kfgz Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Gdzieś w lesie (sprawka bobrów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 @Sid jak kleisz hdr to staraj się to robić tak by na sklejanych zdjęciach nie było różnic, popatrz na to drzewo w tle na twoim foto... okropnie to wygląda, to samo trawa ;) unikaj takich poruszeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Chyba nie ten topic i ewidentnie spamujesz. Tu foty a grafikę to tak jak widzę i tak wkleiłeś do odpowiedniego topicu. EDIT: Widzę że post już wyleciał, do którego się odniosłem, to przy okazji fote wrzucę. Edytowane 9 Września 2007 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Nowym sprzętem już ;] wszystkie efekty zamierzone: "Duel of the Titans" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Dwa zdjęcie ode mnie. Pewnie to dno, ale co szkodzi je pokazać? ;] Edytowane 11 Września 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Byłeś w chinalandzie ^^? Trzeba było sobie szkiełko jakieś nowe kupić- tam jest tanio :wink: I żeby nie być gołosłownym. Taki mały eksperyment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 eksperimentuj eksperimentuj dobrze ci idzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Makro. A tutaj jego mała sesja. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 [http://plfoto.com/zdjecia_new/1336429.jpg wygląda mi to na próbę przełamania pewnych obowiązujących kanonów wg mnie całkowicie chybiona próba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 wygląda mi to na próbę przełamania pewnych obowiązujących kanonów wg mnie całkowicie chybiona próbajakich kanonów (a moze przełamanie nikonem canona:P ) ja sie nie zamykam w jakies ramy - tworze to co mi sie w dyńce narodzi, o to chyba w sztuce chodzi - zrobic cos nowego a nie wtórenie kopiowac... mozesz rozwinąć mysl??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zielona trawa definitywnie psuje klimat tego zdjęcia. Postać zbyt centralnie i za ciemno moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) ciemna akurat miała byc:) zbyt centralnie postaw w pionowym kadrze? lol a trawa jest zielona z reguły :blink: albo ja mam cos z oczami nie tak <_< @aKA fajne foto:) pracuj dalej:) Edytowane 18 Września 2007 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 jakich kanonów (a moze przełamanie nikonem canona:P ) ja sie nie zamykam w jakies ramy - tworze to co mi sie w dyńce narodzi, o to chyba w sztuce chodzi - zrobic cos nowego a nie wtórenie kopiowac... mozesz rozwinąć mysl??? jak inaczej wytłumaczyć całkowicie bezsensowne ukazanie postaci, która po pierwsze zajmuje 1/3 kadru po drugie w żaden sposób nie skupia na sobie uwagi a po trzecie nie ma twarzy. Cały czas mój wzrok biegnie za nią szukając czegoś ciekawego a tu nic. Dla mnie równie dobrze mógłbyś maznąć czarna plamę wniosła by tyle samo. Kadr miałby potencjał, dramatyczne niebo, światło, i modelka wykorzystane w przemyślany sposób dały by efekt a tak wyszła fotka bez wyrazu niby z pomysłem ale wykonanie leży na całej linii. IMO do sztuki to jeszcze tutaj daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 ciemna akurat miała byc:) zbyt centralnie postaw w pionowym kadrze? lol a trawa jest zielona z reguły :blink: albo ja mam cos z oczami nie tak <_< :lol: Co do fotki w pełni zgadzam się z cyganos'em ... Kadr ma potencjał niestety nie wykorzystany ! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 :lol: Co do fotki w pełni zgadzam się z cyganos'em ... Kadr ma potencjał niestety nie wykorzystany ! :rolleyes: potnij ją i wrzuc po swojemu:) czekam;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 potnij ją i wrzuc po swojemu:) czekam;] Ja to czekam najpierw na jakieś nie obrabiane komputerowo , średnioformatowe pstryki. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Ja to czekam najpierw na jakieś nie obrabiane komputerowo , średnioformatowe pstryki. :mrgreen:juz niedlugo psixa kupie:) ale komputerowe foty nadal bede robil bo to tez niezla zabawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Moje wątpliwe zdolności + trochę kompa: http://img401.imageshack.us/img401/2388/ds...filteredbq5.jpg :P To był zachód, a właściwie już było dość ciemno, ponad pół godziny temu... Edytowane 19 Września 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Za ciemne, straszny kadr, no i ogólnie kicha, co chciałeś pokazać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 dawno nic nie wrzucałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 dawno nic nie wrzucałem spoczko:) czym cienie wyciągałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 bracketing + dri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) takie tam: Edytowane 20 Września 2007 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 bracketing + dridri? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Dynamic Range Increase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 panowie, możecie polecić jakąś dobrą książkę? nie musi być tania zapisałbym się na jakiś kurs, ale to spory wydatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Taki mały lol^^ Nadanie imienia dla II Lo w Aug. PRL07 Ełk. Kwiecień(niestety, nie pamiętam czy przypadkiem nie dawałem już...) CD. Małego eksperymentu. @Marcin_gps- Czego chcesz się nauczyć? Ja się uczyłem na trybie P, z którego korzystam często do dziś. I generalnie- doświadczenie rośnie wraz z ilością spieprzonych rolek :wink: Pozatym- kurs, może i jest wydatkiem. Ale miałem okazję być pomocą przy świetle na indywidualnym kursie. Uczestnik nie miał kompakcika, tylko topową półkę reporterską. Kopara mi opadła co można zrobić dysponując odpowiednią ilością rzeczy oprócz słońca/jednej lampy i 3kl/s ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 "Głód" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...