nie przybliza, w tym co dostalem z aparatem, taki maly ale szatan jak krece to przybliza a w druga strone oddala... Edytowane 4 Czerwca 2007 przez manfred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 http://farm1.static.flickr.com/193/5159020...a2b99cc3d_o.jpg Na razie jedno, jak sie spodoba to mam jeszcze kilka :> Się spodobało. ;] Fotka wymiata, czekam na następne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Dawno nic nie dawałem od siebie, ale ostatnio zaopatrzyłem się w nowy aparacik więc chętnie podzielę się moimi osiągnięciami ;) Pozdrawiam Edytowane 5 Czerwca 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...